Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

snuszkak napisał(a):
No i doczekac na maila się nie mogę :roll:

Boston, ładny i fajny z Ciebie chopak więc marsz do domu!

Kurcze, czyli przypuszczam, że to milczenie jest znakiem rezygnacji z chęci adopcji Bostona. Szkoda, nie wiedzą co tracą!

A Ty się Boston nie martw, domek napewno się wkrótce znajdzie!

Posted

faktycznie zapomniałam o Larym :crazyeye:

tak to już u nas jest, że cyklicznie pojawiają się takie same pieski.....a ja ostatnio z Hanią widziałam psa podobnego do Kapsla, co nie czesto sie zdarza bo on charakterystyczny, no i to kawalek od schroniska.....

Posted

Ode mnie ma ogłoszenia na:

kupiepsa.pl
nasipupile.pl
przygarnijzwierzaka.pl
kokosy.pl
hodowcy.com.pl
aukcjezwierzat.pl
adopcjepsow.org
poznan.gumtree.pl
poznan.oxl.pl
eoferty.com.pl
interpress.net.pl
oglosze.pl

Od Supergogi ma pewnie allegro, cafeanimal, eurocity, alegratkę i kupsprzedaj.pl

Oczywiście każda pomoc na wagę złota, więc jeżeli masz ochotę pomóc w ogłoszeniach to będziemy wdzięczne :) A na kudłaczach napewno jeszcze nie ma Bostona :)

Posted

Ogłoszenia ma na allegro. I na stronie naszej. Pozostałych nie ma jeszcze - czekam na lepsze fotki. Dzi,ękujemy za pomoc z góry - np. we wstawieniu na kudłacze. Nie dajemy rady.
Mamy nowe psy - 2 szczenięta uratowane przed utopieniem.
A rąk do pomocy niewiele.

Lilmo - kochanie - banerek z Ruda już nie na topie. Ruda w domku - hihihi. Niestety nie mogę wstawić em,otionków, nie potrafię. Nie daję rady z tym nowym dogo. Nic nie mogę, nawet tytułu zmienić.

Posted

O Jezuniu :placz::placz::placz: Supergoga czy te maluchy mają wątek? :placz:

Rzeczywiście Ruda wciąż u mnie w podpisie, zaraz się poprawię :) Jeżeli chodzi o emotki to musisz wejść w "Opcje zaawansowane" ... są na samym dole, a żeby działała edycja np. pierwszego postu trzeba kliknąć kilka razy na "Edytuj", żeby zadziałało.

Posted

Postaram się o lepsze fotki obiecuję, ale to musze z Eduso na spacer go zabrać nad warte bo sama zrobic zdjec i wyprowadzic nie dam rady bo pies za blisko wtedy jest mnie i nie wychodza

o wstawienie na kudłacze bardzo proszę i dziękuję za pomoc!

Posted

Będą dzisiaj fotki Bostonka, udało nam się z Kasią wyskoczyć z nim na spacer.
Pies jest naprawdę kochany, radosny, łasi się do człowieka, szuka kontaktu, nadstawia się do głaskania.

Posted

O Boziu, jaki on fantastyczny!!!:loveu::loveu::loveu: Mam kilka psiaków do ogłoszenia i odświeżenia, ale postaram się znaleźć czas na to, żeby Bostonkowi także odnowić ogłoszenia z nowymi fotkami. Ktoś Cię musi wkońcu wypatrzeć piękny cudaczku! :loveu:

Posted

Lilmo napisał(a):
Zrobiłam ogłoszenia dla Bostona na:

kupiepsa.pl
nasipupile.pl
przygarnijzwierzaka.pl
kokosy.pl
hodowcy.com.pl
aukcjezwierzat.pl
adopcjepsow.org
poznan.gumtree.pl
poznan.oxl.pl
eoferty.com.pl
interpress.net.pl
oglosze.pl

Na tych stronach ma Boston nowe ogłoszenia :)