---------- Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Gonia'][INDENT]Na potwierdzeniu jest napisane jakie dokumenty sa wymagane:p [/INDENT][/QUOTE] ale to swiadectwo zdrowia... chyba juz nie wszystkie oddzialy wymagaja, wazne tylko kilka dni a weci zdzieraja straszliwie...:placz: Quote
Gonia Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 To nie są wymagania oddziału.Pisałam o tym już wiele razy,ale napiszę jeszcze raz.Taką decyzję wydaje lekarz weterynarii,sprawujący nadzór nad organizowaną wystawą,w tym wypadku powiatowy.On kieruje się danymi o przypadkach wścieklizny na danym terenie.Przeczytaj na sznaucerach,jak to dzisiaj w Olsztynie wydano decyzję o uśpieniu kilkunastu psów,które miały kontakt z chorym psem! Quote
Gracjana Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 dzisiaj byl u nas listonosz ale potwierdzenia nie ma... ? czy moze jeszcze dojsc czy w poniedzialek zadzwonic ?? Quote
KORONA Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Gracjana, jeszcze jest cały tydzień do wystawy... Quote
Gracjana Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 wiem, ale wszyscy juz sie chwala potwierdzeniem....:placz: czyli czekac...;) Quote
marthee Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 My dostaliśmy wczoraj:multi: ... Jesteśmy na "I" więc wszystko się zgadza.... Numerek [B]903[/B], ring 6, godz. 10.00 :sg168: ... i 3 psy w klasie Quote
Draczyn Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Gonia']To nie są wymagania oddziału.Pisałam o tym już wiele razy,ale napiszę jeszcze raz.Taką decyzję wydaje lekarz weterynarii,sprawujący nadzór nad organizowaną wystawą,w tym wypadku powiatowy.On kieruje się danymi o przypadkach wścieklizny na danym terenie.Przeczytaj na sznaucerach,jak to dzisiaj w Olsztynie wydano decyzję o uśpieniu kilkunastu psów,które miały kontakt z chorym psem![/quote]Gonia znow dostałam karteczkę, że nie zaplacone bez numerkow, a zaplacilam juz 2 miesiące temu. Zmusza mnie to do wcześniejszego wstawania i wystawania w kolejce po numerki, a dzieje sie tak po raz trzeci. Dlaczego to wlasnie ja????????????????????? Quote
Gonia Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 DRACZYN,przykro mi ale nie potrafię Ci tego wyjaśnić.Zajmuję się zupełnie inną "działką"wystawy.Zapytaj może Achnamarę;) Quote
Draczyn Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Gonia']DRACZYN,przykro mi ale nie potrafię Ci tego wyjaśnić.Zajmuję się zupełnie inną "działką"wystawy.Zapytaj może Achnamarę;)[/quote]Napisałam maila do Marzenki, ale nie odpowiada. Dzięki za odpowiedż Quote
KORONA Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Gracjana']wiem, ale wszyscy juz sie chwala potwierdzeniem....:placz: czyli czekac...;)[/QUOTE] Wcale nie wszyscy, bo ja też jeszcze nie dostałam. Grzecznie szczekam :) Quote
bongobongo Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='marthee']My dostaliśmy wczoraj:multi: ... Jesteśmy na "I" więc wszystko się zgadza.... Numerek [B]903[/B], ring 6, godz. 10.00 :sg168: ... i 3 psy w klasie[/quote] A wystawiasz psa, czy suczkę i w jakiej klasie? Quote
bongobongo Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Gracjana']wiem, ale wszyscy juz sie chwala potwierdzeniem....:placz: czyli czekac...;)[/quote] Nie wszyscy, nie wszyscy.....:razz: My też czekamy, ale do wystawy jeszcze tydzien, więc spoko......:lol: Quote
PUENTA imszar Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Witam!! Za tydzień wystawa..a w poniedziałej już ostatnie trymowanie mojej Soni :D Nie moge się doczekać, ale z drugiej strony ciekawe jak zachowa się mój dzikus, może będzie grzeczna a może odwali jej coś na stole. W każdym bądź razie pozdrawiamy serdeczną konkurencję, której nie znamy ;) A mam jedno pytanko. Byłam na legionowskich wystawach trzy razy w tym dwa razy wystawiałam psa. Kiedy już zgłaszam psa po raz drugi pani powiedziała, że nie muszę przesyłać kopi rodowodu, bo jest w bazie danych. Za to teraz napisała mi pani(nie wiem czy ta sama), że muszę przesłać. Co mam zrobić(?), bo szczerze nie mam faxu a na poczte mi się nie chce zasuwać, jezeli jednak nie będzie wyjścia to tak. Quote
bongobongo Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 No nie wiem! My bedziemy już czwarty raz i za każdym przesyłam komplet dokumentów. Może zobacz, co Ci Gosik poradzi? Quote
marthee Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='bongobongo']A wystawiasz psa, czy suczkę i w jakiej klasie?[/quote] Psa, w otwartej;) Quote
bongobongo Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='marthee']Psa, w otwartej;)[/quote] Pytałam, bo moja córka będzie wystawiać znajomy suczkę w kl. pośredniej i straszną ma tremę:oops: Quote
marthee Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Najważniejszy zawsze SPOKÓJ:diabloti: :diabloti: Quote
marthee Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [B]Sajo[/B] - spox, jeszcze macie tydzień lada chwila powinno znaleźć się w skrzynce...:razz: Quote
jo-jo Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='PUENTA imszar']Witam!! Za tydzień wystawa..a w poniedziałej już ostatnie trymowanie mojej Soni :D Nie moge się doczekać, ale z drugiej strony ciekawe jak zachowa się mój dzikus, może będzie grzeczna a może odwali jej coś na stole. W każdym bądź razie pozdrawiamy serdeczną konkurencję, której nie znamy ;) A mam jedno pytanko. Byłam na legionowskich wystawach trzy razy w tym dwa razy wystawiałam psa. Kiedy już zgłaszam psa po raz drugi pani powiedziała, że nie muszę przesyłać kopi rodowodu, bo jest w bazie danych. Za to teraz napisała mi pani(nie wiem czy ta sama), że muszę przesłać. Co mam zrobić(?), bo szczerze nie mam faxu a na poczte mi się nie chce zasuwać, jezeli jednak nie będzie wyjścia to tak.[/quote] ja za kązdym razem wysyłam cały komplet dokumentów wszędzie ;-) u mnie to zazwyczaj 4 karteczki (rodowód, tytuł, wpłata no i zgłoszenie ;-)) Quote
Gosia & c.o. Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Mam prośbę, bo nie otwiera mi sie plan sędziowania - czy jakaś dobra duszyczka mogłaby mi przekopiować sobotni ring z posokowcami bawarskimi (ilość, godzina, sędzia) i w niedziele - amerykańskie cocker spaniele. Quote
karolayna Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 14.15 Posokowiec Bawarski PSY Klasa szczeniąt 1 Klasa młodzieży 1 Klasa pośrednia 1 Klasa u˝ytkowa 1 Klasa championów 2 SUKI Klasa młodzieży 3 Klasa otwarta 4 Klasa użytkowa 1 Quote
karolayna Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 12.40 Cocker Spaniel Amerykański (kolor.) PSY Klasa otwarta 1 SUKI Klasa młodzieży 1 Klasa otwarta 1 12.50 Cocker Spaniel Amerykański (złoty) SUKI Klasa pośrednia 1 Quote
Recommended Posts