Patka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='miniaga']To grzywacze chińskie: 2 pierwsze dziewczynki to odmiana owłosiona a ostatnia panienka jest łysa.[/QUOTE] Cudne cudne cudne - wielkie gratulacje !! Quote
Judit Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [B]miniaga[/B] - zdjęcia boskie, małe są przesłodkie :D Ale jestem ciekawa jak to możliwe by miały dwóch ojców? W sensie, że ja pierwszy raz widzę takie krycie podwójne. Możesz powiedzieć w jakim celu takie krycie? Bo rozumiem, że jest to dopuszczalne przez zkwp? Quote
dzasta Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Miniaga ale cudeńka!!! Agnethka jak doniosły mi wróbelki rodzi razem z Aru więc trzymajmy kciuki mocno za dziewczyny!!! Quote
agnethka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='dzasta'] Agnethka jak doniosły mi wróbelki rodzi razem z Aru więc trzymajmy kciuki mocno za dziewczyny!!![/QUOTE] tak, tak rodzimy i mamy jak narazie: [B]10:48 - chłopak - 400g 11:08 - dziewucha - 380g[/B] Quote
BeataSabra Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Judit'][B]miniaga[/B] - zdjęcia boskie, małe są przesłodkie :D Ale jestem ciekawa jak to możliwe by miały dwóch ojców? W sensie, że ja pierwszy raz widzę takie krycie podwójne. Możesz powiedzieć w jakim celu takie krycie? Bo rozumiem, że jest to dopuszczalne przez zkwp?[/QUOTE] Kilkakrotnie na wątku była poruszane dlaczego bylo podwójne krycie. Sunia była planowo kryta, ale drugi samiec nie wytrzymał i do krył. Dlatego maluchy będą miały robione badania aby stwierdzic po ktorym reprodukotrze są. Wątek podczytuje od dawna wszystkie szczylki są cudowne........ Uwielbiam takie maleństwa. Wszystkim mamusiom i ich Babcią serdecznie gratuluje. Quote
miniaga Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='agnethka']tak, tak rodzimy i mamy jak narazie: [B]10:48 - chłopak - 400g 11:08 - dziewucha - 380g[/B][/QUOTE] :multi::multi::multi:Gratulacje, trzymam kciuki żeby wszystko poszło sprawnie i bez problemowo!!!!! Quote
miniaga Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 A ja jeszcze króciutkie pytanie. Czym można przemyć pępuszki maluchom? Odpadły nam już pięknie pępowiny i jeden pępuszek coś mi się nie podoba. ... Quote
sodalis Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Impresja']przepraszam, że w tym temacie ale tu jest wielu kompetentnych. Moja suka ma ciąże uroroną, od tydognia rozgrzebuje ledowisko a przed wczoraj dostała mleka. Z domowych sposobów znam jodynę z parafina do wcierana w sutki. Coś jeszcze moge dla niej zrobic, czy od razu leki ładować?[/QUOTE] Ja jestem zwolenniczka nie wcierania niczego - każde dotykanie, wcieranie, głaskanie po sutkach daje suce w czasie ciąży urojonej bodziec do produkcji mleka w ilości jeszcze większej, bo jej sie uraja, ze szczeniakikarmi jak sie ją tam dotyka. To taka teoria którą już kilka razy słyszałam i z którą sie w pełni zgadzam.Najlepiej dużo ruchu, bardzo mało jedzenia, pochować wszystkie zabawki i chłodno traktować (nie głasakć, nie uzalać sie) Quote
sodalis Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='miniaga']A ja jeszcze króciutkie pytanie. Czym można przemyć pępuszki maluchom? Odpadły nam już pięknie pępowiny i jeden pępuszek coś mi się nie podoba. ...[/QUOTE] Ja bym Rivanolem próbowała. Quote
agnethka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='agnethka']tak, tak rodzimy i mamy jak narazie: [B]10:48 - chłopak - 400g 11:08 - dziewucha - 380g[/B][/QUOTE] mamy drugą dziewczynkę: [B]13:20 - dziewucha - 350g[/B] Quote
M&S Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [B]agnethka [/B]- super:multi::multi:, trzymamy cały czas:lol: Quote
*kleo* Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 miniaga, gratulacje!!! Dziewczyny są świetne, szczególnie golaska :p agnethka - ja też trzymam :p Quote
agnethka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 nasza trójeczka ;) [img]http://img708.imageshack.us/img708/6593/52571519.jpg[/img] i czekamy dalej... ;) Quote
Patka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 bawo i nawet fotki zrobiłaś szok, ale spokojna głowa z Ciebie ! Quote
agnethka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Patka']bawo i nawet fotki zrobiłaś szok, ale spokojna głowa z Ciebie ![/QUOTE] słuchaj szok - zero stresa :D zielony - chłopak różowa - dziewczynka orange - dziewczynka jak skończymy i odpoczniemy to będzie ładna sesja ;) to takie na szybko ;) Quote
Asiaczek Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Agnethka - czy jeszcze będzie jakis malec? Na razie macie 2 dziewczyny i 1 chłopak! I dobrze. Bo wszedzie rodzą się chłopaki... Może u Ciebie będzie wreszcie przewaga suczek? pzdr. Quote
ewtos Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='miniaga']A ja jeszcze króciutkie pytanie. Czym można przemyć pępuszki maluchom? Odpadły nam już pięknie pępowiny i jeden pępuszek coś mi się nie podoba. ...[/QUOTE] Pioktaniną- najlepiej i suczce nie zaszkodzi jak będzie wylizywać bo niemowlakom buźki tym pędzlowano przy pleśniawkach. Quote
miniaga Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Dzięki ewtos i wszystkim innym! Agnethka jakie urocze twoje malce:loveu:Trzymamy kciuki dalej. A tutaj parę fotek moich dziubasków. [URL]http://www.facebook.com/album.php?aid=25863&id=100000108211358&l=0a34693db8[/URL] Dziewczynki są silne, ładnie przybrały. Jadzia nie chce jeść ,wszystko zakopuje, więc musiałam jej ugotować. Kurczaczkowi z warzywami i ryżem się nie oparła:evil_lol: Quote
evel Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Gratulacje dziewczyny :multi: U mnie na osiedlu jakiś facet sobie sprawił małą grzywkę łysą, jest przepiękna :loveu: Ciekawa jestem jak będą rosnąć i się zmieniać małe grzywki, a szczególnie łysolka :) Quote
agnethka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 można puścić ;) mamy trzy śliczne maluszki :) 1 chłopak i 2 dziewuchy ;) towarzystwo ma się świetnie, szczenięta są po pierwszym przeglądzie weterynaryjnym - zdrowe i silne, Arusia wspaniale się nimi opiekuje ;) jak odpoczniemy po porodzie to zrobimy jakieś ładne zdjęcia :) Quote
M&S Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='agnethka']można puścić ;) mamy trzy śliczne maluszki :) 1 chłopak i 2 dziewuchy ;) towarzystwo ma się świetnie, szczenięta są po pierwszym przeglądzie weterynaryjnym - zdrowe i silne, Arusia wspaniale się nimi opiekuje ;) jak odpoczniemy po porodzie to zrobimy jakieś ładne zdjęcia :)[/QUOTE] Raz jaszcze gratulujemy!!!!!!!!:):) Quote
AnkaW Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 agnethka GRATULACJE chyba sezon na dziewuchy się zaczął Quote
Recommended Posts