Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 651
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Skontaktowała się z nami pani z Lublina w sprawie adopcji Kawy. Kawa pojechała już do domu, a pani chętna jest na inną małą suczkę, więc podesłałam kandydaturę Karmelki. Może coś z tego wyjdzie...

Posted

ja się nie nastawiam... przeważnie jest tak, że ktoś ma już obraz tej wymarzonej suni w głowie... a jakby na to nie patrzeć, to z Kawą Karmelkę łączy jedynie pierwsza literka imienia i to, że obie są niewielkimi suniami :)
Szkoda, ze nikt z ogłoszeń się nie zgłasza...
Chyba i na nowy tekst dla Karmelci nadeszła najwyższa pora...

Posted

Pani nie zależy na podobieństwu suni do Kawy, jest bardzo otwarta na inne propozycje :)
Dostałam zdjęcia ich poprzedniej suni i ona jest podobna do Karmelki :)
Przesłałam prócz Karmelki nasz najnowszy nabytek: Nutkę, ale ona musi u nas pobyć do sterylizacji.
Jutro pewnie będę mieć odpowiedź, więc trzymajcie kciukasy :)

Posted

[B]Dziewczyny, macie niezłe poczucie humoru :) Lori w gratisie do Karmelki[/B] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Z jednej strony też trzymam kciuki, żeby nasza Karmelka pojechała do swojego domku, tyle bidusia przeszła w życiu, nauczyła nas, że powodem kąśliwości może być najzwyczajniej w świecie bolących brzuszek czy ząb, ale z drugiej strony też myślę, że Lorusiowi będzie jej brakowało... No nic to, jeśli Karmelka pojedzie do domku to może Loruś się nauczy, że można się zaprzyjaźniać z różnymi małymi wyjadaczami smakołyków, nie tylko z Karmelką :).

Posted

Tymczasem pokażę Wam naturę Karmelki :)
Paja bardzo zaprasza do zabawy...

[video=youtube;mh5W4shCMgo]http://www.youtube.com/watch?v=mh5W4shCMgo[/video]

Posted

Nie jest tak źle ;) Myślałam w sumie, że bardziej charakterna z niej dziołcha. Porządku po prostu pilnuje i o swoje dba :)
Gdybyście widziały psa moich sąsiadów. Mały to taki wypierdek, a jak kogokolwiek widzi to normalnie jak bulterier :D a jazgocze przy tym, zębiska pokazuje, szarpie się... normalnie pies morderca.

Posted

Karmelka jest bardzo fajną suczką, ma charakterek, ale taki w normie :)
Tej pani od Kawy chyba się nie spodobała, bo wybrała Nutkę. Nutka zresztą tam nie pojedzie, bo prawdopodobnie psiak większość czasu spędzałby w ogrodzie w budce...