jola_li Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 [quote name='3 x']kurde, klikam w wasze banerki o Marleja i mnie nie przenosi na watek "There is no content in this section" :shake: [/QUOTE] A u mnie jest OK. Quote
Tora&Faro Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Chyba udało mi się podmienić banerek...dzięki:) Quote
3 x Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 [quote name='jola_li']A u mnie jest OK.[/QUOTE] własnie twoj tez nei przenosi mnie na watek byc moze to wina nowego ulepszonego dogo :shake: Quote
jola_li Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 [quote name='3 x']własnie twoj tez nei przenosi mnie na watek [/QUOTE] Miałam na myśli, że mi się wszystkie otwierają jak trzeba, co jest bardzo dziwne, bo mojego IE dogomania bardzo nie lubiła ;-). Quote
Ewanka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Ja też chcę banerek Marleya ... i zupełnie nie wiem, jak to zrobić. Bywam na dogo od lat, jak już wspominałam, dwa latatemu adoptowaliśmy psa z dogo(!), który przez jakiś czas był "pod opieką" portalu, fundacji (dr Lucy) forum colli ... szukałam wątku w "starocich", ale niestety bez efektu, może któraś z Was potrafi go odnaleźć, byłabym ogromnie wdzięczna, do nas przyjechał 5 stycznia 2007. Był znaleziony w Busku Zdroju, a potem dwa tygodnie u wolontariuszki 'pati', ona miała na dt jeszcze dwa dalmayynczyki, może ktoś to pamięta. Quote
Ewanka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Przepraszam, miało być ........ 5 styczeń 2008 ... za miesiąc miną dwa lata. Quote
Ewanka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 znalazlam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [url]http://www.dogomania.pl/threads/101639-Collie-z-ulicy-JUA-W-NOWYM-SUPER-DOMKU[/url] .... z setymentem przypomniałam sobie całą historię i ucieczkę naszego psa ... dlatego rozumiem Gusię, tylko u nas teren był ogrodzony, więc sytuacja była znacznie mniej stresująca, choć dla nas były to wielkie przeżycia - pierwszy dzień psa u nas i pierwszy śnieg i mróz tej/tamtej zimy. Przepraszam, że na wątku Marlaya, ale wspomnienia odżyły. Quote
gusia0106 Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 No co Ty :) Nie ma za co :) Oby więcej takich wiadomości i historii, przeczytam sobie wątek. A żeby wkleić banerek, najedź ta ten wstawiony przez 3x, prawym przyciskiem myszy naciśnij i kliknij kopiuj, potem wejdź w panel kontrolny, po lewej stronie najedź na napis edycja sygnatury, tam pojawi się miejsce Twojego podpisu, i tam kliknij wklej, zapisz i już ;) Dziewczyny, chodźcie na wątek, co? Mysza ma problemy, a to złota dziewczyna, trzeba jej pomóc [URL]http://www.dogomania.pl/threads/175025-MA-odziutki-Bruno-bA-AE-kaA-siAE-po-polach-jadA-A-miecie-prosi-o-pieniAE-dze-na-leczenie[/URL] Quote
Ewanka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Gusiu, strasznie Cię przepraszam, ale nie udaje mi się wkleić banerka Marleya ... edytuje sygnaturę i tam nie ma miejsca na podpis :( Jak nasz bohater sie dzisiaj czuje? Wymiziaj go koniecznie ode mnie :) Quote
3 x Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 mamkolejne pieniązki z allegro :) jak wróce do domu i bede w stanie myslęc to napisze ile jeszcze doszło :) Quote
jola_li Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 [quote name='Ewanka']Gusiu, strasznie Cię przepraszam, ale nie udaje mi się wkleić banerka Marleya ... edytuje sygnaturę i tam nie ma miejsca na podpis :( [/QUOTE] Zaraz napiszę Ci na PW jak to zrobić. Może wespół w zespół się uda :-). Quote
gusia0106 Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Dzisiaj ma się nieźle ;) Bez wymiotów, bez atrakcji spacerowych i...naprawdę się ucieszył jak wróciłam do domu ;) Quote
Ewanka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Jolu, bardzo dziękuję za szczegółowy instrukataż :) Gusiu, bardzo się ciezę, że Marley ma się lepiej i okazuje radość gdy do niego wracasz :D Quote
gusia0106 Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Widzę, że się udało :) Super:) Podziękowania za allegro mamy dwa, zdecydujcie plis, który lepszy ;) [IMG]http://img130.imageshack.us/img130/8794/marley01.jpg[/IMG] [IMG]http://img504.imageshack.us/img504/669/marley02.jpg[/IMG] Quote
Ewanka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Oba dyplomy piękne, ja chyba głosowałabym na pierwszy :) ... drugi jest wprawdzie bardziej dramatyczny, ale pierwszy piękny! Quote
Ewa Marta Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Oba są piękne, ale chyba pierwszy.... Quote
jola_li Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 [quote name='gusia0106']Widzę, że się udało :) Super:) Dyplomy za allegro mamy dwa Podziękowania za allegro mamy dwa, zdecydujcie plis, który lepszy ;) [/QUOTE] W moim odczuciu ten drugi. Mam wrażenie, że bardziej pasuje do tekstu. Jest tylko Marlej. W oczach jeszcze niedowierzanie. Spojrzenie - przejmujące. Dopiero [B]zaczyna[/B] nowe życie. I widać jak dużo przed nim i jak bardzo potrzebne wsparcie. Na pierwszym zdjęciu - już zaczął :-). I fajnie mu z tym! A poza tym pomarańczowy gryzie się z czerwoną wstążeczką ;-). Czyli 1:0 dla drugiego ;-). Zapraszam do głosowania! Quote
Soema Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Na tym pierwszym wygląda trochę jak jaszczurka :loveu: Quote
jola_li Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 O, przepraszam ;-). Się minęłyśmy! 2:1 dla pierwszego :-)! Quote
gusia0106 Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 A ja też raczej drugi więc mamy 2:2 ;) Quote
Ewanka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 No to ... dałam się przekonać ... też głosuję a drugi :) Quote
Ewa Marta Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Nie powiedziałam, że drugi brzydki, pierwszy jest taki... ładny. Ale macie rację, tutaj bardziej pasuje to jego przestraszone spojrzenie z drugiego:-) Niech będzie drugi:-) Quote
lilk_a Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 la głosuję za drugim .....ale tak naprawdę różnią się tylko zdjęciem ...... a będzie jaikś tekst ? Quote
mala_czarna Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Mnie się drugi bardziej podoba ;) Quote
malawaszka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 dziewczyny czy znacie kogoś kto jeździ z Poznania do Wawy? i kto mógłby ewentualnie zabrać ze Swarzędza tego sznaucera średniego, który tam chyba ciągle siedzi/ to muszę jutro sprawdzić - to takie mocno wstępne pytanie bo jeszcze nic konkretnego nie wiem, ale wiem, że jakby coś wyszło to transportu potencjalna opiekunka nie ma Quote
Recommended Posts