ania > Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Naklejka napisał(a):Na pierwszym to Quimby, potem Pelfa i Quimby, potem może Norman, Bumer, następna jest jakaś suńka i chyba Raut aaa... już wiem ta suńka to Monki Czemu galerie są poblokowane? kurcze też nie kojarzę tych psów, musisz podpisać w tym głównym ;) zablokowane są te, które jeszcze nie są gotowe (czyli np. trzeba jeszcze przekleić opis) sporo Was dzisiaj było :) to koleżanki ze szkoły? :) Quote
Naklejka Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Poproszę Gosię o pomoc :D Postaram się po przenosić kilka fot :) A tak, to koleżanki z nowej klasy :D Quote
Artemida Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Ah zakochałam się w Psotce <3 A Quimby to świetny pływak :D jestem zawiedziona, bo nie miałyśmy Lusi bo była na wybiegu ....:) Quote
ania > Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Artemida napisał(a):Ah zakochałam się w Psotce <3 ja też jestem w niej zakochana, taki mały słodki pieszczoch :loveu: Quote
Mysia_ Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Naklejka dobrze kombinujesz ;) zgadza się :cool3: Quote
Naklejka Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 :lol: To lecę z fotami :D ( wciąż czekam na fotki Kasi, mi brakło pamięci :P) Efra Hadwes Pelfa Quote
Naklejka Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Monki:evil_lol: Saba :loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Zauważyłam, że od kiedy w 15 zamieszkała jeszcze Monki i Efra to wszyscy biorą ich na spacery :evil_lol: jak Efra z Monki mieszkały w 21 to jakoś nie miały takiego wzięcia, a chłopaki z 15 jak byli w trójkę to też nie bardzo, ciekawe czemu tak jest :evil_lol: Quote
Naklejka Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 A nie wiem :P Ze Efrą chciałyśmy się poznać, a potem zabrać ją do fryzjera :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Tylko nie próbujcie czasem za jakiegoś fryzjera płacić :eviltong: jest kilku psich fryzjerów, którzy chętnie obcinają psiaki schroniskowe po kosztach, albo zupełnie za darmo ;) Quote
Naklejka Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Z Kaśką powycinamy jej te filce :D Musiałabym poprosić Anię, by przyniosła furminator i będzie super :D Quote
ania > Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Naklejka napisał(a):A tak, to koleżanki z nowej klasy :D ile dodatkowych rąk :cool3: Quote
Beatkaa Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Wrzesień mamy wyjątkowo przepiękny i ciepły! Kocham te zdjęcia nad wodą:loveu: a tak wgl to kojarzę tą Waszą koleżankę https://lh4.googleusercontent.com/-ZR73u9g9TQc/Tn3yfKtywPI/AAAAAAAATAI/_txGISIJ58g/IMG_9509.JPG tylko nie wiem jeszcze skąd :eviltong: jakie Zabrze jest małe :evil_lol: Quote
ania > Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 ten w bordowej obroży to Romanek (poznaje po za dużej obroży i sugeruje się że jest z boksu dziewczyn, bo na tych zdjęciach wygląda jak szczeniak :lol:), a z tym podpalanym musi pomóc Myszka, bo zapomniałam :roll: Quote
Beatkaa Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 A tak wygląda Krzyś na spacerze :evil_lol: [video=youtube;0c9cFZlX3Q0]http://www.youtube.com/watch?v=0c9cFZlX3Q0[/video] Quote
Beatkaa Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Krzysiowi łatwiej nakręcić filmik niż uchwyć go na zdjęciu ! Nigdy nie potrafię tego zrobić:D Tutaj Fabek: Bałi - on jakoś tak smutno wychodzi na fotkach,na takiego przestraszonego..w ogóle musialam wejsc do boksu bo nie chcial iść na spacer i sie bał :shake: Quote
Mysia_ Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Bałi jest nieufny w stosunku do obcych osób, ale jak kogoś pozna to jest już super ;) Za to Fabek pięknie prezentuje się w tym jesiennym tle ;) Quote
Bjuta Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Te jesienne fotki sa po prostu wspaniałe! Quote
Beatkaa Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Bjuta']Te jesienne fotki sa po prostu wspaniałe![/QUOTE] mam jeszcze trochę z ostatniego wypadu do schroniska,będe wrzucać sukcesywnie....;) Quote
Recommended Posts