Guest Elżbieta481 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 A my z prośbą: może na ten wątek zajrzy osoba zbierająca na Kajunię?Chcieliśmy wpłacić dziś naszą deklarację w wys.10-jak co miesiąć w ajencji.Zawsze szło bez problemów a dziś numer konta nie przechodzi..Jakby co to myśmy nie zapomnieli tylko co coś się dzieje z naszą ajencją... Ela Quote
emilia2280 Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 [quote name='waldi481']A my z prośbą: może na ten wątek zajrzy osoba zbierająca na Kajunię?Chcieliśmy wpłacić dziś naszą deklarację w wys.10-jak co miesiąć w ajencji.Zawsze szło bez problemów a dziś numer konta nie przechodzi..Jakby co to myśmy nie zapomnieli tylko co coś się dzieje z naszą ajencją... Ela[/QUOTE] Jestem przekonana, ze tak prédko na kwiatki nikt nie siéga, ale bardzo grzecznie z Twojej strony w razie gdyby jendak ktos sié dopatrzyl drobnego opóznienia :>> Quote
Guest Elżbieta481 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Mamy nadzieję,że może najpierw do nas napiszą w sprawie tej deklaracji?Tu w n/ajencji dziwnie się dzieje-raz konto pasuje,raz nie.Cuda normalnie. się dzieją. ----------------- Chciałam dodać,że w dalszym ciągu nikt się do nas nie odezwał w spr.konta-może nie ma już tej osoby co miała pieczę nad wątkiem Kajuni?Najwyżej deklarację wstrzymam do momentu aż się ktoś odezwie. Ela Quote
fibi:) Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 zadeklarowałam ostatnio 5 zł miesięcznie. wiem że wątek psa jest założony przez CajusJB. tylko że tak udolnie czyściłam zapchaną skrzynkę i nadmiar subskrycji tematów że usunęłam konto i wątek psa:roll:. strasznie mi głupio:oops:. może ktoś z wątku przeczyta moją wypowiedz i mi pomoże ..... przepraszam:oops: Quote
Charly Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 [quote name='fibi:)']zadeklarowałam ostatnio 5 zł miesięcznie. wiem że wątek psa jest założony przez CajusJB. tylko że tak udolnie czyściłam zapchaną skrzynkę i nadmiar subskrycji tematów że usunęłam konto i wątek psa:roll:. strasznie mi głupio:oops:. może ktoś z wątku przeczyta moją wypowiedz i mi pomoże ..... przepraszam:oops:[/QUOTE] a wiesz jak pies sie nazywał? zresztą skoro Cajus JB zalożyl watek, wejdz po prostu w profil uzytkownika Cajusa JB i na przez niego zalozone wątki. wiesz jak to zrobic? Quote
Soema Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Ale Cajus ma bana.. może jest mail w profilu. Quote
Charly Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 upss faktycznie.. fibi napisz do użytkownik toyota Quote
coronaaj Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 [quote name='fibi:)']zadeklarowałam ostatnio 5 zł miesięcznie. wiem że wątek psa jest założony przez CajusJB. tylko że tak udolnie czyściłam zapchaną skrzynkę i nadmiar subskrycji tematów że usunęłam konto i wątek psa:roll:. strasznie mi głupio:oops:. może ktoś z wątku przeczyta moją wypowiedz i mi pomoże ..... przepraszam:oops:[/QUOTE] Chyba chodzi o Szczotka???? Podaje link ponizej, jest nowe konto....Szczotek jest u Arktyki pod Toruniem... [URL]http://www.dogomania.pl/threads/188167-Szczotek-psi-ideał-szuka-domku.-Zbieramy-na-hotel-i-kastracje-!!!!!!!!!!!!!#post16137474[/URL] Quote
fibi:) Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 no właśnie wiem że Cajus ma bana i dlatego PW z nr konta dostałam nie od niego. niestety to nie Szczotek. kurcze już 2 raz tak zrobiłam:( bo mam ciągle skrzynke zapchaną. ale prosiłam na wątku aby przypomniec mi o wpłacie gdybym zapomniała- jesli nie znajde do tej pory to się może ktos odezwie. Quote
coronaaj Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 [quote name='fibi:)']no właśnie wiem że Cajus ma bana i dlatego PW z nr konta dostałam nie od niego. niestety to nie Szczotek. kurcze już 2 raz tak zrobiłam:( bo mam ciągle skrzynke zapchaną. ale prosiłam na wątku aby przypomniec mi o wpłacie gdybym zapomniała- jesli nie znajde do tej pory to się może ktos odezwie.[/QUOTE] Znajdz watki Cajusa na Dogo...ja innego nie mam oprocz Szczotka, moze ciotki cos znajda... Quote
Marta666 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 To jest link do wątków założonych przez Cajusa [url]http://www.dogomania.pl/search.php?searchid=14865105[/url] musisz w nie zerknąć :) Quote
coronaaj Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 [quote name='Marta666']To jest link do wątków założonych przez Cajusa [URL]http://www.dogomania.pl/search.php?searchid=14865105[/URL] musisz w nie zerknąć :)[/QUOTE] Pisze, ze wynikow brak??? Pewnie dlatego, ze zabanowany... zajrzyjcie do pudelka [URL]http://www.dogomania.pl/threads/200534-*STARO%C5%9A%C4%86-nie-Rado%C5%9B%C4%87*-M%C5%82odo%C5%9B%C4%87-nie-Wieczno%C5%9B%C4%87***emeryt-PePe***pudel-mini-w-bidulu***?p=16140493#post16140493[/URL] Quote
Marta666 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 [quote name='coronaaj']Pisze, ze wynikow brak??? Pewnie dlatego, ze zabanowany...[/QUOTE] To nie wiem jak to zrobić. Mi się normalnie lista tematów wczoraj wyświetlała jak sprawdzałam czy link działa. Weszłam na profil Cajusa,potem założone tematy i można sprawdzić. Quote
AlfaLS Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Fibi jak Ci się nie uda ustalić to też się przecież świat nie zawali ;). Sama zbieram kasę na kilka psiaków i nieraz jest tak, ze ktoś nie płaci. Wtedy się wysyła PW z przypomnieniem i adresem wątku. I koniec. Jak chce płacić tylko zapomniał albo np. skasował coś w kompie to dziękuje za przypomnienie i zaraz wpłaca. A jak nie chce płacić to nie odpowiada ....... Zresztą nawet gdyby Cię ktoś tu chciał wpisać to też najpierw musi Ci wysłać PW. A z doświadczenia wiem ze im bardziej się spinasz żeby coś zrobić czy znaleźć tym trudniej to zrobić...... Najważniejsze jest to że chcesz wpłacić :lol:. Wcześniej czy później trafisz na ten dobry wątek. A jeśli by psiakowi już teraz brakowało kasy to tym bardziej ktoś Ci przyśle przypominajkę......... Quote
coronaaj Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 [quote name='Marta666']To nie wiem jak to zrobić. Mi się normalnie lista tematów wczoraj wyświetlała jak sprawdzałam czy link działa. Weszłam na profil Cajusa,potem założone tematy i można sprawdzić.[/QUOTE] masz racje wczoraj link nie dzialal dzisiaj weszlam na jego profil i kliknelam zobacz posty ...dzialalo jest troche watkow, a pamietacie moze imie psa.. Quote
kasiek. Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Zgłaszam małą_czarną zadeklarowała 70zł(deklaracja jednorazowa) ,na pokrycie kosztów szczepienia ,dla psa ,którego znalazłam i miałam w BDT,psiak był chory pokryłam wszystkie koszty leczenia i weta,żywienie ,nie było żadnej pomocy finansowej wszystkie koszty pokryłam sama chociaż na początku chciałam znajdka oddać do schronu ,bo mam taką syt ,że u mnie powinien być tylko jeden pies Piesek został u mnie na stałe :lol:,ale deklaracja była na samym początku ,gdy był u mnie na tymczasie i od tej deklaracji uzależniałam tez jego pozostawienie u mnie,mimo wielokrotnego przypominania pieniędzy nie uzyskałam a na dodatek pisze wszem i wobec już kilka razy ,że ja psa trzymałam w piwnicy i na sznurku,co jest dla mnie nie do pomyślenia i nie mam pojęcia czemu wypisuje te bzdury tym b.,że nigdy psiaka nie widziała i nigdy u mnie w domu nie była ,a twierdzi ,ze ma foty z mojej piwnicy:crazyeye: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/200794-watek-do-zamkniecia-i-usuni%C4%99cia[/URL] wątek tego pieska jest w archiwum Quote
mala_czarna Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Chryste to się przecież w głowie nie mieści . Wątku twojego psa nawet nie ma bo kazałaś go zamknąć. NA FB wykasowałaś wydarzenie. Natomiast jeśli moderatorzy będą chcieli mieć wgląd w korespondencję to jescze nią dysponuję. Napisałaś, cytuję: pies jest u mnie w DS, nie szukam mu już domu!!!! Chcesz wyłudzić kasę? nie tędy droga moja miła. Nie pracujesz, nie uczysz się, ale musisz jakoś inaczej zacząć kombinować. Pies już miałby dom. Zgłosiła się po niego pani, która miała już do czynienia z ratlerkami. Niestety, dom okazał się być zły bo piesek agresywny, a w domu dziecko. Już Cię Psi Anioł pogonił, a teraz tutaj próbujesz? Notabene, pieska nadal nikt nie widział. To jest moja ostatnia odpowiedź do ciebie. Quote
mala_czarna Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Moja korespondencja z kasiek: [B]Kasiek pyta:[/B] Kamila czy ta propozycja szczepienia nadal aktualna ?,tylko wiesz to Warszawa i tanio nie jest ,bo widzialam gdzie indziej to taniej za wirusówki [B]Ja odpisałam:[/B] 13 marca o 23:41 To Ty go jeszcze nie zaszczepiłaś???? Kasiu,ja teraz nie mam pieniędzy, jest prawie połowa miesiąca, ale co Ty zamierzasz dalej? Robisz mu jakieś ogłoszenia? Szukasz domu? Masz ciężko sytuację raczej, a co będzie jak on się rozchoruje? Zamknęłaś wątek na Dogo. Źle zrobiłaś, bo teraz nikt nie wie co z psem. Pisałaś, że Twoja suczka go nie toleruje, a jak to wygląda na dzień dzisiejszy? I kim właściwie jesteś na chwilę obecną dla psa? DT, BDT, DS? [B]Kasiek:[/B] [URL="http://www.facebook.com/profile.php?id=100001561345044"]Katarzyna Dogo[/URL] 13 marca o 23:56 [URL="http://www.facebook.com/ajax/report.php?content_type=9&cid=10150424757425581&rid=100001561345044&cid2=2&cid3=1&h=AQDGzOCqyskSJynr"]Zgłoś[/URL] Nie szczepilam go ,byla grzybica dopiero zaleczona też jeszcze nie do konca ,ale tak to z grzybami jest ,mial jakis kaszel -to trzeba bylo czekać i no i kasa.Dlaczego zamknelam watek na dogo to chyba wiesz ,tam nikt nie chcial mi pomoc,jak sie rozchoruje [B]to bedzie leczony chyba ze to bedzie jakis ogromny koszt[/B].Sunia dalej go nie toleruje,sa oddzielnie ,ale sie widuja u mnie na rękach.Jestem chyba DS,chociaz syt anormalna,pisze L.R,bo sunia to agresor niestety ,a maly też do spokojnych nie należy ,ale jego zeby a suni.... Quote
emilia2280 Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 Nie mam tu chyba w zasadzie nic do roboty. Kasiu, rozumiem ze mala_czarna skladala deklaracjé na psa bezdomnego i jesli nadal by nim pozostal, zaplacilaby za szczepienie. Od momentu Twojego ogloszenia ze jestes jego DS automatycznie przejmujesz jego koszty. 70zl to niewiele w porównaniu z utrzymaniem psa którego mamy zamiar utrzymywac i leczyc dozywotnio - z calá odpowiedzialnosciá biorác go na DS. Chyba ze nie mozesz pozwolic sobie na utrzymanie psa i zgodzisz sié oddac go do adopcji, to zmienia postac rzeczy. Wiéc jak jest z wlasnosciá/odpowiedzialnosciá za tego psa? Quote
mala_czarna Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='emilia2280'] Chyba ze nie mozesz pozwolic sobie na utrzymanie psa i zgodzisz sié oddac go do adopcji, to zmienia postac rzeczy. Wiéc jak jest z wlasnosciá/odpowiedzialnosciá za tego psa?[/QUOTE] Emilia, zrozum jedną rzecz! Ona nie zrobiła temu psu nawet jednego ogłoszenia, a domu nigdy nie szukała. Nerwy mi puszczają jak coś takiego czytam, bo płacę deklaracje na inne psy, ale to są psy bezdomne, albo w hotelach. Ponadto, jeśli chce się od kogoś pieniądze na psa to wypadałoby nie zamykać wątku, ani tu, ani na FB, pisać informacje o psie, o jego zachowaniu, o stanie zdrowia, zamieszczać linki do ogłoszeń psa, a to jest granda po prostu co ona wyczynia! Quote
emilia2280 Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 Fakt, wátku nie ma, bo ja do archiwum nie mam wejscia jak modzi. Psy, które szukajá domu majá wátki, wiéc chyba to jest odpowiedz. Quote
kasiek. Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='emilia2280']Nie mam tu chyba w zasadzie nic do roboty. Kasiu, rozumiem ze mala_czarna skladala deklaracjé na psa bezdomnego i jesli nadal by nim pozostal, zaplacilaby za szczepienie. Od momentu Twojego ogloszenia ze jestes jego DS automatycznie przejmujesz jego koszty. 70zl to niewiele w porównaniu z utrzymaniem psa którego mamy zamiar utrzymywac i leczyc dozywotnio - z calá odpowiedzialnosciá biorác go na DS. Chyba ze nie mozesz pozwolic sobie na utrzymanie psa i zgodzisz sié oddac go do adopcji, to zmienia postac rzeczy. Wiéc jak jest z wlasnosciá/odpowiedzialnosciá za tego psa?[/QUOTE] Emilia ,ale to w dalszym ciągu jest fałszywa deklaracja,lub niespełniona obietnica ,wiec temat jest owszem pies był bezdomny jak go znalazłam ,ale po godzinie mieszkał już u mnie w domu na mój koszt -więc juz bezdomny nie był tylo był w tzw bezpłatnym domu tymczasowym .Pies jest teraz mój na 100%,ale ta decyzja zapadła później ,wtedy jak pisałam do małej czarnej (monit) tej pewności nie było ,natomiast rozważałam to wyjście tym bardziej ,ze domki ,które sie zgłaszały ,a było ich parę dzięki ogłoszeniom były nie wkazane dla tego psa np z dziećmi absolutnie odpadały -bo psiak mimo ,że mały jest agresywny i często gryzie,taki był od samego początku, był zaniedbany i chory więc nieadopcyjny w tym czasie. Quote
kasiek. Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='mala_czarna']Emilia, zrozum jedną rzecz! Ona nie zrobiła temu psu nawet jednego ogłoszenia, a domu nigdy nie szukała. Nerwy mi puszczają jak coś takiego czytam, bo płacę deklaracje na inne psy, ale to są psy bezdomne, albo w hotelach. Ponadto, jeśli chce się od kogoś pieniądze na psa to wypadałoby nie zamykać wątku, ani tu, ani na FB, pisać informacje o psie, o jego zachowaniu, o stanie zdrowia, zamieszczać linki do ogłoszeń psa, a to jest granda po prostu co ona wyczynia![/QUOTE] Pies miał zrobione sporo ogłoszeń jak go tylko znalazłam i w internecie był ogłaszany i na FB,miał też swoje wydarzenie na FB,i ogłoszenia papierowe -także to jest kolejne kłamstwo pod moim adresem tak jak i to ,ze ja psa trzymałam w piwnicy i na sznurku ,a ona ma foty z tego miejsca!-co jest juz tak wierutną bzdurą ,że lepszej to chyba wymyślić nie można,gdybym dostała pieniądze oczywiście wątku bym nie zamknęła! Nie wiedziałam ,ze jak watek jest w archiwum to nie ma sie do niego dostępu.... Ale jeżeli ktoś co kilka dni posądza mnie o próbę wyłudzania pieniędzy to może mam jakąś kopię i poszukam .Jak do tego wszystkiego maja sie wątki pod tytułem "mają dom ,ale potrzebują pomocy" przecież tam dogomaniacy zbierają pieniądze na swoje psy w swoich domach i nikt ich nie oskarża o próbę wyłudzenia więc to jest dla mnie nie jasne.. Quote
mala_czarna Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='kasiek.'] bo psiak mimo ,że mały jest agresywny i często gryzie,taki był od samego początku, był zaniedbany i chory więc nieadopcyjny w tym czasie.[/QUOTE] Poszukaj głupich gdzie indziej, i nie wyciągaj łap po cudze pieniądze. Jeśli nadal nie masz pracy, nie masz pieniędzy, to postaraj się, zorganizuj jakieś rzeczy na bazarek. Proste? I na koniec, bo nie chce mi sie już robić z gęby cholewy. Pies znaleziony przez ciebie jest na dzień dzisiejszy tzw. psem widmo. Ty sama nie jesteś wiarygodną osobą, bo kimże u licha jest ktoś kto na FB jest Katarzyną z nazwiskiem "Dogo"? Chcesz pieniądze na psa, ale tego psa nikt nie widział. Zasadniczo to nie widziałam go ja, czyli osoba, od której chcesz pieniądze. Odświeżę ci pamięć, bo masz pewnie dość krótką. Pamiętasz jak jechałam do ciebie w lutym żeby zrobić psu zdjęcia do ogłoszeń? Uciekł mi autobus, zadzwoniłam do ciebie i zapytałam, czy mam przyjechać, czekać na kolejny (a był wtedy przeraźliwy ziąb), czy może przyjechać kiedy indziej? Powiedziałaś, że spokojnie, dzwoniłaś już do siostry, siostra ma aparat, przyjedzie i bez problemu zrobi zdjęcia. Ale pech, siostra jednak nie przyjechała, zdjęć nadal nie ma, nikt nawet nie wie jak wygląda pies :) I tyle w temacie. Quote
malagos Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 A moze watro, by mod przejrzał wątki kasiek. i przyjrzał się uważniej, moze da na ck? Quote
Recommended Posts