Ulka18 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Pani na wlosciach i jakiego ma kawalera :wink: Posluszny, cichy, siedzi pod Karmelusiowym pantoflem. Quote
Ra_dunia Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Bo Karmelita to charakterna kobita ;) Wie jak Lorkowi w głowie zawrócić... żeby tylko jeszcze tak któryś człowiek się w niej zakochał... Quote
Murka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Skontaktowała się z nami pani z Lublina w sprawie adopcji Kawy. Kawa pojechała już do domu, a pani chętna jest na inną małą suczkę, więc podesłałam kandydaturę Karmelki. Może coś z tego wyjdzie... Quote
Ulka18 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Oby, oby :kciuki: Karmelka sie juz wysiedziala w hoteliku, niech teraz posiedzi we wlasnym domu :kciuki: Quote
kaskadaffik Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Oby Karmelcia zapoczątkowała dobra passę na Mielczaki :) Quote
agusiazet Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Niech jedzie, tylko Loruś będzie niepocieszony. Może niech Murka mu szuka innej małej towarzyszki!!! Quote
Ra_dunia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 ja się nie nastawiam... przeważnie jest tak, że ktoś ma już obraz tej wymarzonej suni w głowie... a jakby na to nie patrzeć, to z Kawą Karmelkę łączy jedynie pierwsza literka imienia i to, że obie są niewielkimi suniami :) Szkoda, ze nikt z ogłoszeń się nie zgłasza... Chyba i na nowy tekst dla Karmelci nadeszła najwyższa pora... Quote
Murka Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Pani nie zależy na podobieństwu suni do Kawy, jest bardzo otwarta na inne propozycje :) Dostałam zdjęcia ich poprzedniej suni i ona jest podobna do Karmelki :) Przesłałam prócz Karmelki nasz najnowszy nabytek: Nutkę, ale ona musi u nas pobyć do sterylizacji. Jutro pewnie będę mieć odpowiedź, więc trzymajcie kciukasy :) Quote
Ra_dunia Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 to w takim razie kciuki zaciśnięte na maksa.... Quote
Ulka18 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Trzymamy kciukaski, oby Pani wybrala Karmelke, ktora jest dluzej i w schronisku i w hoteliku :kciuki: Quote
halcia Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Tez trzymam,choc od razu automatycznie mysle o Lorim... Quote
Ra_dunia Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Damy Pani Loriego w gratisie :) na pewno się ucieszy ;) Murko - powiedz Pani, że jak przygarnie Karmelkę to mamy dla niej wielką niespodziankę :D Quote
MagdaNS Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [B]Dziewczyny, macie niezłe poczucie humoru :) Lori w gratisie do Karmelki[/B] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Z jednej strony też trzymam kciuki, żeby nasza Karmelka pojechała do swojego domku, tyle bidusia przeszła w życiu, nauczyła nas, że powodem kąśliwości może być najzwyczajniej w świecie bolących brzuszek czy ząb, ale z drugiej strony też myślę, że Lorusiowi będzie jej brakowało... No nic to, jeśli Karmelka pojedzie do domku to może Loruś się nauczy, że można się zaprzyjaźniać z różnymi małymi wyjadaczami smakołyków, nie tylko z Karmelką :). Quote
Ra_dunia Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 ech... a ja już myślałam, że Pani ze względu na wielką niespodziankę dołączoną do adopcji zdecydowała się na Karmelkę... ;) Quote
Murka Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Nie mam na razie żadnej informacji od tej pani. Przesłałam dużo zdjęć, filmiki i wątki obu suniek - może trwają debaty... Quote
Murka Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Tymczasem pokażę Wam naturę Karmelki :) Paja bardzo zaprasza do zabawy... [video=youtube;mh5W4shCMgo]http://www.youtube.com/watch?v=mh5W4shCMgo[/video] Quote
Reno2001 Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Baaardzo ładnie się bawi. Paja jest nieco natrętna, no to Karmelcia pokazuje malocie, gdzie jej miejsce. Bardzo taktownie i delikatnie :) Quote
halcia Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Ona zdecydowanie chce pozowac do zdjęc czy kamerki,chce ładnie wyjśc a Paja jej w tym przeszkadza...:eviltong::evil_lol: Quote
Ra_dunia Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Nie jest tak źle ;) Myślałam w sumie, że bardziej charakterna z niej dziołcha. Porządku po prostu pilnuje i o swoje dba :) Gdybyście widziały psa moich sąsiadów. Mały to taki wypierdek, a jak kogokolwiek widzi to normalnie jak bulterier :D a jazgocze przy tym, zębiska pokazuje, szarpie się... normalnie pies morderca. Quote
halcia Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Moje maja "typy" z 5 osób miną spokojnie, a któras im sie nie spodoba tak,ze ledwo stoje na nogach,tak chca zaatakowac...Karmelka całkiem w porzadku! Quote
agusiazet Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Z Karmelki żaden pies morderca, tylko słodka psia dama z mocnym charakterem. Taka psia Margarett Teacher!!! Quote
halcia Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Mała, jak tam rozwija sie przyjazn z Lorim?.Nie wyzeraj mu wszystkiego,ale go zabawiaj i rozkrecaj.... Quote
Murka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Karmelka jest bardzo fajną suczką, ma charakterek, ale taki w normie :) Tej pani od Kawy chyba się nie spodobała, bo wybrała Nutkę. Nutka zresztą tam nie pojedzie, bo prawdopodobnie psiak większość czasu spędzałby w ogrodzie w budce... Quote
Recommended Posts