Jump to content
Dogomania

Pół roku trzymali go w piwnicy!!!A teraz śpi na kanapie:) Marlej ma dom! :):)

Recommended Posts

Posted

Czas jakiś byłam wyjechana, ale jeśli myślicie, że zapomniałam, że [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue]Marlejowi 28 sierpnia stuknęły 3 miesiące[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] ---
to się mylicie ;-)!!!

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jola_li']Czas jakiś byłam wyjechana, ale jeśli myślicie, że zapomniałam, że [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue]Marlejowi 28 sierpnia stuknęły 3 miesiące[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] ---
to się mylicie ;-)!!![/QUOTE]

Ja wiedziałam Jolu, że będziesz pamiętać :)

A chłopak kwitnie ! :)

Posted

[quote name='gusia0106']Ja wiedziałam Jolu, że będziesz pamiętać :)

A chłopak kwitnie ! :)[/QUOTE]

czy dane nam bedzie zobaczyc zdjecia kwitnącej Marlejuchy?

Posted

[quote name='3 x']czy dane nam bedzie zobaczyc zdjecia kwitnącej Marlejuchy?[/QUOTE]

Poproszę Piotrka, żeby wysłał.
Umawialiśmy się nawet, że do nich podjadę, ale coś im się plany pokrzyżowały i się musieliśmy przemówić.

Posted

To największy cud na dogo ... oj, fotki by się obejrzało ... :loveu:

a może spotkanie 'samo' się odsuwa w czasie, by chłopakowi w głowie nie mieszać (?)

Posted

[quote name='magda222']Ciekawe jak zareaguje jak zobaczy Gusię...[/QUOTE]

Też jestem strasznie ciekawa, ale przyznam, że troszkę sie tego boję ...

... ciekawe, czy chłopak stanie jak wryty, czy rzuci się Gusi w objęcia i zacałuje na śmierć, czy ....

co zrobi Marlej ???

Posted

Ja myslę, że będzie onieśmielony i zdezorientowany... niepewnie zamacha ogonkiem... podejdzie, obwącha, czy to ta sama Gusia czy może podróbka, a jak już spawdzi, ze wszystko się zgadza to ogonek się rozmacha i podziękuję Gusi za przywrócenie do życia :-).

Posted

E tam, Gusia już nie pachnie "marlejową Gusią" :) Ma na sobie zapach Lary, Trymera, a od niedawna intensywną perfumę Kajaka... :) Tylko ten anielski głos się nie zmienił, więc może po tym Ją pozna!

• 2 weeks later...
Posted

Mam wielką prośbę........
Pies znajomej ma poważnie chore stawy - ona próbuje go ratować jak tylko może, gotowa jest przyjechać do Warszawy.
Czy możecie polecić jakiegoś sprawdzonego specjalistę w tej dziedzinie?

Posted

[quote name='jola_li']Mam wielką prośbę........
Pies znajomej ma poważnie chore stawy - ona próbuje go ratować jak tylko może, gotowa jest przyjechać do Warszawy.
Czy możecie polecić jakiegoś sprawdzonego specjalistę w tej dziedzinie?[/QUOTE]

Ale ortopedę?
A te stawy to kwestia wieku, urazu...?