Jump to content
Dogomania

Pół roku trzymali go w piwnicy!!!A teraz śpi na kanapie:) Marlej ma dom! :):)

Recommended Posts

Posted

O to też zapytałam. Szukali na własną rękę, przejrzałam w necie, ogłoszenia są odnawiane cały czas, jest nawet nagroda.
Dużo czasu minęło. Za dużo.
Wypytałam o szczegóły, czekam na informację zwrotną i trzeba zrobić zmasowaną akcję.
Musi się znaleźć! O ile żyje....................

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gusia0106']O to też zapytałam. Szukali na własną rękę, przejrzałam w necie, ogłoszenia są odnawiane cały czas, jest nawet nagroda.
Dużo czasu minęło. Za dużo.
Wypytałam o szczegóły, czekam na informację zwrotną i trzeba zrobić zmasowaną akcję.
Musi się znaleźć! O ile żyje....................[/QUOTE]

musi żyć gusia, musi!

nie umiem znaleść ogłoszeń
ja pitolę
nie Marlej ;(

Posted

..................... mam ochotę mówić same niecenzuralne słowa...ale co to da?
dlaczego nie dali znać od razu? już nie raz udało się zorganizować wielką akcję poszukiwawczą z udziałem dogomaniaków i ich bliskich. rok czasu...zima.....:placz:

Posted

DLACZEGO OD RAZU NIE DALI ZNAĆ :( :( :( :( :( :( ????......................
Czy miał adresatkę?

Że też jeszcze to musiało go spotkać :( :( :( :( :(.....................................................

Posted

Zapytałam o to w mailu....
Nie wiem, może im się wydawało, że to już nie moja sprawa. Pojęcia nie mam:(
Tak mi strasznie strasznie źle. Tylko nie on, tylko nie Marlej.

Posted

[quote name='gusia0106']Zapytałam o to w mailu....
Nie wiem, może im się wydawało, że to już nie moja sprawa. Pojęcia nie mam:(
Tak mi strasznie strasznie źle. Tylko nie on, tylko nie Marlej.[/QUOTE]

gusiek :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze:

Posted

To jest totalnie zalamująca wiadomość:-( Jak mogli tak bezmyślnie milczeć i nie dać znaku, że zginął:-( Zaraz wyślę ogłoszenie do mojej siostry, która jest wetką w Łodzi. Poproszę o powieszenie ogłoszenia w gabinecie:-(

Posted

Dzięki Ewa.
Czekam na komplet informacji: w jakich miejscach był widziany, czy na tych mmsach to faktycznie był on, jak on się zachowywał na tamtym etapie, czy dałby się komuś złapać i gdzieś zabrać, czy miał adresówkę...milion mam pytań w głowie.
Wiem, że oni na pewno go szukali ale kurde, razem moglibyśmy więcej

Posted

[quote name='malawaszka']najgorzej że mógł trafić do Wojtyszek... jak tam sprawdzić...[/QUOTE]

[quote name='gusia0106']Ja pie....nawet mnie nie strasz[/QUOTE]

Najgorsze, że tam w tej sforze psów nawet oni go nie znajdą:-( Czy tam są wpuszczani ludzie? Może można komuś dać kasę w łapę, żeby wpuścił i poszukać?

Posted

[quote name='Ewa Marta']Najgorsze, że tam w tej sforze psów nawet oni go nie znajdą:-( Czy tam są wpuszczani ludzie? Może można komuś dać kasę w łapę, żeby wpuścił i poszukać?[/QUOTE]

tam nie ma możliwości żeby chodzić między boksami i szukać psa - nie wpuszczają nikogo, adopcje stamtąd to wybranie psa ze strony www i po otrzymaniu zgody na adoptowanie go jedzie się do wojtyszek i tego konkretnego psa wyprowadzają do biura i tyle, widzi się tylko garstkę psów które są w boksach widocznych jak się idzie do biura, a reszta - tysiące są za murem :(

Gusia przeglądaj stronę bo dużo psów jest na niej:
[url]http://hotelzwierzat.com/psy.php[/url]

Posted

[quote name='malawaszka']tam nie ma możliwości żeby chodzić między boksami i szukać psa - nie wpuszczają nikogo, adopcje stamtąd to wybranie psa ze strony www i po otrzymaniu zgody na adoptowanie go jedzie się do wojtyszek i tego konkretnego psa wyprowadzają do biura i tyle, widzi się tylko garstkę psów które są w boksach widocznych jak się idzie do biura, a reszta - tysiące są za murem :(

Gusia przeglądaj stronę bo dużo psów jest na niej:
[URL]http://hotelzwierzat.com/psy.php[/URL][/QUOTE]

Właśnie ją oglądam, dzięki

Posted

Gusia jeszcze to przejrzyj - nowo przybyłe, jest od marca 2013
[url]http://hotelzwierzat.com/nowo_przybyle.php[/url]

przerażająca jest ilość przyjmowanych psów każdego miesiąca :( ja to przejrzałam teraz, ale nie widzę takiego psa, moglam jednak przegapić

Posted

Dzięki Monika, zaraz sprawdzę.
Tylko tak myślę, że jeśli on trafił do schronu....to wszystko wróciło.
Jest znowu złamanym psem, z łatką mega agresywnego, nie dającego się podejść
Ku.wa!

Posted

[quote name='jola_li']A może do Wojtyszek wysłać zdjęcie Marleja z informacją, że za znalezienie czeka nagroda?
Czy on ma czipa?[/QUOTE]

Wysłałam, zobaczymy czy w ogóle odpowiedzą. Na Marmurową też wysłałam.