gusia0106 Posted March 25, 2014 Author Posted March 25, 2014 O to też zapytałam. Szukali na własną rękę, przejrzałam w necie, ogłoszenia są odnawiane cały czas, jest nawet nagroda. Dużo czasu minęło. Za dużo. Wypytałam o szczegóły, czekam na informację zwrotną i trzeba zrobić zmasowaną akcję. Musi się znaleźć! O ile żyje.................... Quote
3 x Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 [quote name='gusia0106']O to też zapytałam. Szukali na własną rękę, przejrzałam w necie, ogłoszenia są odnawiane cały czas, jest nawet nagroda. Dużo czasu minęło. Za dużo. Wypytałam o szczegóły, czekam na informację zwrotną i trzeba zrobić zmasowaną akcję. Musi się znaleźć! O ile żyje....................[/QUOTE] musi żyć gusia, musi! nie umiem znaleść ogłoszeń ja pitolę nie Marlej ;( Quote
gusia0106 Posted March 25, 2014 Author Posted March 25, 2014 [url]http://lodz.lento.pl/zaginal-pies,997492.html[/url] Quote
agaga21 Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 ..................... mam ochotę mówić same niecenzuralne słowa...ale co to da? dlaczego nie dali znać od razu? już nie raz udało się zorganizować wielką akcję poszukiwawczą z udziałem dogomaniaków i ich bliskich. rok czasu...zima.....:placz: Quote
gusia0106 Posted March 25, 2014 Author Posted March 25, 2014 zima...sylwester...ku.wa....gdzie on biedny jest? Quote
jola_li Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 DLACZEGO OD RAZU NIE DALI ZNAĆ :( :( :( :( :( :( ????...................... Czy miał adresatkę? Że też jeszcze to musiało go spotkać :( :( :( :( :(..................................................... Quote
gusia0106 Posted March 25, 2014 Author Posted March 25, 2014 Zapytałam o to w mailu.... Nie wiem, może im się wydawało, że to już nie moja sprawa. Pojęcia nie mam:( Tak mi strasznie strasznie źle. Tylko nie on, tylko nie Marlej. Quote
3 x Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 [quote name='gusia0106']Zapytałam o to w mailu.... Nie wiem, może im się wydawało, że to już nie moja sprawa. Pojęcia nie mam:( Tak mi strasznie strasznie źle. Tylko nie on, tylko nie Marlej.[/QUOTE] gusiek :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: Quote
malawaszka Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 k--wa... nie mam słów Gusia współczuję, i ten biedny pies przerażony... tyle pracy, tyle miłości, serca i zmarnowali to... Quote
jola_li Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Nie mogę o niczym innym myśleć :(.... Bez sensu jest to życie :(. Quote
Ewa Marta Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 To jest totalnie zalamująca wiadomość:-( Jak mogli tak bezmyślnie milczeć i nie dać znaku, że zginął:-( Zaraz wyślę ogłoszenie do mojej siostry, która jest wetką w Łodzi. Poproszę o powieszenie ogłoszenia w gabinecie:-( Quote
malawaszka Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 najgorzej że mógł trafić do Wojtyszek... jak tam sprawdzić... Quote
gusia0106 Posted March 25, 2014 Author Posted March 25, 2014 Dzięki Ewa. Czekam na komplet informacji: w jakich miejscach był widziany, czy na tych mmsach to faktycznie był on, jak on się zachowywał na tamtym etapie, czy dałby się komuś złapać i gdzieś zabrać, czy miał adresówkę...milion mam pytań w głowie. Wiem, że oni na pewno go szukali ale kurde, razem moglibyśmy więcej Quote
gusia0106 Posted March 25, 2014 Author Posted March 25, 2014 [quote name='malawaszka']najgorzej że mógł trafić do Wojtyszek... jak tam sprawdzić...[/QUOTE] Ja pie....nawet mnie nie strasz Quote
Ewa Marta Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 [quote name='malawaszka']najgorzej że mógł trafić do Wojtyszek... jak tam sprawdzić...[/QUOTE] [quote name='gusia0106']Ja pie....nawet mnie nie strasz[/QUOTE] Najgorsze, że tam w tej sforze psów nawet oni go nie znajdą:-( Czy tam są wpuszczani ludzie? Może można komuś dać kasę w łapę, żeby wpuścił i poszukać? Quote
gusia0106 Posted March 25, 2014 Author Posted March 25, 2014 Piotrek pisał, że byli w okolicznych schroniskach, zapytałam też o to, w których. Quote
malawaszka Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 [quote name='Ewa Marta']Najgorsze, że tam w tej sforze psów nawet oni go nie znajdą:-( Czy tam są wpuszczani ludzie? Może można komuś dać kasę w łapę, żeby wpuścił i poszukać?[/QUOTE] tam nie ma możliwości żeby chodzić między boksami i szukać psa - nie wpuszczają nikogo, adopcje stamtąd to wybranie psa ze strony www i po otrzymaniu zgody na adoptowanie go jedzie się do wojtyszek i tego konkretnego psa wyprowadzają do biura i tyle, widzi się tylko garstkę psów które są w boksach widocznych jak się idzie do biura, a reszta - tysiące są za murem :( Gusia przeglądaj stronę bo dużo psów jest na niej: [url]http://hotelzwierzat.com/psy.php[/url] Quote
gusia0106 Posted March 25, 2014 Author Posted March 25, 2014 [quote name='malawaszka']tam nie ma możliwości żeby chodzić między boksami i szukać psa - nie wpuszczają nikogo, adopcje stamtąd to wybranie psa ze strony www i po otrzymaniu zgody na adoptowanie go jedzie się do wojtyszek i tego konkretnego psa wyprowadzają do biura i tyle, widzi się tylko garstkę psów które są w boksach widocznych jak się idzie do biura, a reszta - tysiące są za murem :( Gusia przeglądaj stronę bo dużo psów jest na niej: [URL]http://hotelzwierzat.com/psy.php[/URL][/QUOTE] Właśnie ją oglądam, dzięki Quote
malawaszka Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Gusia jeszcze to przejrzyj - nowo przybyłe, jest od marca 2013 [url]http://hotelzwierzat.com/nowo_przybyle.php[/url] przerażająca jest ilość przyjmowanych psów każdego miesiąca :( ja to przejrzałam teraz, ale nie widzę takiego psa, moglam jednak przegapić Quote
gusia0106 Posted March 25, 2014 Author Posted March 25, 2014 Dzięki Monika, zaraz sprawdzę. Tylko tak myślę, że jeśli on trafił do schronu....to wszystko wróciło. Jest znowu złamanym psem, z łatką mega agresywnego, nie dającego się podejść Ku.wa! Quote
gusia0106 Posted March 25, 2014 Author Posted March 25, 2014 Marlej jest zaczipowany, na mnie. Jak w tej cholernej bazie sprawdzić czy są tam moje dane? Quote
jola_li Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 A może do Wojtyszek wysłać zdjęcie Marleja z informacją, że za znalezienie czeka nagroda? Czy on ma czipa? Quote
gusia0106 Posted March 25, 2014 Author Posted March 25, 2014 [quote name='jola_li']A może do Wojtyszek wysłać zdjęcie Marleja z informacją, że za znalezienie czeka nagroda? Czy on ma czipa?[/QUOTE] Wysłałam, zobaczymy czy w ogóle odpowiedzą. Na Marmurową też wysłałam. Quote
Recommended Posts