Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 651
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to jestem, Karmelka faktycznie potwornie zestresowana, nie chciała wcale wyjść z auta. Mnie jednak nie ugryzła, dała się i wziąć na ręce by najpierw wsadzić do naszego auta od Adama, i potem, by przenieść z naszego do auta P. Małgorzaty. Nastraszył mnie Adam tym gryzieniem, ale żadnego kłapania zębami na mnie nie było i P. Małgorzata sądziła, że znam suczkę i to dlatego, zdziwiła się, że znam ją... ale godzinę trasy Łódź - Płock ;).
Fantastyczne podejście ma córka P. Małgorzaty, rozpłakała się na widok Karmelki - spytana czemu, odpowiedziała, że jest jej strasznie żal Karmelki, ile musiała przejść, że tak się boi. I zawiązała z nią komitywę karmiąc nomen omen parówką :).
Umowę mam podpisaną oraz opłaTĘ 60 ZŁ, niestety wyślę najwcześniej w przysłym tygodniu, bo dopiero wyszłam ze szpitala.
Wszystkiego dobrego Karmelciu:).

Posted

Z wielką radością robię ostatnie rozliczenie Karmelki :)

[B]Stan konta na 23 kwiecień wynosił +912 zł
Wpłaty:[/B]
50 zł Ra_dunia
[B]Razem: 962 zł[/B]

[B]Koszty:
240 zł hotelowanie[/B] (24.04-23.05)

962 zł - 240 zł = 722 zł
[COLOR=Red][B]Pozostałość po hotelowaniu Karmelki wynosi +722 zł.[/B][/COLOR]

Posted

Kolejne wieści z domku Karmelkowego :)

[QUOTE]
Witam!
Mam pytanie dotyczące naszego pieszczocha. Podobno Karmelka miała problemy z zębam Czy mozemy dawac jej kostki?nie powinnam isc z nia do weterynarza, bo śmierdzi jej strasznie z pyszczka. to pewnie przez te ząbki?Karmelka z kazdym dniem staje się coraz smielsza i nawet mężowi daje się głaskać.To prawdziwy pieszczoch a jaki niedobry uparciuch. za nic w swiecie nie reaguje na wołania do domu. zwyczajnie się odwraca i ucieka. na smyczy tez nie chce chodzic. gdy ja zapinamy i wychodzimy z domu nie załatwia się wogóle. dopiero jak sama wyjdzie.pewnie przez stres. mimo tego jest juz duzo lepiej.pozdrawiamy
[/QUOTE]

Posted

[quote name='Murka']Kolejne wieści z domku Karmelkowego :)[/QUOTE] Super, ze sa wiesci :klacz: Jeszcze pare dni i bedzie lepiej. Zeby tylko Karmelka nie byla taka uparta.

Posted

Bardzo dobre wieści.
Murka ja już doszłam do siebie i wysłałam dzisiaj przelewem opłatę adopcyjną za Karmelkę, przepraszam bardzo za opóźnienie, ale niestety musiałam dojść po szpitalu.
Czy umowę adopcyjną mam odesłać do Ciebie czy na adres z pieczątki??

Posted

Zdrowia duzej,a powodzenia małej...dobrze,ze ktos rozumie jej stan...a upór,czasem bywa nie do wyplenienia,ale jak sie koch,to i do tego mozna sie przyzwyczaic.

Posted

Mam nowe wieści z Karmelkowego domku :)

[QUOTE]Witam...

Nasz Rudy pieszczoch ma się dobrze. Goni koty sąsiada, na podwórze obcego nie wpuści, szczeka na każdego rowerzyste a szczególnie na listonosza :) uwielbia przebywać na dworzu, w domku jej nudno. Czasem przychodzi do niej młody dalmatyńczyk sąsiada, zachęca do zabawy, lecz nie jest gościnna :) Niestety nadal nie wraca na wołania. Ucieka przy każdej okazji... można do niej mówić jak do ściany. Dopiero jak sie wyszaleje to wraca. Pieszczoch niesamowity. Szczególnie uwielbia moją córkę. Męża i syna nadal trzyma na dystans. Pozdrawiamy i ściskamy.

Karmelka z Rodzinką :)[/QUOTE]

[IMG]http://i50.tinypic.com/nd0l81.jpg[/IMG]

[IMG]http://i47.tinypic.com/1zbf2ap.jpg[/IMG]

[IMG]http://i47.tinypic.com/prh1e.jpg[/IMG]

Posted

Skąd u Karmelki takie zamilowanie do siedzienia poza domem? I zeby sie musiala wyszalec co najmniej jak border collie i wtedy dopiero idzie do domu....skad Karmelka ma tyle energii. Widac, ze z niej gospodyni pelna gębą.