Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• shanti

1381

• alina71

1089

• szafra

1011

• monika55

947

Top Posters In This Topic

Posted

Ponieważ umowy wolontariackie wygasły 15 kwietnia, proszę chętnych do dalszej współpracy o kontakt ze mną i Krysią. Najlepiej będzie zorganizować spotkanie gdzieś na mieście, niekoniecznie w schronisku, tak żeby wszystkim pasowało.
Trzeba pewne rzeczy wyjaśnić i poskładać. To że jedna osoba nie stosuje się do zasad współpracy i łamie regulamin wolontariatu (np. punkt o tajemnicy służbowej) nie znaczy że mamy zastrzeżenia do wszystkich.
Proszę nie reagować emocjonalnie, tylko wziąć się do kupy ;)
Nie wszystkie zaglądają na dogo, więc te co tu są przekażcie innym.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Tu będą rozliczenia pieniędzy od p. Marzeny,

800zł wpłynęło

Wydatki

40zł benzyna ,transport Ząbka
60zł fryzjer Gremlinka
73 zł do leczenia Gremlinka
100zł fryzjer Dudusia
100zł na ogłoszenia w Dzienniku Zach naszych psów.
50zł paliwo moruska na DT.
80zł transport do DT w Katowicach i wizyta w DT w Strumieniu u Bronki.
150zł opłata za Łatkę.

Razem 653zł

Zostało 147zł

Edited by monika55
Posted (edited)

Wolontariuszami w schronisku są

Basia- Zuza1
Alina - alina71
Iza izek77
Karolina - Carla Kolumna
Magda
Wiktoria
Ola

Nie wszystkie wolontariuszki są na dogomani.

Osoby te są uprawnione po kontakcie ze schroniskiem do ogłaszania psów.

Edited by monika55
Posted

[quote name='monika55']Wolontariuszami w schronisku są

Basia
Iza
Karolina
Magda
Wiktoria
Ola

Osoby te są uprawnione po kontakcie ze schroniskiem do ogłaszania psów.[/QUOTE]
a teraz prosze podaj nicki tych wolontariuszek.

Posted

Nawet nie wiedziałam co tu napisałam bo mój laptop odmawia współpracy z Dogo. Czekam całe minuty na wejście, potem mig, od nowa próbuje i nie wiem co się wydarzy. Odkurzyłam staruszka kompa i moge coś napisać spokojnie. Podpisywałyśmy umowy i chyba każdy widział co podpisuje. Oczywiście że to nieporozumienie.
Kontaktujemy się na FB i szkoda że nikt mi nie zwrócił uwagi.

Posted

A ja juz zawału dostałam. Dziś mam fatalnie fatalny dzień w pracy i jak przeczytałam liste, że mi sie przykro zrobiło.
Nerwy zszarpane to i emocje za szybkie.
Dziękuje. Sory za zamieszanie. Kosmicznie zmęczona jestem.

Posted

Uff:lol:

Co to za durna reklama:angryy:Wpieprza mi się jak piszę i wychodzi z tego nie wiadomo co.
Regulamin schroniska - jakie funkcje powinna peł nić Fundacja? Zbliżamy się do celu. Jak podpiszę umowę w poniedziałek to chyba :sweetCyb:wszystkie poświętujemy.

Posted (edited)

[quote name='monika55']Uff:lol:

Co to za durna reklama:angryy:Wpieprza mi się jak piszę i wychodzi z tego nie wiadomo co.
Regulamin schroniska - jakie funkcje powinna peł nić Fundacja? Zbliżamy się do celu. Jak podpiszę umowę w poniedziałek to chyba :sweetCyb:wszystkie poświętujemy.[/QUOTE]
A ja, przyslecie lampke szampana? masz juz regualamin do wgladu, przed podpisaniem?

Edited by Ada-jeje
dopisek
Posted

[quote name='Tinusia']Ja - Wiktoria.[/QUOTE]
Milo mi, wiem tez kto to Iza, Karolina, przeoczona Alina, pozostale wymienione przez Monike panie, nie zapamietalam. :oops:

Posted

[quote name='ZUZA1']ZUZA1 - Basia[/QUOTE]
Dziekuje, bardzo sie ciesze ze drobnostki i nieporozumienia wyjasnione z tego co wiem, jestesmy jednomyslni i trzymamy sie razem.

Posted

Ale pozycja, obie mamy taką samą :evil_lol:
Cóż, sytuacja niełatwa. To sunia przywieziona z jakiś działek, z tego co pamiętam. Bardzo wystraszona, choć pragnie kontaktu, trochę cierpliwości i w domu może dojść do siebie . Siusia pod siebie z emocji, tu też widać kałużę. Siedzi już chyba rok, jutro sprawdzę, mało ją widać, bo nie wychodzi z budy jak są obcy. Po sterylce.