Mysia_ Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 śliczne i jakie zadowolone :loveu: Quote
Bjuta Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Ależ fajniste fotki!!! A w tygodniu, ktoś będzie może? Kolejny raz w weekend nie dałam rady... :( Quote
ania > Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Bjuta napisał(a):Ależ fajniste fotki!!! A w tygodniu, ktoś będzie może? Kolejny raz w weekend nie dałam rady... :( o, ja się wybieram. mogę w środę lub w czwartek. mam nadzieję, że nie będzie lało :mad: Quote
Bjuta Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 O to ja przyjadę! To się jeszcze zgadajmy. :) Quote
Bjuta Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 I udało się! :) Funia i jej brat Ares (z tyłu majaczy czasem Saba) Quote
Bjuta Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Mysiu, zrobiłam jej taki opis na picassie, czy coś zmienić? Tara to młoda, piękna suczka. Jest niezwykle łagodna. Przyjazna do wszystkich - niezależnie czy mają cztery łapy czy dwie nogi. Uwielbia zabawy! Czeka na każdy rzucony patyk na możliwość kąpieli w stawie, czy pobiegania po łące. Do psów podchodzi bez lęku, z radością. Potrafi zachowywać czystość w mieszkaniu. Jest silna - więc na pewno ucieszyłby ją człowiek, który lubi wysiłek fizyczny. Z radością będzie towarzyszyć w biegach i długich marszach. Jej pierwsza pani niestety zmarła. Drugi właściciel próbował ją przerobić na psa agresywnego, na szczęście poniósł totalne fiasko. Tara po prostu każdego kocha i nie zamierza pokazywać zębów - chyba że w uśmiechu. Tara jest wysterylizowana, więc żadnych kłopotów z cieczką nie będzie. Quote
Bjuta Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 trzeba się obejść smakiem... Co za nieuprzejma kaczuszka! :shake: Quote
Bjuta Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Impo - wyszedł na tych fotkach... imponująco. A on taki nawet nie średni jest! Jak te fotki kłamią czasem. Quote
Bjuta Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 a teraz moja miłość - Fistaszek :) Bardzo był grzeczny! Przybiegał się poprzytulać i nie próbował zjeść żadnego psiaczka - może dlatego, że nie miał okazji... Quote
Recommended Posts