Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a wy tak od razu że Amorek to Amorek tamto .... tylko nikt Amorka nie spytał co on na kota jamnika i konia po tym jak miał tu dwupak wcześniej jamniczkę a teraz małego zmiksowanego yorka to trójpak nie zrobi na nim wrażenia i może przerodzi się w czteropak :) Amorek się zmienił i to na lepsze więc proszę nie agitować bo mu się odwidzi ..... jutro dzień pielęgnacji Amorek wskakuje do wanny i bierze kąpiel filmik do obejrzenia na redtube :) tylko dla pełnoletnich :)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sylwiairys']a wy tak od razu że Amorek to Amorek tamto .... tylko nikt Amorka nie spytał co on na kota jamnika i konia po tym jak miał tu dwupak wcześniej jamniczkę a teraz małego zmiksowanego yorka to trójpak nie zrobi na nim wrażenia i może przerodzi się w czteropak :) Amorek się zmienił i to na lepsze więc proszę nie agitować bo mu się odwidzi ..... jutro dzień pielęgnacji Amorek wskakuje do wanny i bierze kąpiel filmik do obejrzenia na redtube :) tylko dla pełnoletnich :)[/QUOTE]
Ale masz posluch:mad:
Od razu cicho sie zrobilo:evil_lol:

Posted

[quote name='sylwiairys']a wy tak od razu że Amorek to Amorek tamto .... tylko nikt Amorka nie spytał co on na kota jamnika i konia po tym jak miał tu dwupak wcześniej jamniczkę a teraz małego zmiksowanego yorka to trójpak nie zrobi na nim wrażenia i może przerodzi się w czteropak :) Amorek się zmienił i to na lepsze więc proszę nie agitować bo mu się odwidzi ..... jutro dzień pielęgnacji Amorek wskakuje do wanny i bierze kąpiel filmik do obejrzenia na redtube :) tylko dla pełnoletnich :)[/QUOTE]

Amorek będzie miał szansę na wypowiedź, nawet więcej;), na przytulenie się do swojej ewentualnej pani i pana, bo mają do niego przyjechać. Ciekawa jestem co im powie:smile:
Gdyby miał jechać, to najpierw do Kędzierzyna Koźla a później ( za dwa miesiące) do Wrocławia. Jego pańcia studiuje weterynarię. Ma na imię Ola i ma najsłodszy głos przez telefon, jaki kiedykolwiek słyszałam. Zobaczymy jak Amor zareaguje;)
W tej chwili mają sobie przemyśleć, to co wczoraj powiedziałam, więc jak będę mieć konkrety do dam Ci znać, bo może nie będziesz chciała oddać Amorozo:evil_lol:
Z kąpielą się spieszcie, bo jak nie zacznie padać, to o ile pamiętam, mamy dzisiaj w planach grilla, przyda się chłopakowi wycieczka i nam też;)

A dziewczyny kibicujące Amorkowi nadal proszę o kciukasy:kciuki::kciuki:

Posted

Wpadam tu żeby się przywitać po przerwie,bo akurat mam przymusowe siedzenie przy kroplówie a tu co czytam !!!
Ale jeszcze się nie cieszę,zeby nie zapeszyć ,tylko mocno kciuki trzymam :)

Posted

nio nio Amorek wykąpany pachnący i jak zwykle wesolutki , nowy domek tfu tfu aby był wspaniały a ja :( oddam Amorka jak zawsze będzie ciężko Patosek był krótko ale go i wiele innych podopiecznych pamiętam mam focie i czasami oglądam i wspominam jakie charakterki u mnie były a jakie wychodziły i pomimo porażek które każdemu się zdarzają czekam na nowe wyzwania i nowe temperamenty do utemperowania :) MARIAT to tak właśnie działa ciszy nie może być musimy walczyć :mad: za Amorka i za wiele innych czteronogów w potrzebie do ostatniej psiej łzy i dla kilku kropel naszego potu

Posted

Dobra dziewczyny, jestem po kolejnej rozmowie i szukam kogoś do wizyty przedadopcyjnej w Kędzierzynie.
Przychodzi Wam ktoś do głowy, kto solidnie ją zrobi?

Posted

A: ojej ona ma moją zabawkę :( M: hihi mam zabaweczkę
[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/580/img1462w.jpg/"][IMG]http://img580.imageshack.us/img580/765/img1462w.jpg[/IMG][/URL]
A: zabrać jej ???? M: poudaję że śpię
[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/402/img1464b.jpg/"][IMG]http://img402.imageshack.us/img402/4844/img1464b.jpg[/IMG][/URL]
A: nie rób zdjęć tylko coś doradź M: ja mu jej nie oddam !!! S: oj potrzebna druga piłeczka
[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/834/img1465bl.jpg/"][IMG]http://img834.imageshack.us/img834/8206/img1465bl.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='irenaka']Ma na imię Ola i ma najsłodszy głos przez telefon, jaki kiedykolwiek słyszałam. [/QUOTE]

buuu :placz:... ja myślałam że ja mam najsłodszy :placz:

Posted

[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/824/img1490v.jpg/"][IMG]http://img824.imageshack.us/img824/1070/img1490v.jpg[/IMG][/URL]
ROBIĘ PORZĄDKI GDZIEŚ MI SIĘ AMOREK ZGUBIŁ :)
[U][URL="http://imageshack.us/photo/my-images/535/img1489vl.jpg/"][IMG]http://img535.imageshack.us/img535/6614/img1489vl.jpg[/IMG][/URL][/U]
[I]"Gdzieś jest taki ktoś, kto czeka tylko na Ciebie.
Gdzieś jest taki ktoś, kto chce być tylko z Tobą.
Gdzieś jest taki ktoś, kto chce dzielić z Tobą marzenia.
Gdzieś jest taki ktoś, tylko Ty nie wiesz kto.
Gdzieś jest taki ktoś, dla kogoś chcesz być całym światem.
Gdzieś jest taki ktoś, kto o Tobie marzy i śni.
ZAWSZE BĘDZIE taki ktoś, kto o Tobie będzie pamiętał. ( to my)
Gdzieś jest taki ktoś, tylko że się nie chce znaleźć.
Gdzieś jest taki ktoś i Ty o nim pamiętaj.
Choć myślisz, że to bajki nigdy nie zwątp w to.
Bo jak się uiści to dowiesz się kto to...[/I]"

Posted

W końcu nam się Sylwia:loveu: ujawniła z talentami, byle częściej.
A gdzie to nasze biedactwo;) się zagrzebało, że tylko kawałek pupy widać i nos:evil_lol:?

Jak będziesz miała chwilkę Sylwuś, to prześlij mi zdjęcia z grilla, wstawię.
Już teraz się przyznaję do niesubordynacji ;) i podkarmiania Amorka.
Na szczęście nie tylko mnie serducho zmiękło, tylko Oli też a nasz przystojniak miał radochę:smile:

[quote name='Isadora7']A to zabaweczka na pewno czy jedzonko?[/QUOTE]

Z całą pewnością zabawka, podciągnąć tego pod obiad;) tym razem nie mogę:evil_lol:
Wisi nade mną widmo jamniczych bojówek:megagrin::megagrin:

[quote name='sylwiaso']Ale super fotki takie ciepłe domowe Amorku,ale masz dobrze u swojej cioteczki![/QUOTE]

Ma faktycznie super, ale w sobotę tego nie docenił:evil_lol:
W czasie kąpieli wyskoczył z wanny i Sylwia miała lekkie;) pobojowisko w domu.
A jakiego focha strzelił:evil_lol:!! Dobrze, że go szybko przeprosiła;). Kto to widział tak katować psa;)

[quote name='Asior']buuu :placz:... ja myślałam że ja mam najsłodszy :placz:[/QUOTE]

Ty nie masz Asiorku słodkiego głosu, Ty masz głosik sexy ;). To różnica:evil_lol:

Posted

[quote name='irenaka']

A konto Haneczko:loveu: sprawdziłaś?;)[/QUOTE]

a sprawdziłam, ale nic na nim sięzbytnio nie dzieje - jakąś niespodziankę planujesz?

[quote name='irenaka']
Gdyby miał jechać, to najpierw do Kędzierzyna Koźla a później ( za dwa miesiące) do Wrocławia. Jego pańcia studiuje weterynarię. Ma na imię Ola i ma najsłodszy głos przez telefon, jaki kiedykolwiek słyszałam. Zobaczymy jak Amor zareaguje;)
W tej chwili mają sobie przemyśleć, to co wczoraj powiedziałam, więc jak będę mieć konkrety do dam Ci znać, bo może nie będziesz chciała oddać Amorozo:evil_lol:
[/QUOTE]

Ja Panią Olę to już kocham chyba, nie dość że weterynarz, słodki głos, to z moich ukochanych stron - uwielbiam opolszczyznę (wiem Wrocław to trochę dalej, ale dla mnie to opolszczyna), mam tam rodzinę. Irenko nie mów, że do Amorka też ja bym się miała wybrać na Po adopcyjną:evil_lol:.
Do Patoska mi się nie udalo w końcu, ale nic straconego, jakbym była na dłużej na tamtych terenach to kto wie, może udałoby mi się znaleźć kogoś kto by mnie zawiózł do przystojniaka:cool3:

Posted

[quote name='feliksik']a sprawdziłam, ale nic na nim sięzbytnio nie dzieje - jakąś niespodziankę planujesz?

[/QUOTE]

Ja nic nie planowałam, ale Pani Ewa M:loveu:, owszem:evil_lol:
Jak przelew nie doszedł, to się zastrzelę:placz:

[quote name='feliksik']
Ja Panią Olę to już kocham chyba, nie dość że weterynarz, słodki głos, to z moich ukochanych stron - uwielbiam opolszczyznę (wiem Wrocław to trochę dalej, ale dla mnie to opolszczyna), mam tam rodzinę. Irenko nie mów, że do Amorka też ja bym się miała wybrać na Po adopcyjną:evil_lol:.
Do Patoska mi się nie udalo w końcu, ale nic straconego, jakbym była na dłużej na tamtych terenach to kto wie, może udałoby mi się znaleźć kogoś kto by mnie zawiózł do przystojniaka:cool3:[/QUOTE]

Do tematu wizyty PA mój umysł jeszcze nie sięga, zbyt wcześnie na to.
Nie ukrywam, że gdybyś Amorka odwiedziła, to spałabym spokojnie:smile: Ale na wrabianie;) jeszcze jest czas.
A nasz Patulka na urlopie, będę dzwonić dopiero w sierpniu, żeby się dowiedzieć jak było:smile:

Posted

[quote name='irenaka']A nasz Patulka na urlopie, będę dzwonić dopiero w sierpniu, żeby się dowiedzieć jak było:smile:[/QUOTE]

żartujesz, kolega się urlopuje - wspaniale:loveu:

a gdzie się wyleguje nasz kochaniutki:cool3:

Posted

o ja ślepa:mad:
przepraszam gorąco Irenko:oops: - nie spodziewałam się wpłaty w takiej kwocie dla Paluszka:crazyeye: i wpisałam pewna w 100% że to wpłata Duni, cholera zbieram na dwa psy i czasami normalnie miesza się.

Jestem ogromnie wdzięczna:loveu: - co to za Pani Ewa?, ja normalnie jej Paluszka w podziękowaniach wyślę:evil_lol: a Tobie Irenko laurkę chyba z psią łapką:cool3:. Nie no żartuję z tą laurkę (z Paluszkiem nie:eviltong:), ale obiecuję jak będzie wszystko ok do Amorka pojechać do Patoska też (jak Państwo się zgodzą). mam nadzieję, że państwo od Patoska blisko PKS mieszkają, bo bym autobusem jechała.

Posted

[quote name='feliksik']żartujesz, kolega się urlopuje - wspaniale:loveu:

a gdzie się wyleguje nasz kochaniutki:cool3:[/QUOTE]

Niestety nie pomyślałam o tym:oops: aby zapytać, gdzie się rodzinka na urlop wybiera, ale mam nadzieję, że jak wrócą to się pochwalą;)

[quote name='feliksik']o ja ślepa:mad:
przepraszam gorąco Irenko:oops: - nie spodziewałam się wpłaty w takiej kwocie dla Paluszka:crazyeye: i wpisałam pewna w 100% że to wpłata Duni, cholera zbieram na dwa psy i czasami normalnie miesza się.

Jestem ogromnie wdzięczna:loveu: - co to za Pani Ewa?, ja normalnie jej Paluszka w podziękowaniach wyślę:evil_lol: a Tobie Irenko laurkę chyba z psią łapką:cool3:. Nie no żartuję z tą laurkę (z Paluszkiem nie:eviltong:), ale obiecuję jak będzie wszystko ok do Amorka pojechać do Patoska też (jak Państwo się zgodzą). mam nadzieję, że państwo od Patoska blisko PKS mieszkają, bo bym autobusem jechała.[/QUOTE]

Po pierwsze nawet nie próbuj wysyłać Paluszka do Pani Ewy, chyba że wpław:evil_lol: Miej litość nad nim;)
Już nie wspomnę o tym, że zapewne pęknie Ci serce, jeżeli byś miała oddać tego Przystojniaka:loveu::loveu: gdziekolwiek:shock:
Jakąś totalną ściemę;) uprawiasz na wątku, nie ze mną te numery Bruner :evil_lol::evil_lol:
A Pani Ewa:loveu: mieszka w Szwecji i od dawna wspiera psy na dogo i to bardzo intensywnie i konsekwentnie.
Jeżeli chcesz podziękować, to możesz to zrobić, albo na wątku Amorka, albo na wątku Paluszka. Podejrzewam;), że oba wątki ( i nie tylko) Pani Ewa czyta.
To gdzie ta laurka?;)
Szczerze przyznam, że mnie wystarczy więcej zdjęć szczęśliwego Paluszka u Ciebie, zwłaszcza takich z baseniku. A jak już będzie po operacji, to mi kamień z serca spadnie. Bardzo źle znoszę niepewność:oops: Czekanie, czy operacja się uda, jakie będą efekty, to wszystko jest ponad moje siły:-(.

Posted

no jutro właśnie operacja Paluszka, więc znowu opancerzony będzie i głodny od rana - a on umie nieźle wcinać.

Pani Ewo, dziekuję i na wątku Amorka - mojego księciunia - i zaraz na wątku Paluszka też podziekuję - z całego serca. To wsparcie daje mi ulgę, że mogę spokojnie operacje przeprowadzać i zabiegi pooperacyjne. Mam nadzieję, że skończą się problemy Paluszkowe a zacznie szczęśliwe życie.

Posted

[quote name='feliksik']no jutro właśnie operacja Paluszka, więc znowu opancerzony będzie i głodny od rana - a on umie nieźle wcinać.

Pani Ewo, dziekuję i na wątku Amorka - mojego księciunia - i zaraz na wątku Paluszka też podziekuję - z całego serca. To wsparcie daje mi ulgę, że mogę spokojnie operacje przeprowadzać i zabiegi pooperacyjne.[B] Mam nadzieję, że skończą się problemy Paluszkowe a zacznie szczęśliwe życie[/B].[/QUOTE]

To ja dokończę listę życzeń;), które mam nadzieję, że się spełnią.
Osobiście, to mi się marzy DS dla Paluszka u Feliksika, czyli Haneczki, ale jeżeli nie będzie to możliwe, to strzeżcie się ludzie;).
Hania:loveu: prześwietli Was do skarpetek :roflt::roflt:jeżeli będziecie się starać o adopcję Paluszka:loveu:

Posted

[quote name='irenaka']To ja dokończę listę życzeń;), które mam nadzieję, że się spełnią.
Osobiście, to mi się marzy DS dla Paluszka u Feliksika, czyli Haneczki, ale jeżeli nie będzie to możliwe, to strzeżcie się ludzie;).
Hania:loveu: prześwietli Was do skarpetek :roflt::roflt:jeżeli będziecie się starać o adopcję Paluszka:loveu:[/QUOTE]

o kolejna, która mi nóż w plecy wbija:diabloti: ja i tak mam problem emocjonalny z decyzją o wydaniu Paluszka, a ty mi tu jeszcze życzenia pobożne przed oczy stawiasz:crazyeye:.
NO i co ja mam Paluszku z tobą zrobić:roll:, ty wiercipięto i uciekinierze:mad: (bo ostatnio lubi sobie wyjść sam pozwiedzać - co mnie o zawał doprowadza)

Posted

[quote name='irenaka'][...]
Hania:loveu: prześwietli Was do skarpetek :roflt::roflt:jeżeli będziecie się starać o adopcję Paluszka:loveu:[/QUOTE]

To że Ty również prześwietlisz to specjalnie chyba nie piszesz żeby ludzie nie straszyć i nie podejdą do rpzetargu. Wystarczy że złapią doła z powodu ew. prześwietlenia przez Hanię:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

jakby to powiedzieć.... było coś takiego.... przyganiał kocioł garnkowi... czy jakoś tak

Posted

[quote name='feliksik']o kolejna, która mi nóż w plecy wbija:diabloti: ja i tak mam problem emocjonalny z decyzją o wydaniu Paluszka, a ty mi tu jeszcze życzenia pobożne przed oczy stawiasz:crazyeye:.
NO i co ja mam Paluszku z tobą zrobić:roll:, ty wiercipięto i uciekinierze:mad: (bo ostatnio lubi sobie wyjść sam pozwiedzać - co mnie o zawał doprowadza)[/QUOTE]

Czytam Haniu wątek Paluszka i o ile czytam ze zrozumieniem;), to serce Ci pęknie, jak małego oddasz.
Serce nie sługa, nawet jeżeli teraz robi numery;) i próbuje zaczerpnąć wolności i zwiać.

[quote name='Isadora7']To że Ty również prześwietlisz to specjalnie chyba nie piszesz żeby ludzie nie straszyć i nie podejdą do rpzetargu. Wystarczy że złapią doła z powodu ew. prześwietlenia przez Hanię:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

jakby to powiedzieć.... było coś takiego....[B] przyganiał kocioł garnkowi...[/B] czy jakoś tak[/QUOTE]

Masz rację, to powiedzenie w moim przypadku pasuje jak ulał, tylko ja oprócz skarpetek jeszcze slipki prześwietlam:-D:-D

Posted

[quote name='sylwiaso']Ale tu jest sympatycznie,siedzę i podczytuję wątek![/QUOTE]

Dobrze, że jesteś Sylwuniu:loveu:. Cały dzień o Tobie myślę i całusy przesyłam :calus: