Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj nie było pogody na fajne foty. Było fajnie, tylko mnie już tak plecy bolą jakbym miała 100 lat. Trochę popsułam spacer dużego wybiegu, bo w połowie wróciłam i psy zaczęły mieć mętlik w głowie i część za mną biegła. Była to część która specjalnie ceniła sobie kabanosy, bo o mnie oczywiście nie chodziło...

Tutaj Hragan i Demon (trzeci Demon w schronie), ale tego ma niby odebrać właścicielka, tylko jakoś nie potrafi znaleźć czasu...

chwilkę później Demon już go pogonił

Posted

no ciekawe czy po niego przyjda :roll: jak mozna nie znalezc czasu na odebranie wlasnego psa ze schroniska, niepojęte.

cd. zaległych

Hestus

Florek

:evil_lol:

Posted (edited)

[quote name='Bjuta']Aniu, a Ty nie wrzucasz psiaków na naszą picassę, czy są tam gdzieś w hurtowym pliku i nie widzę?

To jest naprawdę Lukas???? https://lh3.googleusercontent.com/-Sfm3Z231dJ0/T67EQeKDThI/AAAAAAAAGuE/ry4e9-URVd0/s640/DSC_1046.jpg
mam hurtowy na swojej, a jutro porozdzielam na albumy przez picase na dysku zeby sie automatycznie zmniejszyly.

nie Lukas, a Laos, tak, TEN Laos ;) bardzo kochany pies do ludzi. chce mu zacząc robic ogłoszenia.

Piorun

Fistaszek i Neska

Edited by ania >