Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bjuta napisał(a):
Asikowska - zostaw je w dużej jakości!!! Powinni z niego zrobić nasze logo i wielki plakat!! :) :)

cieszę się że się podobają ale najważniejsze żeby dzięki nim ich ktoś wypatrzył:)

Agata na konkurs jeszcze zrobię:) jeszcze chwilę czasu mam:)

Posted (edited)

asikowska napisał(a):
Agata na konkurs jeszcze zrobię:) jeszcze chwilę czasu mam:)

Mam nadzieję :D !! Bo ja nie... :D

Edited by agumka
Posted

Artemida napisał(a):
ja mam spalone ręce i trochę twarz :( jak dla mnie za ciepło, ale i tak warto było dziś i wczoraj przyjechać :)

no pewnie że warto było !!!:smile:

Posted

Miałam się szykować na jutro do pracy i na pojutrze do Berlina, ale oczywiście zaczęłam się bawić ze zdjęciami - zwłaszcza, że miałam nowy aparat. Rodzieliłam do albumów Keniego, Poldusia i Tarzana, ale resztę wrzuciłam hurtem z datą dzienną w dwóch katalogach (nie wiem czemu - ale zrobiły się dwa do picassy) jak wrócę to będę rozkładać na albumiki, ale teraz nie mam czasu... Gdyby komuś się tam chciało poprzekładać te z małą ilością zdjęć - np. Joszę - to by było super :)
Ja wreszcie wybiegam, ale nie mogę sobie odmówić, żeby nie wrzucić trochę Keniego! :)
Madzia zrobiła z niego adoptowalnego psa! Teraz tylko trzeba się sprężyć, żeby zaczął wychodzić z jak największą ilością ludzi, albo żebyśmy chociaż chodzili do niego się przywitać i wygłaskać. :)

Tak podbiegam, gdy widzę Madzię!

proszę jak pilnuję, żeby się Madzia nie zgubiła!

Posted

Josza, miłość zza płotu! :)

kumple z którymi się obszczekujemy codziennie. O dziwo, fajni!

z Piorunem miałem trochę na pieńku, ale Madzia nam wytłumaczyła, że tak nie wypada, to chowaliśmy się za drzewo wyjaśniać różnice poglądów.

Posted (edited)

To był dwugodzinny spacer... Bo najpierw Ania z Kasią i Tymusiem wzięli ten pierwszy wybieg i czekali aż ja dojdę z Madzią z drugim.
Zmora

poniżej Albercik

To biedaczysko - sikało chyba przez minutę... Maluszek ponoć ugryzł dziecko, tylko że nawet śladu nie zostawił, a dziecko mu wymachiwalo błką przed nosem. Mały stara się zachować czystość chyba jeszcze nie wie, że w schronisku to bardzo trudne...

3

Edited by Bjuta
Posted

Bjutko zdjęcia jak zwykle świetne, a Josza jak zawsze prezentuje się wspaniale :loveu:

Ja też chciałam pokazać Wam zdjęcie a przede wszystkim opisać zabawną historię...
Otóż staram się wrzucać na mojego FB zdjęcia naszych psitulowych psiaków, żeby jak najwięcej osób mogło je zobaczyć i przyszłą dzisiaj kolej na Wetama, z którym podczas ostatniego spaceru Darek zrobił nam wspólne zdjęcie, chciałam coś o nim napisać i pomyślałam, że przyda mi się do tego opis ze schroniskowej stronki, który idzie dokładnie tak:
"Wetam to już nie pierwszej młodości psiak w typie jamnika, który do naszego schroniska trafił 26 stycznia 2012 roku z ul.Gogola - wcześniej jednak był widywany niemalże w całych Mikulczycach. Jest to psiak, który nie miał łatwego życia, biegał brudny, wychudzony i poraniony po ulicy, przeganiano go tylko z jednego miejsca w drugie :-( [U][B]Nie jest raczej psiakiem do przytulania[/B][/U], przychodzi kiedy ma ochotę, chociaż na spacerek jest chętny prawie zawsze :)"

a oto zdjęcie :P

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/196/img0093su.jpg/][IMG]http://img196.imageshack.us/img196/4302/img0093su.jpg[/IMG][/URL]