Tayekuna Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Wielkie gratulacje dla mamusi i jej Pańci, chlopaki też sa fajne!!! szczególnie kiedy czekamy na dziewczynke dla siebie :evil_lol:, ale cóż natury nie da sie przechytrzyc i robi sama co chce. Życzę w miarę spokojnych nocy, nasze cavisie maja juz 9 dni i da sie jakoś wytrzymać. :multi: Quote
Kaladan Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Rodzimy! Mimo że termin mamy na środę... Zaczęło się przed 13, mamy na razie 4 szkraby :multi: Quote
tuskazet Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Kaladan trzymamy kciuki, ostatnio masz chyba maraton :evil_lol: Buszki dziękujemy za kciuki i trzymaj trzymaj, bo jak się urodzą same siurki to pewnie i tak zostawię a chłopa nie chcę :eviltong:. I brzuszki sprawdzaj dzielnie, a nóż widelec jakiś taki plączący się między palcami przesunie się do tyłu :cool3: Quote
mycha49 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Trzymam kciuki :multi: Na pewno wszystko dobrze się zakończy ale wiem, że to bardzo stresujące.Też to przechodziłam, cała nocka nie przespana i rano do pracy.Proszę pisać czy więcej maluszków przyszło na świat :loveu: i czy wszystko w porządku? :loveu: Pozdrawiam :loveu: Quote
Asiaczek Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='Buszki']Sprawdzam,sprawdzam,co chwilę sprawdzam...I nic.[/quote] Hahaha, teraz to juz nie ma co sprawdzać. Wsio jasne! Pzdr. Quote
Kaladan Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 U nas już 6. 4 dziewczyny i 2 facetów. Czekamy... Ech no maraton, nie wiem co nas podkusiło na tyle dzieci, na szczęście za rok już będzie spokojniej :) A ten dzisiejszy poród to już całkiem, bo dopiero wróciłam z klubówki w Czechach. Opowiem jak będzie po wszystkim. Quote
Asiaczek Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='Kaladan']Rodzimy! Mimo że termin mamy na środę... Zaczęło się przed 13, mamy na razie 4 szkraby :multi:[/quote] I co dalej? pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='Buszki']Moje chłopaki są super!Tylko spać nie mogą(na zmiamę).Wszystko jest nie takie jak by chcieli,a to mama wylizuje(wrzask :placz:),a to cycek nie ten(wrzask :placz:),brat za blisko(wrzask :placz:),brat za daleko(wrzask :placz:) i tak całą nockę przewrzeszczeli :angryy:. Gratulacje dla najnowszej mamuśki i maluszków. MAMY SZCZENIACZKI !!! Hodowla basenji African Elite FCI [URL="http://www.basenji.com.pl"]Basenji - hodowla psów[/URL][/quote] Sama chciałaś...:evil_lol: pzdr. Quote
mycha49 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [I][B]Tak to jest z noworodkami, że same ni wiedzą co chcą.:razz: Ale dzieci szybko rosną :multi: Nawet nie obejrzysz się jak wyfruną z domku od mamy Zdrówka życzę mamie i chłopcom, a dziewczynki będą na pewno następnym razem.Pozdrawiam :loveu:[/B][/I] Quote
Buszki Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Moje chłopaki są super!Tylko spać nie mogą(na zmiamę).Wszystko jest nie takie jak by chcieli,a to mama wylizuje(wrzask :placz:),a to cycek nie ten(wrzask :placz:),brat za blisko(wrzask :placz:),brat za daleko(wrzask :placz:) i tak całą nockę przewrzeszczeli :angryy:. Gratulacje dla najnowszej mamuśki i maluszków. MAMY SZCZENIACZKI !!! Hodowla basenji African Elite FCI [url=http://www.basenji.com.pl]Basenji - hodowla psów[/url] Quote
Kaladan Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 No to jest 8. 6 dziewczyn i 2 chłopców. Ufff ledwo żyje i mam nadzieje, że to koniec... Quote
mycha49 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [COLOR=RoyalBlue][I][B]GRATULACJE:multi::multi::multi:[/B][/I][/COLOR] Quote
tuskazet Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='Kaladan']No to jest 8. 6 dziewczyn i 2 chłopców. Ufff ledwo żyje i mam nadzieje, że to koniec...[/quote] Ogromne GRATULACJE :klacz: i mam cichą nadzieję że twój miot odwróci panowanie chłopów, w końcu dziewczyny górą :siara: Quote
Kaladan Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Tak! dziewczyny górą - trzymam kciuki za Twoją wymarzoną dziewczynkę, a raczej za więcej dziewczynek żeby było z czego wybierać. Buszki - serdecznie gratuluję słodkich krecików! Alojzyna - jakie twoje dzieci już duże! Cudne czarnuszki :loveu: Dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków. Były potrzebne bo poród był "szalony". Termin mieliśmy na środę więc wczoraj spokojnie z wnuczętami obecnej rodzącej biegaliśmy po ringu pod Pragą. Popsuł nam się samochód więc pojechałam z kolegą. Kolega mieszka w Krakowie więc jak wróciliśmy w nocy to tam utknęłam (120 km 0d domu!). Rano do autobusu. Dwa nas nie zabrały (bo z psem...). W końcu zabrałam się autobusem do miejscowości położonej 20 km od mojego domu. Gdy miałam jeszcze godzinę drogi Chani zaczęła rodzić. Pierwszy maluch pojawił się na świecie w łóżku mojego brata... :evil_lol: Na szczęście wet w domu i zajął się odbieraniem porodu zamiast jechać do pracy. Jak dotarłam do domu to były już 4 maluszki. Pierwszy raz ominął mnie moment przyjścia na świat jakiegoś mojego dzieciaka :-( Quote
Buszki Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Kaladan gratulacje!!! Tylko pozazdrościć tylu dziewczynek.Oby się wszystkie dobrze chowały,chłopaczki też oczywiście :evil_lol:. Quote
Alojzyna Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 [B]Kaladan[/B] - wielkie gratulacje! :multi: Niech maluszki zdrowo się chowają. I koniecznie pokaż je tutaj :loveu: Quote
marciaaa Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 ahahha A nie mówiłam CI:)??? WIEDZIAŁAM WIEDZIAAAAŁAM!!! Że kolejna ÓSEMKA Kaladankowa wzejdzie na ten świat! To magia wzajemnego oddziaływania mamy z córką! Jakby się umówiły.. ;)kolejny raz! Wspaniałe wiadomości po tak cieżkim dniu! Serdeczne Gratulacje:*** Śle moc buziolków! Quote
Tayekuna Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Kaladan bardzo, bardzo gratuluje przyjscia na swiat tak licznej gromadki. To wielka radość kiedy urodzi się tyle maluszkow, a zarwane noce no cóż to cały urok naszych hodowli... Ślę delikatne buziaczki dla kazdego maluszka i głaskanko dla mamusi, a Tobie życze w miare spokojnych nocek. :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [quote name='Kaladan'] Dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków. Były potrzebne bo poród był "szalony". Termin mieliśmy na środę więc wczoraj spokojnie z wnuczętami obecnej rodzącej biegaliśmy po ringu pod Pragą. Popsuł nam się samochód więc pojechałam z kolegą. Kolega mieszka w Krakowie więc jak wróciliśmy w nocy to tam utknęłam (120 km 0d domu!). Rano do autobusu. Dwa nas nie zabrały (bo z psem...). W końcu zabrałam się autobusem do miejscowości położonej 20 km od mojego domu. Gdy miałam jeszcze godzinę drogi Chani zaczęła rodzić. Pierwszy maluch pojawił się na świecie w łóżku mojego brata... :evil_lol: Na szczęście wet w domu i zajął się odbieraniem porodu zamiast jechać do pracy. Jak dotarłam do domu to były już 4 maluszki. Pierwszy raz ominął mnie moment przyjścia na świat jakiegoś mojego dzieciaka :-([/quote] NOooo... piękna sprawa! ale zawsze kiedys jest ten pierwszy raz,prawda? Gratuluję cudnej ósemki!:lol: Pzdr. Quote
tigrunia Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Aniu gratulacje :sweetCyb: Czekam na zdjęcia ekipy :loveu: Quote
moon_light Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Hej :) Sorry że przerwę Wam miłe tematy, i zapytam o rzecz troszkę bardziej przyziemną ;). [B] CZY KTOŚ Z WAS WYSYŁAŁ NASIENIE ZA GRANICE, LUB TEŻ SPROWADZAŁ ? (chłodzone , nie mrożone) . [/B] Quote
mycha49 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Są urocze :multi: Pozdrawiam niech rosną zdrowo :multi: Quote
moon_light Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 wracając do sielankowego nastroju wątku, wklejam foto Aniołków (nie Charliego) a mojego Figara ;). Mają już 4 tygodnie ! [IMG]http://www.amigoperro.tiu.pl/miotx/X4week2.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts