Jump to content
Dogomania

Pół roku trzymali go w piwnicy!!!A teraz śpi na kanapie:) Marlej ma dom! :):)

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='3 x']własnie twoj tez nei przenosi mnie na watek
[/QUOTE]

Miałam na myśli, że mi się wszystkie otwierają jak trzeba, co jest bardzo dziwne, bo mojego IE dogomania bardzo nie lubiła ;-).

Posted

Ja też chcę banerek Marleya ... i zupełnie nie wiem, jak to zrobić.

Bywam na dogo od lat, jak już wspominałam, dwa latatemu adoptowaliśmy psa z dogo(!), który przez jakiś czas był "pod opieką" portalu, fundacji (dr Lucy) forum colli ... szukałam wątku w "starocich", ale niestety bez efektu, może któraś z Was potrafi go odnaleźć, byłabym ogromnie wdzięczna, do nas przyjechał 5 stycznia 2007. Był znaleziony w Busku Zdroju, a potem dwa tygodnie u wolontariuszki 'pati', ona miała na dt jeszcze dwa dalmayynczyki, może ktoś to pamięta.

Posted

znalazlam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[url]http://www.dogomania.pl/threads/101639-Collie-z-ulicy-JUA-W-NOWYM-SUPER-DOMKU[/url]

.... z setymentem przypomniałam sobie całą historię i ucieczkę naszego psa ... dlatego rozumiem Gusię, tylko u nas teren był ogrodzony, więc sytuacja była znacznie mniej stresująca, choć dla nas były to wielkie przeżycia - pierwszy dzień psa u nas i pierwszy śnieg i mróz tej/tamtej zimy.

Przepraszam, że na wątku Marlaya, ale wspomnienia odżyły.

Posted

No co Ty :) Nie ma za co :)
Oby więcej takich wiadomości i historii, przeczytam sobie wątek.

A żeby wkleić banerek, najedź ta ten wstawiony przez 3x, prawym przyciskiem myszy naciśnij i kliknij kopiuj, potem wejdź w panel kontrolny, po lewej stronie najedź na napis edycja sygnatury, tam pojawi się miejsce Twojego podpisu, i tam kliknij wklej, zapisz i już ;)

Dziewczyny, chodźcie na wątek, co?
Mysza ma problemy, a to złota dziewczyna, trzeba jej pomóc

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/175025-MA-odziutki-Bruno-bA-AE-kaA-siAE-po-polach-jadA-A-miecie-prosi-o-pieniAE-dze-na-leczenie[/URL]

Posted

Gusiu, strasznie Cię przepraszam, ale nie udaje mi się wkleić banerka Marleya ...
edytuje sygnaturę i tam nie ma miejsca na podpis :(

Jak nasz bohater sie dzisiaj czuje? Wymiziaj go koniecznie ode mnie :)

Posted

[quote name='Ewanka']Gusiu, strasznie Cię przepraszam, ale nie udaje mi się wkleić banerka Marleya ...
edytuje sygnaturę i tam nie ma miejsca na podpis :(
[/QUOTE]

Zaraz napiszę Ci na PW jak to zrobić.
Może wespół w zespół się uda :-).

Posted

Widzę, że się udało :) Super:)

Podziękowania za allegro mamy dwa, zdecydujcie plis, który lepszy ;)

[IMG]http://img130.imageshack.us/img130/8794/marley01.jpg[/IMG]

[IMG]http://img504.imageshack.us/img504/669/marley02.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='gusia0106']Widzę, że się udało :) Super:)

Dyplomy za allegro mamy dwa

Podziękowania za allegro mamy dwa, zdecydujcie plis, który lepszy ;)
[/QUOTE]

W moim odczuciu ten drugi.
Mam wrażenie, że bardziej pasuje do tekstu. Jest tylko Marlej. W oczach jeszcze niedowierzanie. Spojrzenie - przejmujące. Dopiero [B]zaczyna[/B] nowe życie. I widać jak dużo przed nim i jak bardzo potrzebne wsparcie.

Na pierwszym zdjęciu - już zaczął :-).
I fajnie mu z tym!
A poza tym pomarańczowy gryzie się z czerwoną wstążeczką ;-).

Czyli 1:0 dla drugiego ;-).
Zapraszam do głosowania!

Posted

dziewczyny czy znacie kogoś kto jeździ z Poznania do Wawy? i kto mógłby ewentualnie zabrać ze Swarzędza tego sznaucera średniego, który tam chyba ciągle siedzi/ to muszę jutro sprawdzić - to takie mocno wstępne pytanie bo jeszcze nic konkretnego nie wiem, ale wiem, że jakby coś wyszło to transportu potencjalna opiekunka nie ma