Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gonia'][INDENT]Na potwierdzeniu jest napisane jakie dokumenty sa wymagane:p
[/INDENT][/QUOTE]
ale to swiadectwo zdrowia... chyba juz nie wszystkie oddzialy wymagaja, wazne tylko kilka dni a weci zdzieraja straszliwie...:placz:

• Replies 686
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To nie są wymagania oddziału.Pisałam o tym już wiele razy,ale napiszę jeszcze raz.Taką decyzję wydaje lekarz weterynarii,sprawujący nadzór nad organizowaną wystawą,w tym wypadku powiatowy.On kieruje się danymi o przypadkach wścieklizny na danym terenie.Przeczytaj na sznaucerach,jak to dzisiaj w Olsztynie wydano decyzję o uśpieniu kilkunastu psów,które miały kontakt z chorym psem!

Posted

[quote name='Gonia']To nie są wymagania oddziału.Pisałam o tym już wiele razy,ale napiszę jeszcze raz.Taką decyzję wydaje lekarz weterynarii,sprawujący nadzór nad organizowaną wystawą,w tym wypadku powiatowy.On kieruje się danymi o przypadkach wścieklizny na danym terenie.Przeczytaj na sznaucerach,jak to dzisiaj w Olsztynie wydano decyzję o uśpieniu kilkunastu psów,które miały kontakt z chorym psem![/quote]Gonia znow dostałam karteczkę, że nie zaplacone bez numerkow, a zaplacilam juz 2 miesiące temu. Zmusza mnie to do wcześniejszego wstawania i wystawania w kolejce po numerki, a dzieje sie tak po raz trzeci. Dlaczego to wlasnie ja?????????????????????

Posted

[quote name='Gonia']DRACZYN,przykro mi ale nie potrafię Ci tego wyjaśnić.Zajmuję się zupełnie inną "działką"wystawy.Zapytaj może Achnamarę;)[/quote]Napisałam maila do Marzenki, ale nie odpowiada. Dzięki za odpowiedż

Posted

[quote name='Gracjana']wiem, ale wszyscy juz sie chwala potwierdzeniem....:placz:
czyli czekac...;)[/QUOTE]

Wcale nie wszyscy, bo ja też jeszcze nie dostałam.
Grzecznie szczekam :)

Posted

[quote name='marthee']My dostaliśmy wczoraj:multi: ... Jesteśmy na "I" więc wszystko się zgadza....
Numerek [B]903[/B], ring 6, godz. 10.00 :sg168:
... i 3 psy w klasie[/quote]

A wystawiasz psa, czy suczkę i w jakiej klasie?

Posted

[quote name='Gracjana']wiem, ale wszyscy juz sie chwala potwierdzeniem....:placz:
czyli czekac...;)[/quote]

Nie wszyscy, nie wszyscy.....:razz:

My też czekamy, ale do wystawy jeszcze tydzien, więc spoko......:lol:

Posted

Witam!! Za tydzień wystawa..a w poniedziałej już ostatnie trymowanie mojej Soni :D
Nie moge się doczekać, ale z drugiej strony ciekawe jak zachowa się mój dzikus, może będzie grzeczna a może odwali jej coś na stole. W każdym bądź razie pozdrawiamy serdeczną konkurencję, której nie znamy ;)
A mam jedno pytanko. Byłam na legionowskich wystawach trzy razy w tym dwa razy wystawiałam psa. Kiedy już zgłaszam psa po raz drugi pani powiedziała, że nie muszę przesyłać kopi rodowodu, bo jest w bazie danych. Za to teraz napisała mi pani(nie wiem czy ta sama), że muszę przesłać. Co mam zrobić(?), bo szczerze nie mam faxu a na poczte mi się nie chce zasuwać, jezeli jednak nie będzie wyjścia to tak.

Posted

[quote name='PUENTA imszar']Witam!! Za tydzień wystawa..a w poniedziałej już ostatnie trymowanie mojej Soni :D
Nie moge się doczekać, ale z drugiej strony ciekawe jak zachowa się mój dzikus, może będzie grzeczna a może odwali jej coś na stole. W każdym bądź razie pozdrawiamy serdeczną konkurencję, której nie znamy ;)
A mam jedno pytanko. Byłam na legionowskich wystawach trzy razy w tym dwa razy wystawiałam psa. Kiedy już zgłaszam psa po raz drugi pani powiedziała, że nie muszę przesyłać kopi rodowodu, bo jest w bazie danych. Za to teraz napisała mi pani(nie wiem czy ta sama), że muszę przesłać. Co mam zrobić(?), bo szczerze nie mam faxu a na poczte mi się nie chce zasuwać, jezeli jednak nie będzie wyjścia to tak.[/quote]

ja za kązdym razem wysyłam cały komplet dokumentów wszędzie ;-)
u mnie to zazwyczaj 4 karteczki (rodowód, tytuł, wpłata no i zgłoszenie ;-))

Posted

Mam prośbę, bo nie otwiera mi sie plan sędziowania - czy jakaś dobra duszyczka mogłaby mi przekopiować sobotni ring z posokowcami bawarskimi (ilość, godzina, sędzia) i w niedziele - amerykańskie cocker spaniele.

Posted

14.15
Posokowiec Bawarski
PSY
Klasa szczeniąt 1
Klasa młodzieży 1
Klasa pośrednia 1
Klasa u˝ytkowa 1
Klasa championów 2
SUKI
Klasa młodzieży 3
Klasa otwarta 4