Bjuta Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Asikowska - zostaw je w dużej jakości!!! Powinni z niego zrobić nasze logo i wielki plakat!! :) :) Quote
asikowska Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Bjuta napisał(a):Asikowska - zostaw je w dużej jakości!!! Powinni z niego zrobić nasze logo i wielki plakat!! :) :) cieszę się że się podobają ale najważniejsze żeby dzięki nim ich ktoś wypatrzył:) Agata na konkurs jeszcze zrobię:) jeszcze chwilę czasu mam:) Quote
agumka Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 (edited) asikowska napisał(a):Agata na konkurs jeszcze zrobię:) jeszcze chwilę czasu mam:) Mam nadzieję :D !! Bo ja nie... :D Edited April 29, 2012 by agumka Quote
agumka Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Wacław naramienny - ładnie :D jaka pogoda do spacerków :P? Spaleni opaleni :P? Quote
Artemida Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 ja mam spalone ręce i trochę twarz :( jak dla mnie za ciepło, ale i tak warto było dziś i wczoraj przyjechać :) Quote
agumka Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Pamiętajcie, że zdjęcia które wysyłacie na konkurs nie mogą być nigdzie publikowane :) Quote
tymuś Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Artemida napisał(a):ja mam spalone ręce i trochę twarz :( jak dla mnie za ciepło, ale i tak warto było dziś i wczoraj przyjechać :) no pewnie że warto było !!!:smile: Quote
Bjuta Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Miałam się szykować na jutro do pracy i na pojutrze do Berlina, ale oczywiście zaczęłam się bawić ze zdjęciami - zwłaszcza, że miałam nowy aparat. Rodzieliłam do albumów Keniego, Poldusia i Tarzana, ale resztę wrzuciłam hurtem z datą dzienną w dwóch katalogach (nie wiem czemu - ale zrobiły się dwa do picassy) jak wrócę to będę rozkładać na albumiki, ale teraz nie mam czasu... Gdyby komuś się tam chciało poprzekładać te z małą ilością zdjęć - np. Joszę - to by było super :) Ja wreszcie wybiegam, ale nie mogę sobie odmówić, żeby nie wrzucić trochę Keniego! :) Madzia zrobiła z niego adoptowalnego psa! Teraz tylko trzeba się sprężyć, żeby zaczął wychodzić z jak największą ilością ludzi, albo żebyśmy chociaż chodzili do niego się przywitać i wygłaskać. :) Tak podbiegam, gdy widzę Madzię! proszę jak pilnuję, żeby się Madzia nie zgubiła! Quote
Bjuta Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 tu trochę psa a tu trochę Madzi innym niż Madzia na razie odradzamy oczywiście spuszczanie Keniego ;) Quote
Bjuta Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 eeee tak daleko, to mi sie nie chce... no dobra, ale tylko dla Ciebie! Quote
Bjuta Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Josza, miłość zza płotu! :) kumple z którymi się obszczekujemy codziennie. O dziwo, fajni! z Piorunem miałem trochę na pieńku, ale Madzia nam wytłumaczyła, że tak nie wypada, to chowaliśmy się za drzewo wyjaśniać różnice poglądów. Quote
Bjuta Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Jager jest spoko... tutaj mi pani szepce na uszko, że mogę spróbować sprawdzić czy inni ludzie też są fajni. Spróbowałem bez entuzjazmu Quote
Bjuta Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Okazało się, że inni też potrafią głaskać (chociaż nie tak pięknie jak moja Pani!) :) było super! Jestem chętny na następne spacery!!! :) Quote
Artemida Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 super że udało się dziś zabrać Keniego :loveu: Quote
asikowska Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 cudne zdjęcia:) aż miło się ogląda:) Keni znalazł swojego człowieka:) Quote
Bjuta Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 (edited) To był dwugodzinny spacer... Bo najpierw Ania z Kasią i Tymusiem wzięli ten pierwszy wybieg i czekali aż ja dojdę z Madzią z drugim. Zmora poniżej Albercik To biedaczysko - sikało chyba przez minutę... Maluszek ponoć ugryzł dziecko, tylko że nawet śladu nie zostawił, a dziecko mu wymachiwalo błką przed nosem. Mały stara się zachować czystość chyba jeszcze nie wie, że w schronisku to bardzo trudne... 3 Edited May 6, 2012 by Bjuta Quote
saraisa Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Bjutko zdjęcia jak zwykle świetne, a Josza jak zawsze prezentuje się wspaniale :loveu: Ja też chciałam pokazać Wam zdjęcie a przede wszystkim opisać zabawną historię... Otóż staram się wrzucać na mojego FB zdjęcia naszych psitulowych psiaków, żeby jak najwięcej osób mogło je zobaczyć i przyszłą dzisiaj kolej na Wetama, z którym podczas ostatniego spaceru Darek zrobił nam wspólne zdjęcie, chciałam coś o nim napisać i pomyślałam, że przyda mi się do tego opis ze schroniskowej stronki, który idzie dokładnie tak: "Wetam to już nie pierwszej młodości psiak w typie jamnika, który do naszego schroniska trafił 26 stycznia 2012 roku z ul.Gogola - wcześniej jednak był widywany niemalże w całych Mikulczycach. Jest to psiak, który nie miał łatwego życia, biegał brudny, wychudzony i poraniony po ulicy, przeganiano go tylko z jednego miejsca w drugie :-( [U][B]Nie jest raczej psiakiem do przytulania[/B][/U], przychodzi kiedy ma ochotę, chociaż na spacerek jest chętny prawie zawsze :)" a oto zdjęcie :P [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/196/img0093su.jpg/][IMG]http://img196.imageshack.us/img196/4302/img0093su.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts