Bjuta Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Jakoś tak się złożyło, że Hawana ma tylko morskie fotki... Świetnie pływa! Aportuje patyki z wody i w ogóle dziś energia ją roznosiła. Bardzo była miła. Pozwoliła też sobie wyciąć z kilogram dredów. Ania miała takie super nożyczki, którymi nie można psa dziabnąć. (takie jakie przy porodzie używa się do nacinania). Trochę miałam pietra jak ją męczyłam koło pupy, bo Hawana się ciut bała tych operacji, ale grzecznie czekała. Myślę, że jest zadowolona! Quote
Bjuta Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 ma śliczny pyszczek, tylko to tak nie wychodzi na fotach I ostatni spacerowicz Reiko. Quote
Bjuta Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Uffff. Spacery - 4 godziny, obrabianie zdjęć - 5... Mysiu, jak się nazywa psiak, który mieszka z Hawaną i Reiko? Quote
Mysia_ Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Ten psiak to Ruto, który trafił do schroniska z Nefą... Trochę dziwny jest :roll::eviltong: Quote
ania > Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 super Bjutko :) dorzuciłam po kilka zdjęć do allegro Fistaszka, Neski i Reiko :) ja skromnie, bo moja stara cyfrówka coraz częściej łapie zawiasy Reiko Hawana Neon Quote
ania > Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 a to niezbyt spacerowe, ale te UUUUszy!!! :loveu: Dejmont i Xsawcia suczysko kochane i jakieś starsze Quote
Bjuta Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 O super! Ciekawa jestem czy Dejmont zdetronizował Kerso - w konkursie na najpiękniejsze w psitulu uszyska? Quote
ania > Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Bjuta napisał(a):O super! Ciekawa jestem czy Dejmont zdetronizował Kerso - w konkursie na najpiękniejsze w psitulu uszyska? hehe konkurent się pojawił, trzeba przyznać ;) Quote
Mysia_ Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 rekord chyba nadal należy do mojej Kaji [*] :oops: a jeśli chodzi o wielkość uszu w stosunku do głowy to chyba Kerso ma większe od Dejmonta :cool3::cool3: Quote
Naklejka Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Z dzisiaj... reszta na picasie w jednym folderze, nie mam już czasu, jeszcze Kasia powinna coś tam wrzucić ze swojego aparatu ;) Quote
Bjuta Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Ja tych psiaczków nawet nie rozpoznaję... To wszystko świżaki są? Czy ta ostatnia to Finni może? Quote
Naklejka Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Na pierwszym to Quimby, potem Pelfa i Quimby, potem może Norman, Bumer, następna jest jakaś suńka i chyba Raut aaa... już wiem ta suńka to Monki Czemu galerie są poblokowane? Quote
Recommended Posts