Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Aniu jak porozkładasz do albumików to daj znać, bo obiecałam pani Prezes że jej będziemy mówić - które albumy spęczniały. HEstusa dodałam, bo wklejałam też swoje fotki.

Edited by Bjuta
Posted

ok, ja powrzucam, bo na dysku mam wiecej zdjec niz tu.
pani Danusi pare dni temu poradzilam, aby zalozyla konto na picasie i dodala konto pistulowe do ulubionych to bedzie na biezaco dostawala na maila informacje w jakich albumach ile nowych zdjec, linki do nich+zdjecia :) z mala pomoca da rade i bedzie wygodniej dla niej i dla nas :)

Posted

ania >;19091940 napisał(a):
ok, ja powrzucam, bo na dysku mam wiecej zdjec niz tu.
pani Danusi pare dni temu poradzilam, aby zalozyla konto na picasie i dodala konto pistulowe do ulubionych to bedzie na biezaco dostawala na maila informacje w jakich albumach ile nowych zdjec, linki do nich+zdjecia :) z mala pomoca da rade i bedzie wygodniej dla niej i dla nas :)

Oj to super!

Posted

Strzyżenie super!!! A Gogo i Demir też się załapali? (Na spacer, bo strzyc - przynajmniej Demirka, to się nie da)...

Shetani jest niesamowity jak wyskakuje i jednocześnie skręca ciało! On i Majk to są dla mnie najbardziej dziwne "nieadoptowalne" psy. Przecież obaj powinni znaleźć domy natychmiast!

Posted

Ania to świetna osoba ona wyciągnęła go z kloty i porobiła mu cudne zdjęcia !! Florek tera zamiast szczekać w kojcu to się cieszy jak ktoś się zbliża!!!