Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

Posted

Naklejka napisał(a):
Na pierwszym to Quimby, potem Pelfa i Quimby, potem może Norman, Bumer, następna jest jakaś suńka i chyba Raut

aaa... już wiem ta suńka to Monki

Czemu galerie są poblokowane?

kurcze też nie kojarzę tych psów, musisz podpisać w tym głównym ;)

zablokowane są te, które jeszcze nie są gotowe (czyli np. trzeba jeszcze przekleić opis)

sporo Was dzisiaj było :) to koleżanki ze szkoły? :)

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zauważyłam, że od kiedy w 15 zamieszkała jeszcze Monki i Efra to wszyscy biorą ich na spacery :evil_lol: jak Efra z Monki mieszkały w 21 to jakoś nie miały takiego wzięcia, a chłopaki z 15 jak byli w trójkę to też nie bardzo, ciekawe czemu tak jest :evil_lol:

Posted

Tylko nie próbujcie czasem za jakiegoś fryzjera płacić :eviltong: jest kilku psich fryzjerów, którzy chętnie obcinają psiaki schroniskowe po kosztach, albo zupełnie za darmo ;)

Posted

ten w bordowej obroży to Romanek (poznaje po za dużej obroży i sugeruje się że jest z boksu dziewczyn, bo na tych zdjęciach wygląda jak szczeniak :lol:), a z tym podpalanym musi pomóc Myszka, bo zapomniałam :roll:

Posted

Krzysiowi łatwiej nakręcić filmik niż uchwyć go na zdjęciu ! Nigdy nie potrafię tego zrobić:D

Tutaj Fabek:

Bałi - on jakoś tak smutno wychodzi na fotkach,na takiego przestraszonego..w ogóle musialam wejsc do boksu bo nie chcial iść na spacer i sie bał :shake: