Jump to content
Dogomania

Pół roku trzymali go w piwnicy!!!A teraz śpi na kanapie:) Marlej ma dom! :):)

Recommended Posts

Posted

Eee, trzeba jeszcze podliczyć głosy pozostałego inwentarza żywego :)
Jak Gusia schodzi z pola widzenia Marleja to on piszczy za nią. Wczoraj musiała na chwilkę wyjść, ja zostałam z nim sama, a on biedaczek piszczał, stał przed drzwiami i czekał na Gusię.

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mala_czarna']Jak Gusia schodzi z pola widzenia Marleja to on piszczy za nią. Wczoraj musiała na chwilkę wyjść, ja zostałam z nim sama, a on biedaczek piszczał, stał przed drzwiami i czekał na Gusię.[/QUOTE]

...to się nazywa miłość......:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Tora&Faro']...to się nazywa miłość......:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

to teraz pozostaje nam czekać jak Gusia bedzie piszczec jak jej Marlej bedzie znikał z oczu
i mamy po problemie ;)

Posted

[quote name='mala_czarna']Ewa, Ty to lepiej szybko wykasuj, bo jak wpadnie Gusia to będzie dym ;)[/QUOTE]

Prorok jaki czy co?? :mad::angryy:

Utnę dyskusję - MARLEJ SZUKA DOMU :lol:

Posted

[quote name='gusia0106']Prorok jaki czy co?? :mad::angryy:

Utnę dyskusję - MARLEJ SZUKA DOMU :lol:[/QUOTE]

zobaczcie jak teraz podejde Gusię ;)

a my szukamy mu najlepsiejszego opiekuna
musimy sprawdzić czy Twoj TZ będzie odpowiedni
no chyba ze masz jakies ALE które go na wstepie dyskwalifikuje
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='3 x']zobaczcie jak teraz podejde gusię ;)

a my szukamy mu najlepsiejszego opiekuna
musimy sprawdzić czy twoj tz będzie odpowiedni
no chyba ze masz jakies ale które go na wstepie dyskwalifikuje
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

p o t w o r y !!!!!

;)

Posted

[quote name='Gremlin']że tak powiem... wpadłaś...:oops2:[/QUOTE]

Jak ja Was zaraz zdyskwalifikuję to ......

Jakby Dziewczyny prawdę napisały - że nie karmię, że biję, że maltretuję że wyzywam - to byście mi go od razu zabrali, a tak to mam problem :hmmmm:

Posted

[quote name='mala_czarna']Żeby się tak ten jełop w Ciebie nie wgapiał to napisałabym, że ma Cię ogólnie w nosie, i każdy dom byłby lepszy, byle nie Twój. No ale tak, to sorry Kochana, nie da rady :)[/QUOTE]

Normalnie muszę się pod tym podpisać.....wybacz Gusiu:evil_lol:;)

Posted

[quote name='gusia0106']Jak ja Was zaraz zdyskwalifikuję to ......

Jakby Dziewczyny prawdę napisały - że nie karmię, że biję, że maltretuję że wyzywam - to byście mi go od razu zabrali, a tak to mam problem :hmmmm:[/QUOTE]

Już się nie tłumacz... sama pisałaś, że dajesz mu jeść raz na tydzień, że karmisz go puszkami i się dziwisz, że przytyć nie chce :diabloti:

Posted

[quote name='gusia0106']

Jakby Dziewczyny prawdę napisały - że nie karmię, że biję, że maltretuję że wyzywam - to byście mi go od razu zabrali, a tak to mam problem :hmmmm:[/QUOTE]

to zacznij tak robić to osobiscie tzn z gremlinem przyjedziemy
i tym razem bez marcepana :evil_lol:

:mad:

Posted

[quote name='Gremlin']Już się nie tłumacz... sama pisałaś, że dajesz mu jeść raz na tydzień, że karmisz go puszkami i się dziwisz, że przytyć nie chce :diabloti:[/QUOTE]

czyli na pewno nie ma niedoboru żelaza ;)

Posted

[quote name='3 x']to może wyadoptujemy go TZ ;)[/QUOTE]

Tak! Tak! Tak! Możemy nawet uznać, że wczorajsza wizyta Małej_czarnej i moja była przedadopcyjna:-) Jak dla mnie TZ zdał egzamin, on święty jest... Wytrzymać gadanie trzech Bab jedna przez drugą o psach, to naprawdę mało który facet da radę:-)

Posted

[quote name='Ewa Marta']Tak! Tak! Tak! Możemy nawet uznać, że wczorajsza wizyta Małej_czarnej i moja była przedadopcyjna:-) Jak dla mnie TZ zdał egzamin, on święty jest... Wytrzymać gadanie trzech Bab jedna przez drugą o psach, to naprawdę mało który facet da radę:-)[/QUOTE]

Normalnie popłakałem się ze śmiechu :roflt:

Posted

[quote name='Ewa Marta']Tak! Tak! Tak! Możemy nawet uznać, że wczorajsza wizyta Małej_czarnej i moja była przedadopcyjna:-) Jak dla mnie TZ zdał egzamin, on święty jest... Wytrzymać gadanie trzech Bab jedna przez drugą o psach, to naprawdę mało który facet da radę:-)[/QUOTE]

hahaha....niech no Gusia tu zajrzy....to nas przetrzepie:evil_lol:

Posted

wiecie co
ja jeszcze jak wracalam z pracy to sobie wszystko przemyslalam
ten dom trzeba sprawdzic, chyba ze mała czarna wczoraj mże zwrciła na to uwagę
bo zaniepokoiła mnie jedna rzecz
odnosnie jedzenia
jak byliśmy z michałem
wtedy co marlej srednio towarzyski sie okazał
na wste gusia powiedziała takie coś: "schowam mu miskę, ..."
nie wiem czy to nie chodziło to żebyśmy przypadkiem nie zobaczyli czym ona go faktycznie karmi :crazyeye:

bo raczej z obecnoscią Michała i ew zazdrością o miskę nie miało to nic wspolnego
przeciez emerytowi nie wypada zagladac do cudzych misek ;)

Posted

Na głodnego to on mi nie wyglądał. :shake: Zwróciłam baczną uwagę na to, czy listki kwiatków niepoobgryzane, czy dywan w całości, a jak Gusia wyszła to próbowałam Marlejka poczęstować moim tostem, ale w ogóle nie zwrócił uwagi. :evil_lol:

Posted

[quote name='mala_czarna']Na głodnego to on mi nie wyglądał. :shake: Zwróciłam baczną uwagę na to, czy listki kwiatków niepoobgryzane, czy dywan w całości, a jak Gusia wyszła to próbowałam Marlejka poczęstować moim tostem, ale w ogóle nie zwrócił uwagi. :evil_lol:[/QUOTE]

hmm, od gremlina ciacha psie brał
ciacha przyniosła Gusia
taka wymiana marcean za psie ciacha ;)
najwyzej przy podpisywaniu umowy to się sprawdzi dokładnie :)

gusia, jak będziesz miała ładny tekst (taki zniechęcający) to podrzuć mi na siakoś - zrobię mu najśliczniejsze allegro jakie umiem
będzie tak śliczne ze nikt się nie odważy nawet pomyslec o zadzwonieniu ;)

Posted

[quote name='3 x']
gusia, jak będziesz miała ładny tekst (taki zniechęcający) to podrzuć mi na siakoś - zrobię mu najśliczniejsze allegro jakie umiem
będzie tak śliczne ze nikt się nie odważy nawet pomyslec o zadzwonieniu ;)[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jak już ten piękny, zniechęcający;) tekst będzie gotowy, to ja poogłaszam chłopaka...:)

Posted

[quote name='3 x']ciekawe jak tam Marlej zdobywca połonin ;)[/QUOTE]
Obstawiam pełnię szczęścia. Pańcia obok:eviltong::evil_lol: , piękne plenery, niczego więcej mu do szczęścia nie potrzeba.

Posted

[quote name='mysza 1']Obstawiam pełnię szczęścia. Pańcia obok:eviltong::evil_lol: , piękne plenery, niczego więcej mu do szczęścia nie potrzeba.[/QUOTE]

w sumie mu się nie dziwię
tego zachwytu morzem nie rozumiem
ale co do gór to sie z nim całkowicie zgadzam
a jak się okaze ze mu sie nie podoabło to może on faktycznie Łajzucha jest? ;)

Posted

[quote name='gusia0106']Prorok jaki czy co?? :mad::angryy:

Utnę dyskusję - MARLEJ SZUKA DOMU :lol:[/QUOTE]

taaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Marlej szuka domu...a wy baby tak tu knujecie:diabloti: