snuszak Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 No i doczekac na maila się nie mogę :roll: Boston, ładny i fajny z Ciebie chopak więc marsz do domu! Quote
Lilmo Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 snuszkak napisał(a):No i doczekac na maila się nie mogę :roll: Boston, ładny i fajny z Ciebie chopak więc marsz do domu! Kurcze, czyli przypuszczam, że to milczenie jest znakiem rezygnacji z chęci adopcji Bostona. Szkoda, nie wiedzą co tracą! A Ty się Boston nie martw, domek napewno się wkrótce znajdzie! Quote
marta23t Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 oni tam chyba mają pseudo jakieś bo ten psiak wypisz wymaluj nasz Lary - naet brodę ma ruda jak Lary. normalnie kopia:crazyeye: Quote
supergoga Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Właśnie przygotowuje Allegro i kilka ogłoszeń dla Bostona, oprócz tycvh które zrobiła niezawodna Lilmo. Normalnie łapy opadaja. Quote
snuszak Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 faktycznie zapomniałam o Larym :crazyeye: tak to już u nas jest, że cyklicznie pojawiają się takie same pieski.....a ja ostatnio z Hanią widziałam psa podobnego do Kapsla, co nie czesto sie zdarza bo on charakterystyczny, no i to kawalek od schroniska..... Quote
Lilmo Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Czy Boston nadal jest pechowcem, o którego nikt nie pyta? :( Quote
Onaa Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Czy psiak ma jakieś ogłoszenia ? I nie wiem czy jest na wątku Kudłacze w potrzebie :). Quote
Lilmo Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Ode mnie ma ogłoszenia na: kupiepsa.pl nasipupile.pl przygarnijzwierzaka.pl kokosy.pl hodowcy.com.pl aukcjezwierzat.pl adopcjepsow.org poznan.gumtree.pl poznan.oxl.pl eoferty.com.pl interpress.net.pl oglosze.pl Od Supergogi ma pewnie allegro, cafeanimal, eurocity, alegratkę i kupsprzedaj.pl Oczywiście każda pomoc na wagę złota, więc jeżeli masz ochotę pomóc w ogłoszeniach to będziemy wdzięczne :) A na kudłaczach napewno jeszcze nie ma Bostona :) Quote
supergoga Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Ogłoszenia ma na allegro. I na stronie naszej. Pozostałych nie ma jeszcze - czekam na lepsze fotki. Dzi,ękujemy za pomoc z góry - np. we wstawieniu na kudłacze. Nie dajemy rady. Mamy nowe psy - 2 szczenięta uratowane przed utopieniem. A rąk do pomocy niewiele. Lilmo - kochanie - banerek z Ruda już nie na topie. Ruda w domku - hihihi. Niestety nie mogę wstawić em,otionków, nie potrafię. Nie daję rady z tym nowym dogo. Nic nie mogę, nawet tytułu zmienić. Quote
Lilmo Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 O Jezuniu :placz::placz::placz: Supergoga czy te maluchy mają wątek? :placz: Rzeczywiście Ruda wciąż u mnie w podpisie, zaraz się poprawię :) Jeżeli chodzi o emotki to musisz wejść w "Opcje zaawansowane" ... są na samym dole, a żeby działała edycja np. pierwszego postu trzeba kliknąć kilka razy na "Edytuj", żeby zadziałało. Quote
snuszak Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Postaram się o lepsze fotki obiecuję, ale to musze z Eduso na spacer go zabrać nad warte bo sama zrobic zdjec i wyprowadzic nie dam rady bo pies za blisko wtedy jest mnie i nie wychodza o wstawienie na kudłacze bardzo proszę i dziękuję za pomoc! Quote
malawaszka Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 jak jesteś sama to przywiązujesz do drzewa i cykasz :) ja tak robię i jest ok o ile pies nie jest czubkiem i nie szaleje na tej smyczy za Tobą :lol: Quote
snuszak Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Boston jest czubkiem :diabloti: tzn na smyczy czasem zachowuje sie jakby był zabaweczka na nakrecanie, wyglada to śmiesznie Quote
eduso Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Będą dzisiaj fotki Bostonka, udało nam się z Kasią wyskoczyć z nim na spacer. Pies jest naprawdę kochany, radosny, łasi się do człowieka, szuka kontaktu, nadstawia się do głaskania. Quote
eduso Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Boston prosi o zainteresowanie Bostonowa radość :) Quote
Lilmo Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 O Boziu, jaki on fantastyczny!!!:loveu::loveu::loveu: Mam kilka psiaków do ogłoszenia i odświeżenia, ale postaram się znaleźć czas na to, żeby Bostonkowi także odnowić ogłoszenia z nowymi fotkami. Ktoś Cię musi wkońcu wypatrzeć piękny cudaczku! :loveu: Quote
supergoga Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Zaraz wstawiam nowe foty na allegro i na stronki nasze i te na któych wystawiam. dzięki Haniu, piekne foty. Quote
snuszak Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Boston jak widać na zdjęciach jest świetny :) super do ludzi, super na spacerach, same superlatywy, domaga się dużej uwagi, kochany psiak! Quote
Lilmo Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Lilmo napisał(a):Zrobiłam ogłoszenia dla Bostona na: kupiepsa.pl nasipupile.pl przygarnijzwierzaka.pl kokosy.pl hodowcy.com.pl aukcjezwierzat.pl adopcjepsow.org poznan.gumtree.pl poznan.oxl.pl eoferty.com.pl interpress.net.pl oglosze.pl Na tych stronach ma Boston nowe ogłoszenia :) Quote
snuszak Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 super! to teraz czekamy :cool3::cool3: a mam tę szarikowe zdjęcia ale wrzucę pewnie dopiero jutro Quote
Recommended Posts