tymuś Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Bjuta napisał(a):Piękne są te zdjęcia Florka ! Jeszcze więcej w albumie! :) oj tak! piękne już przejrzałem dawno :razz: Quote
agumka Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 (edited) Poznajcie się: Redos - reszta świata, świecie - Redos !! :) Edited June 3, 2012 by agumka Quote
agumka Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 A teraz czas na pierwsze w historii jego schroniskowej kariery, zdjęcia RAMILA ! :D Quote
agumka Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 I surykatka - Słomka :D I Simbowe czułości :D A WIĘCEJ ZDJĘĆ WSZYSTKICH PSIAKÓW W ALBUMACH :) Quote
agumka Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Bjuta napisał(a):Bardzo piękne towarzystwo! :) :) wyborne :D Ramil i Redos to są takie pieszczoszki <3 Quote
saraisa Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 o jak fajnie, że Banzai się nad wodę dziś załapał :D Quote
Mysia_ Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 Sarabi wyszła uroczo, taka puchata :loveu: Agumko, mam prośbę - zdjęcia ze schroniska wrzucaj na ogólny, tutaj dajemy fotki ze spacerów :) Musze pomęczyć Nadge o fotki Ramila,bo z tego co wiem to trochę ich miała :) Ja mogę wrzucić parę zdjęć Ninji :cool3: Quote
agumka Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Mysia_ napisał(a):Sarabi wyszła uroczo, taka puchata :loveu: Agumko, mam prośbę - zdjęcia ze schroniska wrzucaj na ogólny, tutaj dajemy fotki ze spacerów :) Musze pomęczyć Nadge o fotki Ramila,bo z tego co wiem to trochę ich miała :) Ja mogę wrzucić parę zdjęć Ninji :cool3: Ramil i Redos już mają w albumikach po trochu :) Sarabi jest w ogóle urocza ! :loveu: a co do zdjęć, to one wszystkie są spacerowe, no poza Ramilem i Redoskiem :) Quote
Mysia_ Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 agumka napisał(a): a co do zdjęć, to one wszystkie są spacerowe, no poza Ramilem i Redoskiem :) własnie o nich mi chodzi :) Quote
agumka Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Mysia_ napisał(a):własnie o nich mi chodzi :) Okej :D Będę pamiętać! Część jest na ogólnym, część tu, a reszta w albumach :) Quote
tymuś Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Mysiu jak już piszesz o Twojej księżniczce to napisz co z Twoim księciem Wackiem , boroczkiem małym dalej w kociarni jest? Quote
Mysia_ Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 dalej niestety :-( ale nawet ostatnio zrobiłam mu nową fotkę na spacerku :loveu: zamyślony Wacławik... Quote
tymuś Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 jezuuuuu ....................on mnie tak użekł to przecież idealny piesek sznupkowy a taki los go spotkał, i jest taki delikatny jak go brałem na ręce to tak się trząsł : urzekł mnie tak jak Fiodor Florek Tarzan Bond bez wargi teraz czy Emil na tyłach biedaki .................co tu zrobić?:shake::-( Quote
Mysia_ Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 [quote name='agumka']a może by Wacka na mikrusy wrzucić?? jeśli jeszcze go tam nie ma to pewnie... [quote name='tymuś']jezuuuuu ....................on mnie tak użekł to przecież idealny piesek sznupkowy a taki los go spotkał, i jest taki delikatny jak go brałem na ręce to tak się trząsł : urzekł mnie tak jak Fiodor Florek Tarzan Bond bez wargi teraz czy Emil na tyłach biedaki .................co tu zrobić?:shake::-( strasznie biedne są wszystkie :-( A ja wrzucę trochę fotek z pożegnalnego spacer z Ninją, wszyscy bardzo go pokochaliśmy... i dzisiaj Ninjuś trafił w końcu do nowego domku :multi: Quote
Recommended Posts