Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to nie mogę doczekać się imion! :) Apeluję żeby się zaczynały po literce N, bo mi się w świeżakach na allegro nie mieszczą te z początku alfabetu... :)

Zmniejszyłam już wszystkie zdjęcia. Nie wiem kiedy powklejam, bo takie tego multum wyszło.

Fistaszek

Posted

Ja też się zdziwiłam jak nagle wyszliśmy na krowę! Ona najmniej się przestraszyła i żuła sobie spokojnie :evil_lol:! Idę spać, bo Doksia musi pojechać skoro świt... Próbuje się teraz mamie wepchać do łóżka... Też sobie wybrała - przecież od razu widać, że to się nie uda!

Posted

Bjuta napisał(a):
Ja też się zdziwiłam jak nagle wyszliśmy na krowę! Ona najmniej się przestraszyła i żuła sobie spokojnie :evil_lol:! Idę spać, bo Doksia musi pojechać skoro świt... Próbuje się teraz mamie wepchać do łóżka... Też sobie wybrała - przecież od razu widać, że to się nie uda!

kochana Doksia :loveu:
Dobranoc ;)

Posted

kąpiele z Nuką. A jak już się w tej kupie wytarzał, to wcale się skubany nie chciał kąpać i poszedł taki "ozdobiony" do siebie...

i ważna rzecz! Karink nie potrafi chodzić po schodach - namawiałam go parę razy, Kali z Nuką też go przekonywali, a Karik był przerażony i zdecydowanie odmówił współpracy.