Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mój mąż ma właśnie świetną zabawę z Ryśkiem. Dodam tu - Ryśkiem Wypruwaczem (ociepliny z poduszek).
Jubu odwraca mu poduszkę, a Rysiek i tak znajduje bezbłędnie dziurę...

Maluch jest naprawdę niesamowicie inteligentny!

UWAGA!!! WAŻNA SPRAWA !!!

Pod koniec listopada wyjeżdżam z Warszawy na kilka dni (sprawy rodzinne). Nie dam rady zabrać jeszcze Ryśka, nie mam możliwości odseparowania go tam od innych zwierzaków.
Jeśli do tego czasu nie znajdzie DS, proszę o poszukanie dla niego DT (na 5-6 dni) lub hoteliku w Warszawie/okolicach Warszawy.

Posted

Witam. Który szczeniaczek jest jeszcze do adopcji ? Suczka i piesek? proszę wybaczyć, ale nie jestem w temacie na dogomanni, nie śledziłam wątków, a tej psiej rodzince dowiedziałam się na nk. Proszę o odpowiedź. Dzięki z góry.

Posted

obraczus87 napisał(a):
Nelusia juz w swoim domku w Bydgoszczy. Panstwo sa Nia zachwyceni i zakochani w Niej po uszy!!!

Witam:) a czy ci Państwo mają może konto na NK???:)),może mogłabym nawiązać w ten sposób kontakt i może jakieś foteczki bym obejżała??:) miłego dnia Wam dziewczynki życzę:)

Posted

zapomniałam zapytać ...jak tam nasi uciekinierzy się mają???,nie planują następnej ucieczki???:)buziaczki dla nich i wielkie uściski:),jeszcze jedno- proszę o nr.konta dla Reksa i Saby,po 25-tym prześlę parę groszy:),wiem miałam już kilka nr.i nie wiem teraz konkretnie na który?:)

Posted

Danusia110 napisał(a):
Witam:) a czy ci Państwo mają może konto na NK???:)),może mogłabym nawiązać w ten sposób kontakt i może jakieś foteczki bym obejżała??:) miłego dnia Wam dziewczynki życzę:)

Panstwo maja wysylac zdjęcia do mnie, ja je bedę wklejać na watek Nelci :)

Posted

Wszystko w porzadku u parki. Aczkolwiek Rudy bardzo chetnie zwiałby znowu bo widac to po nim jak weszy i szuka wyjscia .Ciagnie wilka do lasu i tyle ....
Po za tym są ogromnymi pieszczochami .Całuski i przutulanki to u nas codziennosc .

Posted

Widzé, ze u malzenstwa ciekawie;) Ale pozytywnie.

Nie bylo mnie troche i nie wiedzialam, ze lobuziaki zrobily sobie samowolke, ale bardzo sie ucieszylam, ze wrocily i sa bezpieczne:)