Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wielkie gratulacje dla mamusi i jej Pańci, chlopaki też sa fajne!!! szczególnie kiedy czekamy na dziewczynke dla siebie :evil_lol:, ale cóż natury nie da sie przechytrzyc i robi sama co chce.
Życzę w miarę spokojnych nocy, nasze cavisie maja juz 9 dni i da sie jakoś wytrzymać. :multi:

Posted

Kaladan trzymamy kciuki, ostatnio masz chyba maraton :evil_lol:
Buszki dziękujemy za kciuki i trzymaj trzymaj, bo jak się urodzą same siurki to pewnie i tak zostawię a chłopa nie chcę :eviltong:. I brzuszki sprawdzaj dzielnie, a nóż widelec jakiś taki plączący się między palcami przesunie się do tyłu :cool3:

Posted

Trzymam kciuki :multi: Na pewno wszystko dobrze się zakończy ale wiem, że to bardzo stresujące.Też to przechodziłam, cała nocka nie przespana i rano do pracy.Proszę pisać czy więcej maluszków przyszło na świat :loveu: i czy wszystko w porządku? :loveu: Pozdrawiam :loveu:

Posted

U nas już 6. 4 dziewczyny i 2 facetów. Czekamy...

Ech no maraton, nie wiem co nas podkusiło na tyle dzieci, na szczęście za rok już będzie spokojniej :) A ten dzisiejszy poród to już całkiem, bo dopiero wróciłam z klubówki w Czechach. Opowiem jak będzie po wszystkim.

Posted

[quote name='Buszki']Moje chłopaki są super!Tylko spać nie mogą(na zmiamę).Wszystko jest nie takie jak by chcieli,a to mama wylizuje(wrzask :placz:),a to cycek nie ten(wrzask :placz:),brat za blisko(wrzask :placz:),brat za daleko(wrzask :placz:) i tak całą nockę przewrzeszczeli :angryy:.

Gratulacje dla najnowszej mamuśki i maluszków.

MAMY SZCZENIACZKI !!!
Hodowla basenji African Elite FCI
[URL="http://www.basenji.com.pl"]Basenji - hodowla psów[/URL][/quote]
Sama chciałaś...:evil_lol:

pzdr.

Posted

[I][B]Tak to jest z noworodkami, że same ni wiedzą co chcą.:razz: Ale dzieci szybko rosną :multi: Nawet nie obejrzysz się jak wyfruną z domku od mamy Zdrówka życzę mamie i chłopcom, a dziewczynki będą na pewno następnym razem.Pozdrawiam :loveu:[/B][/I]

Posted

Moje chłopaki są super!Tylko spać nie mogą(na zmiamę).Wszystko jest nie takie jak by chcieli,a to mama wylizuje(wrzask :placz:),a to cycek nie ten(wrzask :placz:),brat za blisko(wrzask :placz:),brat za daleko(wrzask :placz:) i tak całą nockę przewrzeszczeli :angryy:.

Gratulacje dla najnowszej mamuśki i maluszków.

MAMY SZCZENIACZKI !!!
Hodowla basenji African Elite FCI
[url=http://www.basenji.com.pl]Basenji - hodowla psów[/url]

Posted

[quote name='Kaladan']No to jest 8. 6 dziewczyn i 2 chłopców. Ufff ledwo żyje i mam nadzieje, że to koniec...[/quote]

Ogromne GRATULACJE :klacz: i mam cichą nadzieję że twój miot odwróci panowanie chłopów, w końcu dziewczyny górą :siara:

Posted

Tak! dziewczyny górą - trzymam kciuki za Twoją wymarzoną dziewczynkę, a raczej za więcej dziewczynek żeby było z czego wybierać.

Buszki - serdecznie gratuluję słodkich krecików!

Alojzyna - jakie twoje dzieci już duże! Cudne czarnuszki :loveu:

Dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków. Były potrzebne bo poród był "szalony".
Termin mieliśmy na środę więc wczoraj spokojnie z wnuczętami obecnej rodzącej biegaliśmy po ringu pod Pragą. Popsuł nam się samochód więc pojechałam z kolegą. Kolega mieszka w Krakowie więc jak wróciliśmy w nocy to tam utknęłam (120 km 0d domu!). Rano do autobusu. Dwa nas nie zabrały (bo z psem...). W końcu zabrałam się autobusem do miejscowości położonej 20 km od mojego domu. Gdy miałam jeszcze godzinę drogi Chani zaczęła rodzić. Pierwszy maluch pojawił się na świecie w łóżku mojego brata... :evil_lol: Na szczęście wet w domu i zajął się odbieraniem porodu zamiast jechać do pracy. Jak dotarłam do domu to były już 4 maluszki. Pierwszy raz ominął mnie moment przyjścia na świat jakiegoś mojego dzieciaka :-(

Posted

ahahha A nie mówiłam CI:)???
WIEDZIAŁAM WIEDZIAAAAŁAM!!!
Że kolejna ÓSEMKA Kaladankowa wzejdzie na ten świat!
To magia wzajemnego oddziaływania mamy z córką!
Jakby się umówiły.. ;)kolejny raz!
Wspaniałe wiadomości po tak cieżkim dniu!
Serdeczne Gratulacje:***
Śle moc buziolków!

Posted

Kaladan bardzo, bardzo gratuluje przyjscia na swiat tak licznej gromadki. To wielka radość kiedy urodzi się tyle maluszkow, a zarwane noce no cóż to cały urok naszych hodowli...
Ślę delikatne buziaczki dla kazdego maluszka i głaskanko dla mamusi, a Tobie życze w miare spokojnych nocek. :evil_lol:

Posted

[quote name='Kaladan']
Dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków. Były potrzebne bo poród był "szalony".
Termin mieliśmy na środę więc wczoraj spokojnie z wnuczętami obecnej rodzącej biegaliśmy po ringu pod Pragą. Popsuł nam się samochód więc pojechałam z kolegą. Kolega mieszka w Krakowie więc jak wróciliśmy w nocy to tam utknęłam (120 km 0d domu!). Rano do autobusu. Dwa nas nie zabrały (bo z psem...). W końcu zabrałam się autobusem do miejscowości położonej 20 km od mojego domu. Gdy miałam jeszcze godzinę drogi Chani zaczęła rodzić. Pierwszy maluch pojawił się na świecie w łóżku mojego brata... :evil_lol: Na szczęście wet w domu i zajął się odbieraniem porodu zamiast jechać do pracy. Jak dotarłam do domu to były już 4 maluszki. Pierwszy raz ominął mnie moment przyjścia na świat jakiegoś mojego dzieciaka :-([/quote]
NOooo... piękna sprawa!
ale zawsze kiedys jest ten pierwszy raz,prawda?
Gratuluję cudnej ósemki!:lol:

Pzdr.

Posted

Hej :)

Sorry że przerwę Wam miłe tematy, i zapytam o rzecz troszkę bardziej przyziemną ;). [B]

CZY KTOŚ Z WAS WYSYŁAŁ NASIENIE ZA GRANICE, LUB TEŻ SPROWADZAŁ ?

(chłodzone , nie mrożone) . [/B]

Posted

wracając do sielankowego nastroju wątku, wklejam foto Aniołków (nie Charliego) a mojego Figara ;). Mają już 4 tygodnie !
[IMG]http://www.amigoperro.tiu.pl/miotx/X4week2.jpg[/IMG]