Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 7.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• shanti

1381

• alina71

1089

• szafra

1011

• monika55

947

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted (edited)

Witamy was serdecznie kochani. Chciałabym was poinformować że z inezką dzieje sie nie najlepiej maleńka jest chora, :placz::placz: jutro o 10 ma operacje, nie chcę pisać tu bo nie może mi to przejść przez gardło a co dopiero przez palce. Trzymajcie kciuki. Dam znać jak po operacji.

Edited by DT Iwa
Posted (edited)

[quote name='izek77']No przeca pod każdym wpisem Iwony są namiary na nią :)[/QUOTE]
Ok dzieki dodzwoniłam się do Iwony.

Edited by DT Iwa
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='madziakato']Hej, gdzie można znaleźć nowe psy przyjęte do Was?[/QUOTE]
nie mozna, schronisko nie ma swojej strony na ktorej na biezaco moglo by umieszczac nowo przyjete psy. nawet te schroniska ktore maja swoja strone nie prowadza ewidencji przyjecia psow w necie.

Posted

[quote name='Ada-jeje']nie mozna, schronisko nie ma swojej strony na ktorej na biezaco moglo by umieszczac nowo przyjete psy. nawet te schroniska ktore maja swoja strone nie prowadza ewidencji przyjecia psow w necie.[/QUOTE]Jak dowiedzieć się gdzie jest dany psiak? Chodzi mi psa z-cia, dokładnie Bzów- dużego rudego? Szukam go....Sprawdzałam Cieszyn, B-B....ni ma....

Posted

[quote name='madziakato']Data wyłapania- 03.10.13, data dodania- 30.10.13, Zawiercie- dzielnica Bzów, tu zdjęcie-
http://zgkzawiercie.pl/index.php?akcja=link&id=5&id_link=129&id_link_aktualnosci=442&pelny=1[/QUOTE
powinien byc w Szczytach, Cieszynie lub moze byc w OL. albo wywiozl go gdzies i wypuscil zeby inny hycel skasowal za niego drugi raz w innej gminie. mozesz zadzwonic tez do shanti i zapytac ja, czy dowiezli takiego psa z Zawiercia.

Posted

[quote name='Ada-jeje'][quote name='madziakato']Data wyłapania- 03.10.13, data dodania- 30.10.13, Zawiercie- dzielnica Bzów, tu zdjęcie-
http://zgkzawiercie.pl/index.php?akcja=link&id=5&id_link=129&id_link_aktualnosci=442&pelny=1[/QUOTE
powinien byc w Szczytach, Cieszynie lub moze byc w OL. albo wywiozl go gdzies i wypuscil zeby inny hycel skasowal za niego drugi raz w innej gminie. mozesz zadzwonic tez do shanti i zapytac ja, czy dowiezli takiego psa z Zawiercia.A jakkolwiek można to sprawdzić, tzn. czy jest w Szczytach? Próbowaliście kiedyś? A w Ol.?

Posted

[quote name='madziakato']W Cieszynie ponoć go nie ma...[/QUOTE]
zeby sprawdzic czy jest w Cieszynie napisz do stzw, ona Ci wskaze kogo masz pytac, czy wiesz czyj to pies, i szukasz go dlatego zeby go dostarczyc wlascicielowi?

Posted

[quote name='Ada-jeje']zeby sprawdzic czy jest w Cieszynie napisz do stzw, ona Ci wskaze kogo masz pytac, czy wiesz czyj to pies, i szukasz go dlatego zeby go dostarczyc wlascicielowi?[/QUOTE] Ok tak zrobię. Nie , to pies niczyj, ale chcę mu pomóc, widziałam go błąkającego się po mojej miejscowości, ale mu nie pomogłam, bo myślałam, że to jest inny Rudy(który ma dom, ale jest tak sobie puszczany luzem), teraz wiem, że to dwa różne psy. Przynajmniej w teorii mam dla niego DS u ludzi, którzy szukają dużego psa do ogrodu(ale rozsądni) może się uda...

Posted

K...a, u Was go nie ma...a jeszcze miałam nadzieję(dzwoniłam teraz)do J_Z. Masakra, on będzie pewnie w Szczytach. Ja pinkolę...Co tu teraz robić? Psiak nie jest najmłodszy, jak on sobie poradzi?