Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na innych zdjęciach widać dokładniej jaka jest wystraszona. Może Iza wstawi .
Jesu, pomysleć, że ona już tak dlugo siedzi.Chowa się w budzie, to jej nie widać :shake:

• Replies 7.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• shanti

1381

• alina71

1089

• szafra

1011

• monika55

947

Top Posters In This Topic

Posted

Umowa nie podpisana. Ja już alergicznie reaguję na słowo "jutro". Nie mogę mieć planów, lekarza bo....jutro. No cóż zalezy mi na podpisaniu.

Jak nam umknęło to biedactwo?

Posted

[quote name='monika55']Podpisane. Ufff[/QUOTE]
Chyba tylko Ty :mad: lub Twoje kumoszki wiedza o co chodzi, bo ja sie tylko moge domyslac, ale czy domyslam sie dobrze ze macie podpisana umowe o wolontariacie? Czesto piszesz tajemniczo, i tylko Ty wiesz o co chodzi.

Posted

[quote name='monika55']Wiadomo że chodzi mi o umowę z JZK. Podpisane do końca roku bo dłuższych nie podpisują.[/QUOTE]
Dlugo im to zajelo, ale lepiej pozno niz wcale, my wiemy ze po uplywie tego terminu, napewno przedluza. a co z regulaminem? jesli nie chcesz pisac tu, to napisz na maila.

Posted

[quote name='Ada-jeje']Zapewniam cie ze wplyna, ale jesli to ma byc przypomnienie, to dziekuje.[/QUOTE]
Bałam, się, że faktura nie dotarła do Fundacji :shake:.

Posted

[quote name='szafra']Bałam, się, że faktura nie dotarła do Fundacji :shake:.[/QUOTE]
a taka mozliwosc tez istnieje, nie bylo by to pierwszy raz, oczywiscie skontaktuje sie z Ela, i potwierdze na watku Twistera.

Posted

07.06.2013 (piątek) w Dąbrowie Górniczej zaginęły 2 czarne sunie
Obie sunie są wysterylizowane, jedna ma jeszcze nie zdjęte szwy.
Starsza 1,5 roku wabi się Muszka, młodsza 0,5 roku Sarenka.
Są bez obroży.
Być może dalej trzymają się razem, mogły też się rozdzielić.
Mogą teraz być daleko od miejsc w których były widziane
kontakt: 507 246 067
696 447 987

http://www.dogomania.pl/forum/threads/244246-Zagin%C4%99%C5%82y-2-czarne-sunie-w-D%C4%85browie-G%C3%B3niczej-07-06-2013