Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marinkaa
Jakiś czas temu napisałam do ciebie prywatną wiadomość. Pytałam wtedy ile szczeniat jeszcze jest do adopcji bo nie nadążam z czytaniem wszystkich watków i Poprosiłam o zdięcia bo chciałam pomóc w ogłaszaniu szczeniorów. Do dzis nie dostałam odpowiedzi :-(
Bardzo to przykre , bo chcecie pomocy, a jak już ta pomoc jest to z niej nie kożystacie:-(

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alexandra29']Marinkaa
Jakiś czas temu napisałam do ciebie prywatną wiadomość. Pytałam wtedy ile szczeniat jeszcze jest do adopcji bo nie nadążam z czytaniem wszystkich watków i Poprosiłam o zdięcia bo chciałam pomóc w ogłaszaniu szczeniorów. Do dzis nie dostałam odpowiedzi :-(
Bardzo to przykre , bo chcecie pomocy, a jak już ta pomoc jest to z niej nie kożystacie:-(

Dobrze, że się odezwałaś...widziałam przez chwilę wiadomość, ale nie wiedziałam od kogo i jakiej jest treści...tak się zasupłałam, że wyczyściło mi całą skrzynkę ....poźniej w ferworze robienia ogłoszeń zapomniałam o tym napisać na watkach...sorki

Odpowiadając na Twoje pytania został 1 szczeniaczek - Rysio.
Najnowsze info jest zawsze podane w 1 poście. Są tam również zdjęcia do ogłoszeń Rysia oraz tekst

Posted

[quote name='Marinkaa']Dobrze, że się odezwałaś...widziałam przez chwilę wiadomość, ale nie wiedziałam od kogo i jakiej jest treści...tak się zasupłałam, że wyczyściło mi całą skrzynkę ....poźniej w ferworze robienia ogłoszeń zapomniałam o tym napisać na watkach...sorki

Odpowiadając na Twoje pytania został 1 szczeniaczek - Rysio.
Najnowsze info jest zawsze podane w 1 poście. Są tam również zdjęcia do ogłoszeń Rysia oraz tekst

A ja juz myślałam że mnie olałaś:-(
Marinka poproszę o zdięcie Rysia bo ja nie mogę sobie ściagnąć z kompa. Coś mam ze swoim laptopem:-( [email protected]

Posted

Reksio i Sabcia w porzadeczku .Chociaz Rex tak szczeka ,ze mozna czasem zwariowac .Moze tak non stop .Jak mnie widzi to szczeka dotąd az do niego podejdę .Sunia kochana ,grzeczna słodka .Pieknie razem zyja ,spia i bawia sie .Ale najwazniejsi są dla nich ludzie .Uwielbiaja kontakt z nami .
Niedługo trzeba wirusówki im porobic koszt 2 razy po 30 zł plus 10 zł dojazd .Razem 70 zł .

Posted

funia napisał(a):
Reksio i Sabcia w porzadeczku .Chociaz Rex tak szczeka ,ze mozna czasem zwariowac .Moze tak non stop .Jak mnie widzi to szczeka dotąd az do niego podejdę .Sunia kochana ,grzeczna słodka .Pieknie razem zyja ,spia i bawia sie .Ale najwazniejsi są dla nich ludzie .Uwielbiaja kontakt z nami .
Niedługo trzeba wirusówki im porobic koszt 2 razy po 30 zł plus 10 zł dojazd .Razem 70 zł .

Witam:),cały czas śledzę forum:),bardzo za psiakami tęsknię,ale pocieszam się myślą że nie marzną i mają wspaniałą opiekunkę:).Marzy mi się aby te dwa wariaty znalazły wspólny domek,i były już do końca życia szczęśliwe.Dziękuję bardzo za okazanie miłości i poświęcanie czasu tym wspaniałym psiakom:),pozdrawiam i miłego popołudnia życzę:),ukochańce dla moich pupili!!!:)

Posted

A Rysiek nadal czeka...

W jego sprawie był JEDEN telefon, ale sprawa zdechła :( Nikt nim się nie interesuje, nikt nie chcę przygarnąć tego słodziaka.
Spróbuje jeszcze z rozwiesić ogłoszenia w lecznicach weterynaryjnych.

Natomiast mam pytanie: czy Rysiek jest już wpisany w kolejki do hotelików lub innych DT?
Jeśli tak - to do jakich?

Proszę pamietać, że on nie może u mnie zostać zbyt długo - jak pisałam wcześniej to DT bardzo awaryjny.
Mój własny pies nie toleruje innych samców. Obecnie Rysiek jest słodkim szczeniakiem, ale niedługo zacznie dorastać (pod koniec grudnia będzie miał ok. 6 m-cy). Dojdzie do konfliktu, w którym Rysiek nie będzie miał szans. Nie mam możliwości odizolowania ich od siebie w mieszkaniu (brak drzwi). Rysiek musi się wyprowadzić najpóźniej pod koniec grudnia dla jego własnego bezpieczeństwa.

Druga sprawa to mój wyjazd za niecałe 2 tygodnie - muszę zostawić Ryśka w Warszawie na ok. 5-6 dni. Proszę o znalezieniu mu opieki na ten czas.

Posted

ajlii napisał(a):
A Rysiek nadal czeka...

W jego sprawie był JEDEN telefon, ale sprawa zdechła :( Nikt nim się nie interesuje, nikt nie chcę przygarnąć tego słodziaka.
Spróbuje jeszcze z rozwiesić ogłoszenia w lecznicach weterynaryjnych.

Natomiast mam pytanie: czy Rysiek jest już wpisany w kolejki do hotelików lub innych DT?
Jeśli tak - to do jakich?

Proszę pamietać, że on nie może u mnie zostać zbyt długo - jak pisałam wcześniej to DT bardzo awaryjny.
Mój własny pies nie toleruje innych samców. Obecnie Rysiek jest słodkim szczeniakiem, ale niedługo zacznie dorastać (pod koniec grudnia będzie miał ok. 6 m-cy). Dojdzie do konfliktu, w którym Rysiek nie będzie miał szans. Nie mam możliwości odizolowania ich od siebie w mieszkaniu (brak drzwi). Rysiek musi się wyprowadzić najpóźniej pod koniec grudnia dla jego własnego bezpieczeństwa.

Druga sprawa to mój wyjazd za niecałe 2 tygodnie - muszę zostawić Ryśka w Warszawie na ok. 5-6 dni. Proszę o znalezieniu mu opieki na ten czas.

przypomne!!!!!!!!!!!!!

Posted

Nie wiem czy wszyscy maja świadomośc tego, że jak nie znajdziemy jakiegos DT na te kilka dni dla Rysia, to... pies trafi nie wiadomo gdzie. Nie jest fair z naszej strony przypieranie Ajlii do muru. Pisze to bardzo powaznie.

Posted

Saba i Rex zostali odrobaczeni .Koszt Rexa 15 zł ,Saby 10 zł .Mam paragony moge przesłać .

Zostali odpchleni Frontlinem 2 razy po 10 zł ( policzyłąm taniej bo miałam w dobrej cenie ) .
WIec do opłaty za hotelowanie prosze doliczyć 45 zł

Posted

Za dwa tyg .Po odrobaczeniu bedziemy szczepić na wirusówki .Koszt 30 zł od psa . .Plus dojazd 10 zł .Razem 70 zł .To dobra cena bo i po 45 ,50 zł szczepią .Na 5 chorób .
Jeśli mozna to poprosze o ta dodatkową wpłate 70 zł również ,gdyz weci nie bardzo lubią robić to na kreskę .
Nie wiem jak z Sabą robic .Moze by teraz Rexa pierwszego wykastrowac .Cena 140 zł plus dojazd 10 zł /Razem 150 zł .I mielibyśmy to z głowy .Bo jeśli Saba nie jest wciąży to zaraz moze mieć cieczkę a wtedy męzcyłby ją non stop.
Przemyślcie to jakby co umawiam go zaraz .Nie jest tanio ,ale to operacja ze szwem sródskórnym i na dobrą sprawe samo szybko się goi .Nie musi mieć kołnierza .
Jeśli tak przelejcie na to pieniążki i po wpływie na konto .Zaraz z nim jade .
Myślę ze warto to zrobić jak najszybciej .
Dajcie znac co uzgodnione .