Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nono widzę Lusia pozuje już w nowych szelkach :)

http://img850.imageshack.us/img850/9959/img8805m.jpg co to za psiak po lewej?

[quote name='Naklejka']Niech ktoś wrzuci to na picasę, bo mi się juz nie chce :p
http://imageshack.us/g/14/img8797po.jpg/
najłatwiej i najszybciej najpierw wrzucić na picase, a potem stamtąd wrzucać tu.
ale chyba tak robiłaś wcześniej? :) bo poprzednie linki są picasowe :)

żałuję że mi się wczoraj nie udało przyjechać, nastawiłam się psychicznie, bo była okazja, żeby zabrać Tarkiego i jego boks :placz: chłopaki będą musieli poczekać, aż znowu będzie ktoś do pomocy.

teraz szkoła to będziecie wpadać raczej w weekendy? czy nie tylko?

Posted

Beatkaa napisał(a):
ja jak zwykle się drapałam..bo komary mnie tak pogryzły :evil_lol:

zapraszam na bazarek, który właśnie się tworzy - będą opaski przeciwkomarowe :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Beatkaa napisał(a):
Aniu,jeśli o mnie chodzi,to ja bede tylko w weekendy i to nie w każdy,dziewczyny może bedą częściej :):)

ok :)

Posted

A tak, wrzucałam na picasę, ale te już mi się nie chciało, szybciej było tak :)
Po lewej jest Saba.

Ten boks Tarkiego jest okropny, ja z nimi nie idę :P Małe ciągacze i nieogary....

My będziemy w weekendy i w tygodniu- zależnie od lekcji.

Posted

Naklejka napisał(a):
Ten boks Tarkiego jest okropny, ja z nimi nie idę :P Małe ciągacze i nieogary....

byłyście z nimi? :multi: czy chodzi Ci o te czarne psiaki?
ja Tarkiego puszczam bez smyczy, bo przybiega, choć raz mi napędził strachu, nawet dwa, bo jak z Beatką puściłyśmy go z Czestem to chłopaki szaleli gdzieś po polach, ale wrócili szczęśliwi i wybiegani :evil_lol:
jak kiedyś byłam z koleżanka i dałam jej Tarkiego (sama szłam z Luksem) to miała do mnie wielkie pretensje, że dałam jej takiego głupiego psa :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

hehehe :)

przypomniał mi się mój najgorszy spacer, nie tak dawno, chciałam wziąć Muchę na zdjęcia.
ona siedzi w "czwórce", więc postanowiłam, że wezmę ją i jakiegoś drugiego, a potem zmiana. wyleciały trzy. przywiązałam Muchę i drugiego do siatki i idę trzeciego zaprowadzić do boksu. ale gdzie tam się dał, najpierw się zapierał, a potem wywalał brzuchem do góry, jak wzięłam go na ręce i próbowałam włożyć do bosku, to prawie wyleciał czwarty. myślę sobie co tam, poszłam po trzecią smycz i hola z cala trójką. nigdy więcej :lol: trzy małe psy, ale ta chęć spaceru, siła, każdy ciągnął w inna stronę, smycze wokół nóg, ło matko. wróciłam wymęczona, mokra, choć nie wiem czy ten spacer trwał chociaż 10 min :)

Posted

no tak, zależy od psów, jak miałam w jednej ręce dużych Hektora i Wimbo to ciągnęli z podobną siłą, ale do przodu i nic się nie plątało, a nie jak te małe na wszystkie strony świata :)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Naklejka']To nie ja robiłam, tylko Kasia- nowa wolontariuszka, nie miała miejsca na karcie :P

Aha, no to ewentualnie wybaczam ;)

Aneta, mam do Ciebie prośbę - cały czas o tym zapominam :eviltong: Napisz na tego maila [email protected] i napisz, że jestem wolontariuszką od plakatów, że proszono Ciebie, żebyś się z nimi skontaktowała :cool3: