Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkich serdecznie i mocno trzymam kciuki za powodzenie akcji.
Chciałabym zadeklarować 50zł/m-c na najbardziej potrzebującą bidę.
Proszę o informacje z numerem konta i imieniem psiaka na którego mam przekazać pieniążki.

Posted

[quote name='dzidda']niech sprawdzi w skrzynce w spamie...:razz: czesto tam wpada ten mail z aktywcją:roll:[/QUOTE]

Dzięki za podpowedź...kurczaczki,fakt-i mnie się udaje dostawać posty na spam...

[COLOR=Red][B][COLOR=Blue]KONTO DO WPŁAT JEST W PIERWSZYM POŚCIE...to konto fundacji!!![/COLOR]
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='feliksik']ale emocje, tylko mogę sobie wyobrażać jakie przeżywają oni na miejscu. Mocno trzymam kciuki i ślędze przez cały czas co się dzieje[/QUOTE]

No właśnie, to musi być trudne przeżycie - z jednej strony super, bo zabiorą częśc psiaków, z drugiej strony smutek, że reszta musi zostać
Co innego oglądac to na ekranie monitora, a co innego tam być...

Miejmy nadzieję, że wszystko się uda

Posted

[U][B]DEKLARACJE DLA MAJORA:[/B][/U]
Golf - 40 zł
Aniat happy - 5 zł
Atomoowka ak - 10 zł
Pelaodrudego - 10 zł
Energy - 10 zł
Leyla - 100 zł jednorazowo?

[U][B]DEKLARACJE DLA GOLDIEGO:[/B][/U]
Golf - 40 zł
Grzenka - 10 zł
Magellan - 10 zł
Malawaszka - 20 zł + 50 zł jednorazowo
Anita happy - 5 zł
Pietrucha204 - 5 zł
Basia1968 - 10 zł
Atomoowka ak - 10 zł
Pelaodrudego - 10 zł

[B][U]WOLNE DEKLARACJE:[/U][/B]
kama210 - 5 zł
AnnaA - 2*10 zł
yoko100 - 5 zł jednorazowo
Havana - 20 zł
Becia2222 - 50 zł

Zaraz się biorę za matematykę i rozdysponuję wolnymi deklaracjami ;) Założy ktoś wątki Majorowi i Goldiemu? Będzie łatwiej.

Posted

Trochę żałuję, że nie mogłam dzisiaj pojechać. No, ale rąk do pomocy to tam chyba nie zabraknie :smile: I mogę pomóc w inny sposób - skoro chróbsko mnie dopadło i uziemiło w domu, to mogę przynajmniej spędzić ten czas pożytecznie ;) Wysłałam już maila do "Mojego Psa", zaraz ślę do "Super Expressu" a potem może też do "Dziennika".

W tej chwili deklaracje wyglądają tak tak:

[B][U]0zi[/U][/B] - [B]115 zł[/B] + 20 zł
[B][U]Meggi[/U] - 130 zł[/B] + 5 zł
[B][U]Mona Lisa[/U] - 60 zł[/B] + reszta za jeden miesiąc
[B][U]Major[/U] - 75 zł[/B] + 100 zł
[B][U]Goldi[/U] - 120 zł[/B] + 50 zł

Podpowiedzcie, na kogo przeznaczyć 50 zł od Beci, bo ja już sama nie wiem :roll:

Posted

dziewczyny alarm pilne bardzo!nasza kiara i kumpel jesli uda sie ich dzis zlapac mialy jechac dzis do hoteliku do astaroth gdzie zarezerwowalysmy im miejsce..niestety astaroth powiadomila dzis fizie ze psiaki moze przyjac dopiero jutro:(jelsi oni dzis je zlapia oby sie udalo to nie ma co chyba z nimi zrobic:(!czy ktos moze je przetrzymac jedna noc?blagamy!

a i czy ma ktos kontakt z jamorem?ja nigdy u niego psa nie mialam..jakie tam sa stawki?mysle,ze warto zaklepac te miejsca to podobno swietny hotelik

Posted

[quote name='koosiek']Trochę żałuję, że nie mogłam dzisiaj pojechać. No, ale rąk do pomocy to tam chyba nie zabraknie :smile: I mogę pomóc w inny sposób - skoro chróbsko mnie dopadło i uziemiło w domu, to mogę przynajmniej spędzić ten czas pożytecznie ;) Wysłałam już maila do "Mojego Psa", zaraz ślę do "Super Expressu" a potem może też do "Dziennika".

W tej chwili deklaracje wyglądają tak tak:

[B][U]0zi[/U][/B] - [B]115 zł[/B] + 20 zł
[B][U]Meggi[/U] - 130 zł[/B] + 5 zł
[B][U]Mona Lisa[/U] - 60 zł[/B] + reszta za jeden miesiąc
[B][U]Major[/U] - 75 zł[/B] + 100 zł
[B][U]Goldi[/U] - 120 zł[/B] + 50 zł

Podpowiedzcie, na kogo przeznaczyć 50 zł od Beci, bo ja już sama nie wiem :roll:[/QUOTE]
podziel np po 10 zł dla tych wyżej czyli ozi, meggi ,mona lisa ,major ,goldi ;)
no chyba ze tak nie mozna :P

Posted

[quote name='clo']dziewczyny alarm pilne bardzo!nasza kiara i kumpel jesli uda sie ich dzis zlapac mialy jechac dzis do hoteliku do astaroth gdzie zarezerwowalysmy im miejsce..niestety astaroth powiadomila dzis fizie ze psiaki moze przyjac dopiero jutro:(jelsi oni dzis je zlapia oby sie udalo to nie ma co chyba z nimi zrobic:(!czy ktos moze je przetrzymac jedna noc?blagamy!

a i czy ma ktos kontakt z jamorem?ja nigdy u niego psa nie mialam..jakie tam sa stawki?mysle,ze warto zaklepac te miejsca to podobno swietny hotelik[/QUOTE]

Podac CI telefon do Jamora?? On ma świetne warunki i z tego co pamiętam bierze 13 zł za małego psa za duzego nie wiem . Numer do Jamora 0-607-187-774 dzwoń i rezerwuj miejsce . To przeciez po drodze z Szydłowca.

Posted

Jamor napisał że dzisiaj wraca i jakieś miejsca będzie miał wolne.
Pisałam o tym wcześniej.
Warunki w porządku - oddawałam tam psa. Żadnych problemów nie było.
Jak ma wolne boksy to pewnie przyjmie psiaki, tylko on szczepień wymagał, ale może w ramach wyjątku....

Posted

Myślę, że priorytetem jest uzbieranie kasy na pierwszy miesiąc, więc chyba po prostu podzielę po połowie na Oziego i Meggi, najwyżej Becia będzie się potem buntować ;)

Posted

o rany..13zl za malego psa..to niestety chyba nie damy rady:(bo my z fizia bierzemy na swoje utrzymanie kirae ktora miala byc u astaroth 10zl doba i na kumpla zbieramy deklaracje bo niestety nie damy rade same go utrzymac..on bedzie u niej 8zl za dobe..juz mamy zebrane na miesiac utrzymania go itd ale neistety tak to nie podolamy...wiec chyba musza jechac do astaroth...tyle,ze na cito w takim razie potrzeba kogos kto 1 dzien przetrzyma je u siebie..do jutra..zeby mogly pojechac...ja jestem chora ,mialam dzis z nimi jechac ale goraczka mnie trzyma..

Posted

narazie napisalam do astaroth czy napewno nei przyjmie ich dzis..tak bylo ustalane..do jamora to nei ma sensu bo potem kto je jutro przywiezie...:(no nic szukamy dt..i czekam na wiesci czy maja kiare i kumpla..oby...

Posted

Ekipa juz po rozmowie w Urzedzie. Wszystko odbylo sie w bardzo kulturalnie. Pan Naczelnik i Sekretarz okazali sie przemilymi ludzmi chetnymi do pomocy, za co wszysscy bardzo im dziekuja.

Ekipa porusza sie 3 samochodami i maja bardzo duza pomoc od Strazy Miejskiej :multi:

Na razie udalo sie wylapac :
Mona Lise ( sunia prawdopodobnie jest w ciazy)
Flipa i Flapa
Megi
i Marcela

Nadal szukaja Aniola

Czekam na nastepne wiadomosci

Posted

:multi::multi::multi:
tylko gdzie KIara, tak mi zależy, żeby ją złapali, ona tak chciała jechać wczesniej. Chyba nie będę miała dostępu do neta przez weekend i chyba mnie trafi, że nie będę znać wieści