vega17 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/212895-Bytom-ul.-Olimpijska-dzika-suczka-uciek%C5%82a-dopiero-trafi%C5%82a-do-nowego-domu.-POMOCY hej zapraszam na watek sunia dzikuska uciekla w bytomiu , im wiecej osob tym wieksza szansa na znalezienie malej Quote
vega17 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/212895-Bytom-ul.-Olimpijska-dzika-suczka-uciek%C5%82a-dopiero-trafi%C5%82a-do-nowego-domu.-POMOCY hej zapraszam na watek sunia dzikuska uciekla w bytomiu , im wiecej osob tym wieksza szansa na znalezienie malej Quote
Mysia_ Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 jeszcze Łapcia o i został mi kolejny nowy bezimienny psiak i chyba nareszcie koniec :cool3: Quote
ania > Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 fajny ten ostatni :) kurczę smutno mi, że Hektor i Wimbo w tym niefortunnym boksie, chętnie bym z nimi wychodziła. Hektor ma takie piękne mądre oczy... https://lh4.googleusercontent.com/-u4cngP7nDxI/TkgB_p_JzWI/AAAAAAAAQUU/By3owg3BN6U/s640/orionpsisko%252520043.jpg Orion może konkurować z Wizą o tytuł najpiekniejszego uśmiechu psitula ;) Quote
Mysia_ Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 w tym całym boksie to Hektor jest najbardziej niefortunny :evil_lol: na początku taki aniołek z niego był, a teraz wszyscy się go boją - w życiu bym się nie spodziewała, że to taki terrorysta się okaże :eviltong: żeby z nimi wyjść po prostu trzeba się z kimś zgrać tak jak Wam się ostatnio udało :) Quote
ania > Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='Mysia_']w tym całym boksie to Hektor jest najbardziej niefortunny :evil_lol: na początku taki aniołek z niego był, a teraz wszyscy się go boją - w życiu bym się nie spodziewała, że to taki terrorysta się okaże :eviltong: żeby z nimi wyjść po prostu trzeba się z kimś zgrać tak jak Wam się ostatnio udało :)no proszę! z tego co zauważyłam wtedy w boksie i na spacerze powiedziałabym raczej, że to Four ma tam rządy, a Hektor taki niewinny :evil_lol: Słomka wstawię więcej fotek, bo ona jest taka słodka :loveu: na początku dzikus, a potem ogromna zmiana. i musiał ktoś ją uczyć komend, bo potrafi podawać łapę, siad i leżeć. Quote
Mysia_ Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 Słomka mieszkała kiedyś przy biurze, ale niestety była bardzo bardzo niedobra w stosunku do innych psów :roll: bardzo dotkliwie pogryzła Tekilę i jeszcze kilka innych psów mocno przez nią ucierpiało :-( a w stosunku do ludzi bardzo fajna dziewczynka.... Quote
ania > Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='Mysia_']Słomka mieszkała kiedyś przy biurze, ale niestety była bardzo bardzo niedobra w stosunku do innych psów :roll: bardzo dotkliwie pogryzła Tekilę i jeszcze kilka innych psów mocno przez nią ucierpiało :-( a w stosunku do ludzi bardzo fajna dziewczynka....[/QUOTE] ale z Fitem chyba bardzo się lubią :) Quote
Mysia_ Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 ania >;17452113 napisał(a):ale z Fitem chyba bardzo się lubią :) tworzą zgrany duet ;) Quote
Mysia_ Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Ania to Tobie chodziło o Nuno? :crazyeye::evil_lol::evil_lol: Quote
ania > Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Mysia_ napisał(a):Ania to Tobie chodziło o Nuno? :crazyeye::evil_lol::evil_lol: o kurde, ale się uśmiałam teraz! jakoś tak w mojej glowie jest związany z wybiegiem, że go nie poznalam. nie wiem jak to możliwe tyle razy go widząc wcześniej :lol: dobrze mowilam, że pregowany, a Ty z Sandra, że brązowy haha :lol: i tak się dziwiłam czytając opis, że dość duży, na zdjęciu tez taki jakiś duży się wydawał :lol: to gdzie to w końcu Yellow przesiaduje? Quote
ania > Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Naklejka napisał(a):Nunuś! Grzeczny był? grzeczny, grzeczny, tylko cały czas ciągnął, chociaż byłam z nim prawie godzinę ;) Quote
Naklejka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Ok, to go będę na spacery zabierała, popracuję nad moim chłopcem :loveu: Quote
Mysia_ Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 ania >;17465997 napisał(a):o kurde, ale się uśmiałam teraz! jakoś tak w mojej glowie jest związany z wybiegiem, że go nie poznalam. nie wiem jak to możliwe tyle razy go widząc wcześniej :lol: dobrze mowilam, że pregowany, a Ty z Sandra, że brązowy haha :lol: i tak się dziwiłam czytając opis, że dość duży, na zdjęciu tez taki jakiś duży się wydawał :lol: to gdzie to w końcu Yellow przesiaduje? no własnie tak jak nam opisywałaś, że tam gdzie Ruda :cool3: był nawet w jej boksie, bo biegały na wybiegu :eviltong::evil_lol: Quote
Naklejka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Aniu, trzeba więc przenieść fotki na picasie :P ale Inga jest ładna, mam nadzieję, że zostanie zaadoptowana mimo swojego wieku ;) Quote
ania > Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Mysia_ napisał(a):no własnie tak jak nam opisywałaś, że tam gdzie Ruda :cool3: był nawet w jej boksie, bo biegały na wybiegu :eviltong::evil_lol: nie było go! Ruda siedziała w boksie, a na wybiegu była Słomka i Fit. wiec zaczęłam szukać po innych boksach. może był później w boksie, ale później już tam nie szłam, skoro znalazlam "Yellowa" :lol: nawet jakby akurat wtedy była z nim Amanda, to i tak nie było żadnego pustego boksu hmm Naklejka napisał(a):Aniu, trzeba więc przenieść fotki na picasie :P ale Inga jest ładna, mam nadzieję, że zostanie zaadoptowana mimo swojego wieku ;) Iga jest super, taka grzeczna, no jakbym z Luksem szła :cool3: i bardzo jej się spodobał traktor hehe Quote
Recommended Posts