Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy serdecznie za tak miłe powitanie!!!Bardzo mili z Was ludzie.Nad zdjęciami pracujemy z Zuzią bardzo mocno,będą wkrótce! :wink: Pozdrawiamy!!!

• 1 month later...
Posted

Jestes nowy na naszym forum, chcesz sie przedstawic - tu jest na to odpowiednie miejsce!

Jesli moge pozwolic sobie wypowiedziec sie za innych yorkomaniakow ;) bardzo sie cieszymy z nowych forumowiczow, ktorzy tak jak my kochaja psy, a w szczegolnosci yorki. Mamy tu fajna atmosfere i czekamy na nowe osoby i ich doswiadczenia!

Bardzo milo bedzie jesli opiszesz kilka slow o sobie i swoim piesku.

Dla pokazania siebie mozesz przejsc do topiku "galeria my i nasze yorki"

Na zdjecia pieskow czekamy w "Galerii yorkow "..pewnie za chwile Galerii 2005 ;) :lol:

Jesli jakies zdjecia wydaja sie Tobie szczegolnie smieszne to ich miejsce jest w temacie "Zabawne ZDJECIA naszych yoreczkow ;)"

Jezeli masz zdjecia z innymi zwierzetami to tez znajdziesz odpowiedni topik:GALERIA c.d. "Nasze yoreczki i inne zwierzeta"

Pozostale tematy znajdziesz uzywajac wyszukiwarki, wpisujac odpowiednie slowo, albo czytajac po kolei forum.

Powodzenia!

Posted

no to sie przywitam pierwsza

Julitka i 7 miesieczny lobuziak - piesek Toficzek

wkrotce bede miala troche nowych zdjec to wrzuce :-)

Toficzek jest wiedznie glodny i nigdy nie zmeczony

moglby szalec caly dzien przez co juz niejedna przygoda mu sie przytrafila (od przeziebien do zjedzenia czegos i utkniecia w zoladku)

aby go okielznac bylismy na zkoleniu i teraz nasze uklady sa dosc dobre :-)

Mam nadzieje ze choc jestesmy ze soba dopiero niecale 6 miesiecy, rowniez bedziemy mogli wniesc cos do forum a i z roznych rad korzystac!

Pozdrawiamy!

Posted

Cześć Julitka :) Cieszę się bardzo , że i tu trafiłaś! :) :buzi:

Pisz dużo o Toficzku i pokazuj go jak najczęściej :)

Pozdrawiam cieplutko :)

A na powitanie proponuję - :beerchug: :wink:

:D :) :D

Posted

Witaj serdecznie Julitko!!!

:lol: Jak sie domyslam bedzie wesolo z Toficzkiem - na dlugie zimowe wieczory niezwykle milo bedzie poczytac o jego wyczynach, ktorych z pewnoscia nie zabraknie. Fajni ci nasi psotni czworonozni przyjaciele :D

Razem z Yokusia i Bellaminka pozdrawiamy!!!

Posted

8) No to ja sie przywitam, pewnie mnie niektórzy juz kojarzą z forum :wink: no ale oficjalengo przedstawienia sie nie było :lol:

No więc mam na imię Maciek mam 16 lat, w yorkach jestem zakochany już ładne pare lat. Uwielbiam zwierzaki w szczególnośco psy, koty i uwaga...szczury :wink: Póki co nie moge się pochwalić swoim yoreczkiem, bo jeszcze go nie mam, ale czekam na pupilka jak sie urodzi....pewnie teraz jest gdzies malututki..może w brzuszku....nie wiem tego jeszcze :D No ale grunt to być cierpliwym. Czytam forum wtedy gdy mi na to pozwala czas, gdyż chce coś wiedzieć więcej o Yorkach gdy juz będe miał to cudo..ale i tak pewnie będe was molestował co 5 min jakimiś pytaniami :lol: :lol:

No to chyba wszystko

pozdawiam wszystkich forumowiczów :wink:

Posted

Witam wszystki zupelnie nowych i tych prawie nowych ;)

grygy,

A czy juz znasz przyblizona date przybycia maluszka? No moze miesiac? Ja na swojego yorasa czekalam .... hmmm ... dluzej niz Ty zyjesz ;) Jakos rodzice nie bardzo chcieli mi malucha kupic, wiec dopiero gdy stanelam na "wlasnych nogach" moglam sobie kupic yoreczka :)

pozdrawiam,

Posted

Grygy , ja również Cię witam :) ( choć mieliśmy już okazję pogadać sobie :) ) Cieszę się , że jesteś tu z nami cały czas , przygotowujesz się na przyjęcie malucha i ogólnie jestem pełna podziwu i szacunku dla takiej postawy! :)

Buziaki

PS.Trzymam kciuki i też już nie mogę doczekać się Twojego szczęścia :)

Posted

Cześć wszystkim, :) ja też na razie nie posiadam Yorka ale nastąpił juz pewien postęp rodzice zostali przekonani ( a to wzystko dlatego że postanowiłam sama na niego uzbierać więc sie zgodzili) ale i tak narazie musze poczekać - bo zakup planuje w przyszłym roku koło czerwca bo w maju matura 8)

Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów!!!

Posted

Witaj Deborah :) Super , że przed zakupem szukasz informacji o rasie. Cieszę się , że do nas trafiłaś! Będziemy trzymać kciuki za owocne zbieranie pieniążków i oczekiwać na Twoją pociechę :)

A zanim się pojawi , odpowiemy na wszystkie pytania i pomożemy jak potrafimy :)

Czuj się jak w domu :)

Posted

witam wszystkich.

coraz bardziej mi sie dusza raduje jak slysze o takiej odpowiedzialnosci zwiazanej z kupnem yoreczka,ze wszytko nie jest jednym.wielkim ruchem emocjonalnym. tak trzymajcie,a te upragnione maluchy,na ktore tak czekacie odwdziecza wam sie z nawiazka :D :wink:

Posted

Wind No ja jeszcze nie wiem kiedy będe miał yorka :roll:

Już molestuje yoreczke co chwilke o jakies informacje czy już wiadomo kiedy będą psiaki, ale czekam na jej odpowiedź, zabiegana pewnie jest i nie ma nawet kiedy odpisać :lol:

No w domu tez atmosfera jest burzliwa, i tylko pytania: Czy rozmawiałeś z ta Panią? bo zeby nam psa nie sprzedała, powiedz Jej ze my chcemy napewno...itd itp :lol: :lol:

Posted

Kurcze no ... nie było mnie troche, a tutaj takie zaległosci. Mam nadzieje, ze szybko to nadrobie, ale wiecie jak to jest w szkole, kiedy zostały 2 tygodnie do zakonczenia roku--->nauczyciele wówczas wariuja i robią dzień w dzień klasówki, ale co ja tu będ o ty pisała, każdy z was doskonale o tym wie.

Wracając do tematu to witam wsyztskich zarówno nowych jak i starych forumowiczów:):) Miło znowu spędzac tutaj czas --> wtedy czuje się wyluzowana i odprężona, bo obie to co lubie :D:D

Całujemy mocno

Posted

Ja i moja mała Zulka też witamy wszystkich nowych serdecznie......chyba możemy czuć się już tutaj zadomowione(do całkiem nowych się chyba nie zaliczamy :lol: ) więc witamy!!!

Mam nadzieję,że już wkrótce będę mogła pokazać trochę nowych fotek Zulinki w galerii :wink:

Pozdrawiamy!!!