Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na hotelik mamy już całą kwotę miesięcznych deklaracji :) Brakować pewnie będzie tylko na takie aktualne sprawy jak lekarstwa, wizyty u weta i badania, ale ile tych pieniążków potrzeba dowiemy się po pierwszej wizycie Dziadka u weta

Posted

Wpłaty:
15.12
fergilka100zł
ketunia 160zł
16.12
maja602 30zł
Anita G 30zł
17.12
mari23 15zł
21.12
Anita G 15zł
Anita G 20zł
22.12
maja602 50zł
23.12
fergilka- 90zł- deklaracja+transport
31.12
ketunia 30zł
esperanza 15zł
Razem:555zł

Serdecznie dziękujemy wszystkim osobom, dzięki którym Dziadek znalazł się w hoteliku.
Gdyby sie okazało, że ktos jeszcze wpłacił, a go pominęłam, proszę o info.

Posted

esperanza napisał(a):
Wpłaty:
15.12
fergilka100zł
ketunia 160zł
16.12
maja602 30zł
Anita G 30zł
17.12
mari23 15zł
21.12
Anita G 15zł
Anita G 20zł
22.12
maja602 50zł
23.12
fergilka- 90zł- deklaracja+transport
31.12
ketunia 30zł
esperanza 15zł
Razem

Aktualizowałam wpłaty jednorazowe. Możecie sprawdzic czy dobrze, bo nie jestem pewna. Nie uwzgledniałam tam wpłat z deklaracji stałych :)

Posted

Przepraszam że dopiero teraz piszę ale byłam nieco zaganiana.
Dziadek nauczył sie już poruszać po domu i po podwórku jak również na spacerach ma świetną technikę poruszania się bezkolizyjnego mianowicie na dworze trzyma się bardzo blisko nóg człowieka wychodzi z założenia że jeśli człowiek na nic nie wlezie to i on przejdzie bezpiecznie czyli traktuje człowieka jak białą laskę. Jest bardzo spragniony człowieka żeby był mniejszy to najchętniej wskoczyłby na ręce i połowę spacery przechodzi na 2 łapach wtulając się i upominając i głaskanie i przytulanie tak jakby chciał powiedzieć że tyle czasu byłem sam w schronisku gdzie tylko od czasu do czasu ktoś do mnie zajrzał że teraz muszę nadgonić z uczuciami cały ten stracony czas bez człowieka i bez głaskania

Posted

Świetnie słyszeć, że psiak sobie radzi :) Czyli pobyt w schronisku nie miał aż takiego złego wpływu na jego psychikę, psiak nie zamknął się w sobie. Jednak kto wie co by było, gdyby został tam dłużej! Na szczęście psiak jest bezpieczny, myślę, że powoli można rozglądać się za dobrym DS !!

No i czekamy na fotki :D

Może ładne allegro??

Posted

Gdyby brakowało pieniędzy na badania to może allegro cegiełkowe ?albo taka połączona aukcja: szukająca domku+ cegiełkowa. To tylko taka moja propozycja:-)

Cieszę się bardzo, że Dziadek już nie jest w schronie - to najważniejsze.

Posted

Dziadek ma się świetnie - na spacerki chodzimy bez smyczki po głosie bardzo ładnie się pilnuje jak kawałek odleci należy cały czas do niego mówić aby przyszedł i po głosie odnajduje osobę bezbłędnie.

Prosiłabym o dane do wystawienia rachunku za pobyt psiaka

Posted

Awit napisał(a):
Dziadeczek kochany i taki mądry:-)
Uważaj na niego Alinko, by za daleko nie odbiegł...

Nie ma takiej opcji żeby daleko odbiegł bo któżby mnie pilnował jak nie on

Posted

a czy potrzebne są mu jakies leki?
a Frodo , jak się ma w nowym roku?
czy on potrzebuje leki?
oczywiście z grzeczności pytam jak ty Alinko masz się w npwym roku?

Posted

Przelew do pati-c za transport już poszedł, na koncie pozostało 455zł dla Dziadka.
Dane do rachunku wysylam na pw.

Przydałyby się nowe zdjęcia Dziadka, ja dysponuję tylko tymi ze schroniska.
Czy ktoś wybiera się w najbliższym czasie w odwiedziny i mógłby zrobić?

Posted

Dziadek ma się świetnie - wykorzystuje sprytnie najmniejszą okazje do wyjścia na dwór na pobieganie . Nowy Rok minął bez stresów.Huki nie robiły na nim najmniejszego wrażenia.