Bjuta Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-GVBT_UNW64M/T3I4ZDxumnI/AAAAAAAAl70/0lATYz5ecBQ/s512/DSC_8705-55.jpg Krzyś w peruce!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu: Quote
Bjuta Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Agumka odgrzebała wątek spacerowy! Bardzo dziękuję!!! Tymusiu, jeśli masz już kompa i popędziłeś na wątek zobaczyć nasz ostatni spacer z Przemkiem, to muszę się wytłumaczyć. Wkleiłam 4 strony zdjęć ale dogo je zżarło... I chyba nie mam sił ich wklejać na nowo. Ale postaram się chociaż po jednym, tylko nie w tym tyg... Quote
asikowska Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 znalazłam jeszcze jakieś ze spaceru z Olgą, Sarą i Darkiem:) Bluebel Quote
tymuś Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Bjuta napisał(a):Agumka odgrzebała wątek spacerowy! Bardzo dziękuję!!! Tymusiu, jeśli masz już kompa i popędziłeś na wątek zobaczyć nasz ostatni spacer z Przemkiem, to muszę się wytłumaczyć. Wkleiłam 4 strony zdjęć ale dogo je zżarło... I chyba nie mam sił ich wklejać na nowo. Ale postaram się chociaż po jednym, tylko nie w tym tyg... oki trudno znikły to znikły nic się przecież nie stało złośliwość rzeczy martwych :shake: Quote
Bjuta Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Znikły z dogo, ale w ogóle to są :) Tu jest Bulcia (która ponoć dziś znalała dom!) :) Quote
asikowska Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Marko jeśli dobrze pamiętam, był bardzo pogryziony niestety Quote
Bjuta Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Jakie fajne foty!!! :) :) To https://lh5.googleusercontent.com/-s4SUDEXYySg/T5HI5TdylEI/AAAAAAAAorQ/Xo_krw00wMo/s512/DSC_8902-191.jpg wygląda jak na starej Agfie robione! Bardzo mi się podoba! :) A kto Marko tak podgryza? :( Może go na wybieg niedostosowanych jeszcze wcisnąć? (Myślę o Reiko i reszcie) Quote
Mysia_ Posted April 21, 2012 Author Posted April 21, 2012 Bjuto, Marko jest małym pieskiem, absolutnie nie nadaje się na wybieg ;) z Pysią, Dżusem i Suzo już nie mieszka od jakiegoś czasu, a to oni go terroryzowali.. Chociaż Marko nawet w boksie takich bidoków też się bał, a teraz mieszka z takimi pieskami, że jak teraz jeśli coś tam się będzie dziać to będę w dużym szoku :roll: Quote
Bjuta Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Zamówię mu ogłoszenia. Ile on waży? Asikowska, masz może jeszcze jakieś jego foty i opowieści ze spacerku? :) Quote
Recommended Posts