Ladymonia0610 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 WPŁATA: [SIZE=3][COLOR=Black][B]Colette -[COLOR=Red]80zł[/COLOR] [/B][/COLOR][/SIZE](bazarek) Quote
Ladymonia0610 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Marinko proszę dopisz w rozliczeniu deklaracji stałych - ze Moje 20zł (stała deklaracje) wpłyneła za październik. Quote
Ania012 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Dziewczyny moją deklaracje za listopad wpłace w poniedziałek. [COLOR=black]Ladymonia0610 czy moge wpłacić znów na Twoje konto czy na jakiś inny rachunek?[/COLOR] Quote
Marinka Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Dostałam maila od Pani wraz z odpowiedziami na zadane w ankiecie pytania....odpowiedzi wydaja mi się szczere i dobrze przemyślane...Jak pani sama stwierdziła nasze szczeniaczki są zbyt małe na mieszkanie w budce. Pani pracuje w domu i psiak będzie miał całodzienną opiekę...już zaproponowałam pani młodego mix teriera, dla którego takie warunki są wprost idealne Quote
Marinka Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 [quote name='Ania012']Dziewczyny moją deklaracje za listopad wpłace w poniedziałek. [COLOR=black]Ladymonia0610 czy moge wpłacić znów na Twoje konto czy na jakiś inny rachunek?[/COLOR][/QUOTE] Wpłać proszę na ten rachunek, który podawała Ladymonia Quote
Ladymonia0610 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Zrobiłam przelew dla p. Danusi za szczepienia Saby i Rexa-100zł Quote
Marinka Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 [B]Aukcja cegiełkowa Allegro[/B] Wystarczy kliknąć: [URL="http://allegro.pl/rodzina-z-lasu-w-hotelu-aukcja-charytatywna-i1303621658.html"][IMG]http://img408.imageshack.us/img408/8905/forest010q.jpg[/IMG][/URL] Quote
Marinka Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 [quote name='ajlii']Jutro jadę po szczeniory... możliwe że tylko po jednego........ ale cisza, żeby nie zapeszyć... ;)[/QUOTE] I jak sprawa wygląda? Mam nadzieję, że zdjęcia do ogłoszeń też będą...gdzie obecnie są szczeniaczki? Quote
ajlii Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Wróciłam z Bełchatowa... z dwoma szczeniakami. Ale tylko jednym z leśnej nory :) Jego brat zostaje w Bełchatowie u przyjaciół pana doktora :))) Będzie mieszkał w domu z ogródkiem. Miał chłopak farta :) Czyli przyjechał do Wawy tylko jeden... imieniem Ryś. Oraz kolejny maluch, którego zgarneliśmy z drogi między Rawą a Bełchatowem. Siedział sobie na poboczu i gapił się na tiry. Przemoczony, zziębniety... w wieku mniej więcej Ryśka... Tu jego wątek: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/195862-szczeniak-na-poboczu...-a-obok-pÄ™dziĹ‚y-tiry...?p=15674035#post15674035[/URL] Co do samego Rysia - jest zaszczepiony, odrobaczywiony i zabezpieczony przed pchłami - wszystko dzięki uprzejmości pana doktora :) Nic nie płaciliśmy. Dostał też karmę na najbliższe dni (royal, hehe), zanim dojdzie zamówiony arion. Pan doktor - rewelacyjny facet! Widać że dużą pasją, zaangażowaniem i miłością do psiaków... takich lekarzy to ze świecą szukać.... Rysio przez całą drogę szczylek tulił się niesamowicie - pieszczoch z niego będzie! W Warszawie zahaczyliśmy jeszcze o zaprzyjaźnioną lecznicę. Tu nie mam dobrych wieści - pani doktor potwierdziła diagnozę lekarza z Bełchatowa w kwestii Rysiowych jajek. Jeśli nie stąpią w ciągu najbliższych dwóch tygodni, trzeba będzie podać mu hormony... koszt jednorazowej dawki leku może sięgnąć nawet 80-90 zł :( Narazie czekamy, ale trzeba uwzględnić taką konieczność... W tej chwili Rysio chodzi za moim Kazanem i udaje że jest synkiem... Kazan zaniepokojony jest kwestią ewentualnych alimentów... ;) Quote
obraczus87 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Informuje, iż otrzymałam pieniądze ze Stowarzyszenia na opłacenie połowy pobytu Neli w Hotelu czyli 30zł. Dzisiaj wysłałam kasę bezpośrednio do Hoteliku. Dziękuję. Quote
Ladymonia0610 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Wpłaty: [SIZE=3][COLOR=Black][B]Diana79-[COLOR=Red]5zł[/COLOR] [/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=Black][B](bazarek) Estrella-[COLOR=Red]10zł[/COLOR] [/B][/COLOR][/SIZE](bazarek) Quote
Danusia110 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Ladymonia dziękuję,pieniązki za szczepienia do mnie dotarły:)),prosiłabym o jakieś wieści o pieskach,jakby to było możliwe:)z góry dziękuję:) Quote
mmd Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Dajcie spokój jajcom Ryśka:) I tak trzeba wyciąć. Ja to przerabiałam rok temu - podaje się chyba 12 dawek hormonów, wytrwaliśmy do dziewiątej. Nawet ja nie wytrzymałam:D Kelbiego ADHD podskoczyło o 1000%, nie było też poduszki ani kołdry, ani żadnej zabawki, która by nie została przez niego wykorzystana. Żyrafki z mojego awatara były w sumie dwie, żadna się nie chciała porządnie bzykać, więc pourywał im łby i wypatroszył:D Mój wet nie gwarantował, że "groszki" przemieszczą się gdzie trzeba, to jest na zasadzie że można spróbować i nie zawsze się udaje. Przewędrowały z czeluści brzuszka i zatrzymały się w pachwinach, tyle pożytku, że nie było szukania bo właśnie niedawno przerobiliśmy kastrację. I te zastrzyki sa bardzo bolesne, domięśniowe. Nigdy bym tego więcej nie zrobiła szczeniakowi. Zresztą są na ten temat wątki na dogo. Quote
obraczus87 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 LADYMONIA czy stowarzyszenie ma dane do wplat dla osob mieszkajacyh za granica?? Dobrze by bylo wrzucic takie info na allegro. Quote
Ladymonia0610 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Nie wiem -muszę zapytać. Jutro kończy się bazarek (łapka psia) Ciagle są wydatki:(. Kto może coś zrobic? A moze ja zrobie jakis bazarek?Np. Wirtualny moze byc czy lepiej jakies rzeczy sprzedawac? Quote
Marinka Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 [quote name='obraczus87']LADYMONIA czy stowarzyszenie ma dane do wplat dla osob mieszkajacyh za granica?? Dobrze by bylo wrzucic takie info na allegro.[/QUOTE] Ja w pierwszym poście podałam konto PayPal dla osób, które chcą wpłacać z za granicy [U][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=Red]Osobom mieszkającym za granicą proponuję konto Pay Pal (wysyłane jako darowizna nie kosztują nic ofiarodawcy, a koszt przesyłki na normalne konto bankowe to tylko 5 złotych)[/COLOR][/SIZE][/FONT]:[/U] [COLOR=Red][SIZE=5][FONT=Arial][EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [COLOR=Black][SIZE=2]to o wiele mniej niż przez iban czy swift[/SIZE][/COLOR] [/FONT][/SIZE][/COLOR] Quote
Marinka Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 [URL="http://allegro.pl/rodzina-z-lasu-w-hotelu-aukcja-charytatywna-i1303621658.html"][IMG]http://img408.imageshack.us/img408/8905/forest010q.jpg[/IMG][/URL] Quote
Marinka Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Ajlii, a możemy liczyć na fajne fotki maluszka? Quote
Ladymonia0610 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Dzisiaj zrobie bazarek na sterylizacje i kastracje Saby i Rexa. Jeżeli uzbiera się wiecej kasy wtedy przekazemy pieniązki na hotel. Aukcja cegiełkowa idzie tak sobie :( W poniedziałek rano zrobie przelew dla Ajlii za paliwo -170zł I dla Natalii 30zł za hotelik. Quote
Ladymonia0610 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [CENTER][SIZE=6][COLOR=Red]**********AUKCJA CEGIEŁKOWA***************[/COLOR][/SIZE] [url]http://allegro.pl/rodzina-z-lasu-w-hotelu-aukcja-charytatywna-i1303621658.html[/url] [/CENTER] Quote
ajlii Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Wczoraj kupiłam jedzenie dla Ryśka. W promocji: 2 kg bosha za 17,60 zł. Jeśli będzie dostępne jeszcze we wtorek w tej cenie, kupię więcej i nie będe robić zamówienia ze sklepu netowego. Wychodzi po 9 zł/kg (w sklepach netowych od 13 zł/kg). Quote
AgusiaP Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Widzę, że na pierwszej stronie jest moja deklaracja 10zł. Ja deklaruję 20 zł miesięcznie ;)10 na sunie i 10 na Rudaska ;) Na początku następnego tygodnia wyśle na jednym przelewie pieniążki za deklaracje ( za 5 miesięcy ) i za bazarek za 4 łpki :lol: Quote
Ladymonia0610 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='AgusiaP']Widzę, że na pierwszej stronie jest moja deklaracja 10zł. Ja deklaruję 20 zł miesięcznie ;)10 na sunie i 10 na Rudaska ;) Na początku następnego tygodnia wyśle na jednym przelewie pieniążki za deklaracje ( za 5 miesięcy ) i za bazarek za 4 łpki :lol:[/QUOTE] Ok Marinka poprawi deklaracje na 20zł .Bardzo Dziękuje:* Quote
Recommended Posts