Naklejka Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 A tu Terta :loveu: Jakaś taka smutna była, nie chciała biegać, nie szarpała... A tu Bodzio, Juna i Lusia :lol: Quote
Naklejka Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Niech ktoś wrzuci to na picasę, bo mi się juz nie chce :p http://imageshack.us/g/14/img8797po.jpg/ Quote
ania > Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 nono widzę Lusia pozuje już w nowych szelkach :) http://img850.imageshack.us/img850/9959/img8805m.jpg co to za psiak po lewej? [quote name='Naklejka']Niech ktoś wrzuci to na picasę, bo mi się juz nie chce :p http://imageshack.us/g/14/img8797po.jpg/ najłatwiej i najszybciej najpierw wrzucić na picase, a potem stamtąd wrzucać tu. ale chyba tak robiłaś wcześniej? :) bo poprzednie linki są picasowe :) żałuję że mi się wczoraj nie udało przyjechać, nastawiłam się psychicznie, bo była okazja, żeby zabrać Tarkiego i jego boks :placz: chłopaki będą musieli poczekać, aż znowu będzie ktoś do pomocy. teraz szkoła to będziecie wpadać raczej w weekendy? czy nie tylko? Quote
Beatkaa Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 https://lh4.googleusercontent.com/-khr_gu-IzLE/TlvrhNIwryI/AAAAAAAAR_o/5KLaJWhKxoM/IMG_8784.JPG ja jak zwykle się drapałam..bo komary mnie tak pogryzły :evil_lol: Aniu,jeśli o mnie chodzi,to ja bede tylko w weekendy i to nie w każdy,dziewczyny może bedą częściej :):) Quote
ania > Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Beatkaa napisał(a):ja jak zwykle się drapałam..bo komary mnie tak pogryzły :evil_lol: zapraszam na bazarek, który właśnie się tworzy - będą opaski przeciwkomarowe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Beatkaa napisał(a):Aniu,jeśli o mnie chodzi,to ja bede tylko w weekendy i to nie w każdy,dziewczyny może bedą częściej :):) ok :) Quote
Beatkaa Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 ok Aniu,na pewno zajrzę na ten bazarek :diabloti: Quote
Naklejka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 A tak, wrzucałam na picasę, ale te już mi się nie chciało, szybciej było tak :) Po lewej jest Saba. Ten boks Tarkiego jest okropny, ja z nimi nie idę :P Małe ciągacze i nieogary.... My będziemy w weekendy i w tygodniu- zależnie od lekcji. Quote
ania > Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Naklejka napisał(a):Ten boks Tarkiego jest okropny, ja z nimi nie idę :P Małe ciągacze i nieogary.... byłyście z nimi? :multi: czy chodzi Ci o te czarne psiaki? ja Tarkiego puszczam bez smyczy, bo przybiega, choć raz mi napędził strachu, nawet dwa, bo jak z Beatką puściłyśmy go z Czestem to chłopaki szaleli gdzieś po polach, ale wrócili szczęśliwi i wybiegani :evil_lol: jak kiedyś byłam z koleżanka i dałam jej Tarkiego (sama szłam z Luksem) to miała do mnie wielkie pretensje, że dałam jej takiego głupiego psa :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Naklejka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Kiedyś byłyśmy z tym boksem.... Nigdy więcej :eviltong::eviltong: Quote
ania > Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 hehehe :) przypomniał mi się mój najgorszy spacer, nie tak dawno, chciałam wziąć Muchę na zdjęcia. ona siedzi w "czwórce", więc postanowiłam, że wezmę ją i jakiegoś drugiego, a potem zmiana. wyleciały trzy. przywiązałam Muchę i drugiego do siatki i idę trzeciego zaprowadzić do boksu. ale gdzie tam się dał, najpierw się zapierał, a potem wywalał brzuchem do góry, jak wzięłam go na ręce i próbowałam włożyć do bosku, to prawie wyleciał czwarty. myślę sobie co tam, poszłam po trzecią smycz i hola z cala trójką. nigdy więcej :lol: trzy małe psy, ale ta chęć spaceru, siła, każdy ciągnął w inna stronę, smycze wokół nóg, ło matko. wróciłam wymęczona, mokra, choć nie wiem czy ten spacer trwał chociaż 10 min :) Quote
Naklejka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Czasami te duże mniej sie plączą i szarpią niż te maluchy, dla mnie idealny był kiedyś boks 41, Kropka, Cepti, Filutek i Piorunek :) Quote
ania > Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 no tak, zależy od psów, jak miałam w jednej ręce dużych Hektora i Wimbo to ciągnęli z podobną siłą, ale do przodu i nic się nie plątało, a nie jak te małe na wszystkie strony świata :) Quote
Bjuta Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Naoglądałam się za wszystkie czasy! Ależ superanckie spacerki się odbyły w psitulu jak mnie nie było... Wybiera się ktoś może w ten weekend? Quote
Naklejka Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 To nie ja robiłam, tylko Kasia- nowa wolontariuszka, nie miała miejsca na karcie :P Quote
Mysia_ Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 [quote name='Naklejka']To nie ja robiłam, tylko Kasia- nowa wolontariuszka, nie miała miejsca na karcie :P Aha, no to ewentualnie wybaczam ;) Aneta, mam do Ciebie prośbę - cały czas o tym zapominam :eviltong: Napisz na tego maila [email protected] i napisz, że jestem wolontariuszką od plakatów, że proszono Ciebie, żebyś się z nimi skontaktowała :cool3: Quote
Naklejka Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Coś zrobiłam nie tak? :lol: Już piszę :) Quote
Mysia_ Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 Naklejka napisał(a):Coś zrobiłam nie tak? :lol: raczej, wręcz przeciwnie :lol: Quote
Recommended Posts