Saththa Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 http://images47.fotosik.pl/1415/c8d70e54edb8ada2gen.jpg Normalnie prawie jak zimny łokiec heheh Quote
FredziaFredzia Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 [quote name='Tyna21']A właśnie, że nie :D bo mają też, ale oczywiście nie taki jak my :angryy: nie żebym się wymądrzała :cool3: haha ale miałam niedawno na zajęciach o cellulicie i mężczyzn dotyka też, ale rzadko. No patrz, już myślałam że i z cellulitem im się upiekło. :lol: [quote name='Asiaczek']Jakoś mnie ten Azis nie rusza... albo się starzeję albo mam zupelnie inne wyobrażenie o mężczyznach, hahaha... pzdr. Asiaczku, masz po prostu baardzo wysoki próg tolerancji. :lol: [quote name='Saththa']http://images47.fotosik.pl/1415/c8d70e54edb8ada2gen.jpg Normalnie prawie jak zimny łokiec heheh No ba, wsadzę go w samochód latem na przednie siedzenie i będzie tak jechał! Quote
FredziaFredzia Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 Zdjęcia z wczorajszego spotkania: Najeżony Franek Franio dzisiaj - 8 miesięcy, 3 dni. Quote
taxelina Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Przydaloby sie wiecej spacerowych fotek :loveu: Quote
Tyna21 Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 fajowy :) na pierwszym zdjęciu ma niezłą minę :D Quote
FredziaFredzia Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 A jeszcze się pochwalę - dzisiaj byłam z Erisem na szkoleniu (na razie z Franiem nie mogę chodzić, więc stwierdziłam że skorzystam z Erisem) i jestem z niego dumna - mimo tego że tak dawno nic nie ćwiczyliśmy, pięknie wykonywał siady, warowania, zostawał bez żadnego problemu, ba, nawet SKUPIENIE nam wyszło! :loveu: Quote
Vectra Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 buuu też już nie masz bulgota szczeniaczka :( Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Genialne ujęcie:D http://www.imagic.pl/files//374/DSC02088.JPG Quote
Tekla64 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 a co sie mlodemu az tak nie spodobalo ze postawil alosy na grzbiecie? fajny jest ten maly ciapek pies tyz czasem z wielka checia wraca do pracy hihihi ale kiedys mu sie zapal konczy i trza znowu wypracowac ze sie pracuje Quote
jonQuilla Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 fakt Franio już nie przypomina ciapowatego szczeniaka :):loveu: Quote
FredziaFredzia Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 [quote name='deer_1987']Przydaloby sie wiecej spacerowych fotek :loveu: Niestety nie mam więcej, ja nie robiłam więc byłam zdana na zdjęcia od kogoś. [quote name='Tyna21']fajowy :) na pierwszym zdjęciu ma niezłą minę :D [quote name='KASIA&TOSIA']boska mordka:))) [quote name='Chiquita&DeeDee']Genialne ujęcie:D http://www.imagic.pl/files//374/DSC02088.JPG Wygląda jak małpa. :diabloti: [quote name='Tekla64']a co sie mlodemu az tak nie spodobalo ze postawil alosy na grzbiecie? fajny jest ten maly ciapek pies tyz czasem z wielka checia wraca do pracy hihihi ale kiedys mu sie zapal konczy i trza znowu wypracowac ze sie pracuje Co mu się nie spodobało... Psy! :lol: [quote name='Vectra']buuu też już nie masz bulgota szczeniaczka :( [quote name='jonQuilla']fakt Franio już nie przypomina ciapowatego szczeniaka :):loveu: Jak to nie? :-( Quote
Saththa Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 A czemuz to z Franiem na szkolenia nie mozna? I w koncu Psia Farma? i jak jest? I dwoma fotami czuję się obrazona :lol: O! :) Quote
jonQuilla Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 w sobotę jak byłam z Salsą na polance i rzucałam jej frisbee to przyczepił się do nas bulgot taki Bogusiowy trochę ;) też chciał się pobawić frisbee i zaczął biegać za nim razem z Rudą z tym że jak Ruda już wracała z zabawką w pysku to bulgot dopiero byl w połowie drogi i Salsa co rusz się o niego potykał :evil_lol::evil_lol: nawet na niego nie powarkiwała jak zbliżał się do jej ukochanej zabaweczki....nie widziała kompletnie w nim zagrożenia :evil_lol: jakoś mnie to nie dziwi, te psy genetycznie są skazane na bycie nieporadną ciapą ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: co nie zmienia faktu ze są urocze w tej swojej nieporadności i jeszcze to ich chrumkanie i chrząkanie :loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 jonQuilla napisał(a): też chciał się pobawić frisbee i zaczął biegać za nim razem z Rudą z tym że jak Ruda już wracała z zabawką w pysku to bulgot dopiero byl w połowie drogi i Salsa co rusz się o niego potykał :evil_lol::evil_lol: nawet na niego nie powarkiwała jak zbliżał się do jej ukochanej zabaweczki....nie widziała kompletnie w nim zagrożenia :evil_lol: jakoś mnie to nie dziwi, te psy genetycznie są skazane na bycie nieporadną ciapą ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: co nie zmienia faktu ze są urocze w tej swojej nieporadności i jeszcze to ich chrumkanie i chrząkanie :loveu::loveu::loveu: to już wiesz co ja czuje ? :evil_lol: Bogusław też biega po piłeczkę ... tylko robi za bieżnię ... piękne jest to właśnie , że nie robi to na nim wrażenia jak nienadążna Quote
jonQuilla Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Vectra napisał(a):to już wiesz co ja czuje ? :evil_lol: Bogusław też biega po piłeczkę ... tylko robi za bieżnię ... piękne jest to właśnie , że nie robi to na nim wrażenia jak nienadążna no ale co będzie się wkurzał, przecież zdaje sobie sprawę że jest kluską przy staffikach :D hahaha właściciele tamtego bulldożerka byli zaskoczeni ze ich piesek taki energiczny przy Salsie...mówili że sam z siebie to on nie biega a jak się mu coś rzuci to podbiega ale nie przynosi bo już mu się nie chce ;) Quote
monia&nero Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Franio jak zawsze rządzi! Ale zdjęć stanowczo stanowczo za mało! Chcemy więcej!!! Quote
FredziaFredzia Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Vectra napisał(a):Niestety już NIE :) Dla mnie dalej wygląda jak taki mały gnojek niewyrośnięty. ;) Saththa napisał(a):A czemuz to z Franiem na szkolenia nie mozna? I w koncu Psia Farma? i jak jest? I dwoma fotami czuję się obrazona :lol: O! :) Psia Farma, już od dawna opłacone itd, byłam z Franiem na dwóch zajęciach, ale się rozchorował i postanowiłam, że zimą nie chodzę. A teraz znowu jakieś przeziębienie i poszłam z Erisem. :) jonQuilla napisał(a):w sobotę jak byłam z Salsą na polance i rzucałam jej frisbee to przyczepił się do nas bulgot taki Bogusiowy trochę ;) też chciał się pobawić frisbee i zaczął biegać za nim razem z Rudą z tym że jak Ruda już wracała z zabawką w pysku to bulgot dopiero byl w połowie drogi i Salsa co rusz się o niego potykał :evil_lol::evil_lol: nawet na niego nie powarkiwała jak zbliżał się do jej ukochanej zabaweczki....nie widziała kompletnie w nim zagrożenia :evil_lol: jakoś mnie to nie dziwi, te psy genetycznie są skazane na bycie nieporadną ciapą ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: co nie zmienia faktu ze są urocze w tej swojej nieporadności i jeszcze to ich chrumkanie i chrząkanie :loveu::loveu::loveu: Coś czuję, że ci się buldożki coraz bardziej podobają? :cool3: Vectra napisał(a):to już wiesz co ja czuje ? :evil_lol: Bogusław też biega po piłeczkę ... tylko robi za bieżnię ... piękne jest to właśnie , że nie robi to na nim wrażenia jak nienadążna U mnie to Eris nie nadąża, Franek ma taki motor w dupinie jak wyciągam magiczną rzecz - PIŁKĘ, że nogi mu się plączą. :lol: monia&nero napisał(a):Franio jak zawsze rządzi! Ale zdjęć stanowczo stanowczo za mało! Chcemy więcej!!! Będzie więcej, będzie, ale znowu telefon mi się popsuł. :angryy: Quote
jonQuilla Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Mi się zawsze buldożki podobały, fajne psiaki ale nie teraz ... jak będę już na emeryturze albo chociaż jak nie będę nadążać za czymś pokroju Rudzielca :) Quote
roadtonowhere Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 [quote name='FredziaFredzia']Zdjęcia z wczorajszego spotkania: Najeżony Franek Franio dzisiaj - 8 miesięcy, 3 dni. Piękny buldożek! :loveu: Quote
Asiaczek Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 [quote name='FredziaFredzia']A jeszcze się pochwalę - dzisiaj byłam z Erisem na szkoleniu (na razie z Franiem nie mogę chodzić, więc stwierdziłam że skorzystam z Erisem) i jestem z niego dumna - mimo tego że tak dawno nic nie ćwiczyliśmy, pięknie wykonywał siady, warowania, zostawał bez żadnego problemu, ba, nawet SKUPIENIE nam wyszło! :loveu: Brawo! Jak kiedys mialam sznaucery, to one od czasu do czasu musialy miec lekcje przypominające... baski - generalnie - nie potrzebuja przypominacza, bo są chyba bardziej karne od sztucerów:) albo ja mam wyjatkowe egzemplarze, albo juz odpuscilam i nie zwracam na to uwagi, albo nie wiem, co jeszcze, hahaha A jak z Franiowymi wystawami? Bo nie pamiętam. Będzie pokazany? Na tej fotce - pięknie stoi i tak jakos mi się skojarzyło z wystawami:) http://psiarze.com/images/1244040338/1_500/134086678.jpg Pzdr. Quote
FredziaFredzia Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 Był już, miał debiut w Mielnie. ;) A następna... Nie wiem, maj-czerwiec. Pewnie Leszno. A no właśnie, jak to jest z baskami? Bo w "książkowym opisie" zazwyczaj jest, że są niezależne i nie uczą się chętnie. Quote
taxelina Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Jamniki to dopiero sa niezalezne :diabloti: Ale Sherry juz duzo umie i bardzo chetnie dlugo trzyma kontakt wzrokowy i "pyta" sie o pozwolenie w ten sposob :loveu: Quote
patusiove Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Jaki misio! :cool1: Kocham Samojedy.. :eviltong: Wyczochraj tego swojego miśka i pozostałych! :laugh2_2: Quote
Recommended Posts