irenaka Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 [quote name='AMIGA']No co Ty - takich dwóch niewinnych dzieweczek nie mieliby wpuścić?[/QUOTE] Niewinnych?:evil_lol: [quote name='bahlsa']Zabierzecie mnie ze sobą do kina? Też jestem [B]prawie niewinna :)[/B] Gratulacje Irenko za domek, wreszcieeeeee! Piękny Amorku, bądź grzeczny :)[/QUOTE] Witaj Bożenko:loveu: Dobrze, że w Twoim poście jest słowo PRAWIE;). Kwalifikujesz się;) do wyjścia z takimi dwoma kobitkami jak ja i Amiga nie tylko do kina:eviltong:. [quote name='sylwiairys']reasumując ....... z mojej strony dziękuję Irenko za miłą i OWOCNĄ :) współpracę za podwójne zaufanie i powierzenie mi dwóch przewspaniałych psów za wspólne wysiłki dogo-maniaków w poszukiwaniu DOMKU za hojność darczyńców dzięki którym Amor wyszedł na prostą i pani Oli za tą czarno-biało kartkę ksero która wpadła w jej rączki bo to od tego się zaczęło :) pozdrawiam i do zaczytania na innych wątkach :) ( Irenko wysłałam ci to co miałam wysłać :) )[/QUOTE] Dziękuję ślicznie Sylwuś:). Ubiegłaś mnie odrobinkę z tymi podziękowaniami, bo planowałam je na sobotę, czyli tygodniówkę;) w DS Amorka. A u Amorka zmiany, niestety przestraszył się Pana Michała, czyli brata Pani Oli:eek2:. Pierwsze kontakt był Ok, ale Pan Michał zbiegł gwałtownie ze schodów i już mamy szczekanie i lęk. Mam nadzieję, że moja "instrukcja";) na jutrzejszy dzień pomoże i Amor polubi Pana Michała, tak jak polubił kolegę Pani Oli, który bywa w domu. Z Maxem jest sztama:razz:, jak jeden zaczyna szczekać, to drugi kończy i odwrotnie:evil_lol:. I bynajmniej jak zaczęli szczekać podczas mojej rozmowy, to nie Amor był najgłośniejszy, tylko Max. Coś mi się zdaje, że Max jest teraz w swoim żywiole, na dodatek jak coś zbroi, to będzie można zwalić na tego większego:evil_lol: Quote
irenaka Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Ale tu tłumy;) Normalnie mi dech zaparło:evil_lol: A u Amorka jest super!! Trochę jeszcze burczał;) wczoraj na Pana Michała, ale najwyraźniej uznał, że ten facet to jednak domownik a nie wróg:smile:. Amor wspaniale się zadomowił, wprawdzie jeszcze nie chrapie;), ale śpi spokojnie, ma wspaniały apetyt i jest z przeprowadzki bardzo zadowolony:bigcool: Pani Jola dziwiła się wczoraj, jak można było takiego psa zwrócić. Widocznie można, bez skrupułów i bez cienia skruchy. Quote
Isadora7 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Przyszłam za tłum robić:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
irenaka Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='Isadora7']Przyszłam za tłum robić:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:[/QUOTE] Rozmnażanie przez pączkowanie?:evil_lol: Też tak mam na niektórych wątkach;) Quote
Isadora7 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='irenaka']Rozmnażanie przez pączkowanie?:evil_lol: Też tak mam na niektórych wątkach;)[/QUOTE] ja najbardziej to rozmnażane przez pączkowanie mam w wątku okołobrzusznym:roflt::roflt::roflt: Quote
irenaka Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='Isadora7']ja najbardziej to rozmnażane przez pączkowanie mam w wątku okołobrzusznym:roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] Ja też!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AMIGA Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 A ja w "okołocałociałowym" :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Super wieści z nowego domku Amora :loveu::loveu: Quote
irenaka Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='AMIGA']A ja w "okołocałociałowym" :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Super wieści z nowego domku Amora :loveu::loveu:[/QUOTE] Kochana:loveu:, Ty się chyba nie przepchasz przez ten tłum, który zrobiłyśmy z Isadorą:evil_lol::evil_lol:. Quote
feliksik Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='irenaka']Amor będzie jechał z Panią Olą do Wrocławia Haneczko. A TZ?:hmmmm: Nie wiem, czy Pani Ola ma TZ-ta, nie pytałam:evil_lol:[/QUOTE] cholerka a ja myślałam, ze to tu wyczytałam o TZ, coś mi się pomyliło widocznie:stupid: - takie wieści Amorkowe, to mogą w głowie pomieszać:huh::evil_lol: Quote
irenaka Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='feliksik']cholerka a ja myślałam, ze to tu wyczytałam o TZ, coś mi się pomyliło widocznie:stupid: - takie wieści Amorkowe, to mogą w głowie pomieszać:huh::evil_lol:[/QUOTE] Głowy bym nie dała, że coś pomyliłaś, bo pisałam chyba o TZ Pani Joli, który jest za granicą. Quote
magda222 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Ja też tu zaglądam regularnie ;) Nic nie piszę, bo co tu pisać?! :loveu: Super jest i tyle :multi: Quote
irenaka Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='magda222']Ja też tu zaglądam regularnie ;) Nic nie piszę, bo co tu pisać?! :loveu: Super jest i tyle :multi:[/QUOTE] OKi, jak czytacie, to jeszcze przez chwilkę;) będę się w tym temacie "produkować":evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='irenaka']OKi, jak czytacie, to jeszcze przez chwilkę;) będę się w tym temacie "produkować":evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Szantaż jest karalny Quote
Felka z Bagien Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Ja czytam, ale nie wiem co mam napisać:diabloti:Wszyscy tu tacy "zadomowieni", a ja taki "alien":diabloti: Quote
sylwiaso Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 To tak jak ja!czytam i podczytuję i ze szczęscia Amorkowego bardzo się cieszę!!! Quote
marysia55 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 No to ja zamknę dzisiaj listę obecności tych czytających i piszących :evil_lol: Quote
AMIGA Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Oj to chyba ja otworzę dzisiejszą listę obecności :-) Quote
Isadora7 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='AMIGA']Oj to chyba ja otworzę dzisiejszą listę obecności :-)[/QUOTE] to ja druga :) Quote
irenaka Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Jesteście niemożliwe:loveu::loveu: Amor chrapie;) a Wy mu spać nie dajecie przez całą noc:eek2: A ja sobie właśnie profil poprawiłam, przez pięć lat na dogo tego nie robiłam. To w ramach odczulania:evil_lol: na słowo Kraków. Warszawa kompleksów leczyć nie musi, Warszawka już tak:-D. Quote
AMIGA Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='irenaka']Jesteście niemożliwe:loveu::loveu: Amor chrapie;) a Wy mu spać nie dajecie przez całą noc:eek2: [/QUOTE] Kto to widział chrapać jak takie ciekawe i nowe życie stoi otworem Quote
marysia55 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Chyba dzisiaj tez zamknę listę obecności:czytaj:, ale coś mi się wydaje że ciotek ubywa ??? :mad: Amorek .... śpij i chrap ile wlezie ... to dobry znak :lol: mój Borysek tez zaczyna chrapać :loveu: Quote
Isadora7 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [IMG]http://img97.imageshack.us/img97/9514/irena.png[/IMG] Quote
sylwiairys Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 100 Lat z nami i z dogo :) emeryturka poczeka :) Quote
magda222 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Nie wiem o co chodzi ;) Czy Irenka ma urodziny czy imieniny ;) Ale... [CENTER][B][SIZE="4"]100 LAT !!!!! 100 LAT !!!!! NIECH ŻYJE ŻYJE NAM !!!!![/SIZE][/B] :loveu: :BIG: :tort: :drink1: :beerchug: :popcorn: :cunao: :klacz: :calus: :Rose:[/CENTER] Quote
irenaka Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 Tak się zaczytałam na dogo, że dopiero teraz zobaczyłam Wasze wpisy:oops::oops: Serdecznie przepraszam i bardzo gorąco dziękuję za życzenia!!:calus: Dzisiaj mam Madziu urodziny, czyli trzynastka jest zawsze dla mnie szczęśliwa, wbrew powszechnym przesądom:evil_lol: Troszeczkę dzisiaj poświętuję, ale większość imprezy Artur zaplanował na jutro. A co mam przygotować z drinków? Spełniam ( prawie każde) życzenie.!!!:cool3: Quote
Recommended Posts