jola_li Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 [quote name='gusia0106']Ale ortopedę? A te stawy to kwestia wieku, urazu...?[/QUOTE] Tak, ortopedę. To chyba sprawa wrodzona - pies ma około 5 lat. Quote
jola_li Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 [quote name='mysza 1']Dr Janicki jest niezły, mogę podać namiary.[/QUOTE] To poproszę - zbieram wszystkie informacje... Quote
mysza 1 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 [quote name='jola_li']To poproszę - zbieram wszystkie informacje...[/QUOTE] Dr Janicki przyjmuje w lecznicy w Wawrze tel 22 812 00 73. jest uznawany za sławę ale jak o każdym, są różne opinie. Ja mam dobrą, operował mojego Hugusia z powodzeniem a w kwestii kości i stawów jest niezły. Bardziej nowoczesny w kwestii stawów jest dr Sterna lub jego uczeń dr Bissenik- stawy to jego konik [url]http://www.artroskopia-wet.com/kontakt.php[/url] Quote
UBOCZE Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 [INDENT]Witajcie, Przepraszam, Marlej, za offowanie, :oops::oops::oops: Chodzi o wizytę przedadopcyjną na Gocławiu w Warszawie dla Muszki, która miała zostać uśpiona, a teraz ma szansę na dom, z wątku Majuski: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/193032-Pomocy!!!-Cudna-Muszka-ze-stodoły-ma-zostać-uśpiona!!/page10?p=15416399"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1930...e10?p=15416399[/COLOR][/URL] Czy ktoś może mieszka w pobliżu i znalazłby czas?[/INDENT] Quote
3 x Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 są jakies wiesci (fotki) z marlejowego domu? Quote
gusia0106 Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 [quote name='3 x']są jakies wiesci (fotki) z marlejowego domu?[/QUOTE] Wszystko gra i buczy :) Marlej pomyka bez smyczy, śpi na kanapie, je przy ludziach i jest psem - zdaje się - szczęśliwym :) Jesteśmy zaproszeni w odwiedziny ale mi brakuje czasu ostatnio ... Quote
mala_czarna Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [quote name='gusia0106'] Marlej pomyka bez smyczy, .[/QUOTE] Nie wierzę!! :) :) Może mu jakiś nadajnik wszczepili i Marleja teraz pilotem programują :evil_lol: Quote
3 x Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [quote name='gusia0106']Wszystko gra i buczy :) Marlej pomyka bez smyczy, śpi na kanapie, je przy ludziach i jest psem - zdaje się - szczęśliwym :) Jesteśmy zaproszeni w odwiedziny ale mi brakuje czasu ostatnio ...[/QUOTE] ee yyy ściemniasz ? :evil_lol: wez jakies zdjęcia chociaz skombinuj? przeciez to od Marleja sie zaczeła moja miłośc do waszych psiaków of koz nie tak mocna jak wasza ale jakastam jest ;) Quote
gusia0106 Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 [quote name='mala_czarna']Nie wierzę!! :) :) Może mu jakiś nadajnik wszczepili i Marleja teraz pilotem programują :evil_lol:[/QUOTE] Co - nie wierzę ;) U mnie też bez smyczy pomykał - a, że się słuchał średnio to inna sprawa ;) O zdjęcia poproszę :) Quote
gusia0106 Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 [quote name='3 x'] przeciez to od Marleja sie zaczeła moja miłośc do waszych psiaków of koz nie tak mocna jak wasza ale jakastam jest ;)[/QUOTE] Te, miłość, a Kajak to co? Gorszy jakiś? Bo w odwiedziny to jakoś nikt nie łacha ;) Quote
mysza 1 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Ja byłam u Kajaka:loveu: przejazdem ale jednak:evil_lol: Bardzo fajny pies. Ale sie cieszę z Marleja:loveu: Quote
3 x Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [quote name='gusia0106']Te, miłość, a Kajak to co? Gorszy jakiś? Bo w odwiedziny to jakoś nikt nie łacha ;)[/QUOTE] ja chetnie ale bez młodego, z nim to jak labek bedzie ;) tyle ze od dwoch tyg kicham i prycham gusia a tak sie dzisiaj zastanawialam: bedziecie ciachac Kajaka? Quote
gusia0106 Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 [quote name='3 x']ja chetnie ale bez młodego, z nim to jak labek bedzie ;) tyle ze od dwoch tyg kicham i prycham gusia a tak sie dzisiaj zastanawialam: bedziecie ciachac Kajaka?[/QUOTE] Ja tez się nad tym zastanawiałam. Ja bym ciachnęła. Ania W mi trochę zasiała niepokoju bo mówi, że ogarów mało, a że on dobre pochodzenia ma i że jeśli ma dobry wzrok i wszystkie zęby ( a ma ) to rzadkość. Ale ja siebie nie widzę na wystawach, pokrywaniach i w całym tym zamieszaniu ;) Wniosek? - sądzę, że ciachniemy ;) Quote
Neigh Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 A czemu nie? To całkiem niezły ubaw jest. Daaawno daaawno temu hodowałam jamniki. Weź........zostaniesz hodowcą.......:-) Quote
jola_li Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [quote name='Neigh']A czemu nie? To całkiem niezły ubaw jest. Daaawno daaawno temu hodowałam jamniki. Weź........zostaniesz hodowcą.......:-)[/QUOTE] A bezdomniaczków tyle czeka :-(... Quote
mala_czarna Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [quote name='Neigh']A czemu nie? To całkiem niezły ubaw jest. Daaawno daaawno temu hodowałam jamniki. Weź........zostaniesz hodowcą.......:-)[/QUOTE] Dżizes, Neigh, oszałaś?? :) :) Sory, że ja tutaj, ale napiszę dla poprawy humoru (gdyby ktos miał zły) ;) Jeździłam kiedyś ze swoim byłym tz na krycie suki - bullterierki, i powiem szczerze, że takiej hecy to dawno nie widziałam. Nie wiem czy to z tego powodu, że psy nie przypadły jej do gustu, w każdym razie, spółkowanie dało rezultat tylko w postaci niemal rozwalonej doszczętnie kuchni. Serio. A wystawę w Krakowie pamietam do dzisiaj z dwóch powodów: po pierwsze, suka tzta zajęła pierwsze miejsce, po drugie, lało jak z cebra, a ja odwaliłam się z nowiutkie pantofelki, i brnęłam w nich po pachy w błocie. Alez ja kiedys nierówno pod deklem miałam :roll:;) Quote
gusia0106 Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 A teraz niby masz równo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mala_czarna Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [quote name='gusia0106']A teraz niby masz równo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Trzymajta mnie ludzie, bo nie zdzierżę!! :angryy::evil_lol: Quote
Ewanka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Fotki marlejowe to kąsek nie lada ... czekamy bardzo :) ... o Kajaku od jakiegos czasu słyszę, a nic nie widzę ;) ... może kajakowa mordka by się nam poakazała, ma wątek? Quote
3 x Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [quote name='mala_czarna']Dżizes, Neigh, oszałaś?? :) :) Sory, że ja tutaj, ale napiszę dla poprawy humoru (gdyby ktos miał zły) ;) [B]Jeździłam kiedyś ze swoim byłym tz na krycie suki - bullterierki[/B], i powiem szczerze, że takiej hecy to dawno nie widziałam. Nie wiem czy to z tego powodu, że psy nie przypadły jej do gustu, w każdym razie, spółkowanie dało rezultat tylko w postaci niemal rozwalonej doszczętnie kuchni. Serio. A wystawę w Krakowie pamietam do dzisiaj z dwóch powodów: po pierwsze, suka tzta zajęła pierwsze miejsce, po drugie, lało jak z cebra, a ja odwaliłam się z nowiutkie pantofelki, i brnęłam w nich po pachy w błocie. Alez ja kiedys nierówno pod deklem miałam :roll:;)[/QUOTE] ma ła czarna dobrze że on już były ;) ja tam Gremlina na żadne krycia nie puszczam i sama też a nim nie jezdze :evil_lol: gusia nie baw się w hodowce bo tez bedziesz musiala z tz na krycia jezdzić ;) Ewanka - gusia se rodowodowego zwineła w bieszczadach [URL="http://www.dogomania.pl/threads/191448-Kajak...psiak-znaleziony-w-Bieszczadach...zostaje-u-Gusi-i-Rafała-)-)-)"]kliknij w Kajaka[/URL] Quote
Ewanka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Niektórzy to mają farta ;) ... dzięki za link. Quote
Neigh Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 [quote name='gusia0106']A teraz niby masz równo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Olej, ona to wszystkim mówi:-) A bezdomniaczków jest i owszem dużo. Co nie zmienia postaci rzeczy, że ja jestem za dbaniem o rasy. Nie o to przecież chodzi, żeby Polskę zalewała masa "jamników". Kurcze na ulicy porządnie wyglądającego jamnika zobaczyć. CUD. Problemu bezdomności nie ograniczy rozwój porzadnych hodowli. Tylko [B]NAKAZ[/B] pod groźbą niemal kary śmierci sterylizacji i kastracji zwierząt niehodowlanych. Ja też kocham kundelki.......ale szlag mnie zalewa od tego pogłowa "wilczurów", "jorczkó" i innych tam takich. Gdyby wlepiać KARY jak najsurowsze, US na handlarzy nasyłać, gdyby mówiąc krótko wszelkim rozmanażaczom sie dobrać do dupy.........poczynając od p. Jadzi, co ma śliczną jorczkę to by się problem bezdomnosci ograniczyło. Z kotami jest trudniej, ale podobnie. Porządny hodowca, ZAWSZE zaregauje na info, ze jego pies stracił dom czy coś takiego. Ile znacie psów papierowych, oznakowanych, które są bezdomne? Dziesiątki? A ile psów jest bezdomnych? Tysiące...... I o czym tu mówić......... Przepraszam, ale ja nie mam nic do porządnych hodowli, wrecz przeciwnie. A ogar rasa wymierająca.......a szkoda bo nasza ! kurde ! Quote
Neigh Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1244692044[/url] O tu proszę bardzo jest właśnie aukcja...........dla kotek po papierowym Norwegu. Gdyby istniało prawo - to bym pana do kastracji ojczulka zmusiła.......albo do wziecia odpowiedzialności finansowej za potomstwo kota. Kiedyś gdzieś czytałam, ze bodajze w US właściciel odpowiada za potomstwo swojego podopiecznego. Finansowo, prawnie i w każdym wymiarze. Nooo a tak to muszę płacic sama i mogę panu nagwizadać co najwyżej........ Quote
Nutusia Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 No... i możesz jeszcze zgarnąć z ulicy kolejne potomstwo papierowego Norwega... :( Quote
Recommended Posts