Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dokładnie to ten. Faktycznie, akcja była na całego:evil_lol:
Fajni ludzie. :lol:
Szwy mają obserwować, zazwyczaj psy same sobie wyciągają. Kiedyś dawaliśmy kołnierze, ale psy nimi tak jeździły sobie po tych okolicach, że powstawały paskudne otarcia i zasinienia.

• Replies 7.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• shanti

1381

• alina71

1089

• szafra

1011

• monika55

947

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Właśnie :evil_lol:

Jakoś ogarnęłam swoje sprawy, dwa dni nerwów, a jeszcze sporo przede mną. Ale nic, dam radę bo muszę. :roll:

Internet mi tak muli że przelecieć wszystkie watki graniczy z cudem.:shake:

Wątek Morrisa - bulwki

http://www.dogomania.pl/threads/223105-Morris-g%C5%82uchy-jak-pie%C5%84-pobity-i-przywi%C4%85zany-do-latarni-buldo%C5%BCek-francuski.?p=18633896#post18633896

Edited by shanti
Posted (edited)

Bulwka, bulwka... się dzisiaj zdziwiłam, gdy mnie siostra zapytała: " Czy weźmiesz go do nas do domu na DT, bo ja bym go chciała zobaczyć :crazyeye::crazyeye: ", ale ja to mam jakiegoś pecha .... i znowu się okaże, że coś tam ...i nie może zostać sam w domu !
Nie wiem czy mówiła poważnie- czy nie, ale będę drążyć temat ...

Edited by szafra
Posted

Ciotki, przepraszam Was, że teraz w ogóle Wam nie pomagam, ale otwieram w marcu studio i jestem zaganiana :(

Napisał do mnie kolega (ten który wziął kotka od Alicji)

"Chcialibysmy nakrecic dokument o schonisku dla zwierzat w Jastrzebiu, po to zeby pomoc zwierzakom, podniesc swiadomosc ludzi itp.
jeszcze nie wiemy jak to by mialo wygladac, bo musimy spojrzec na to z technicznej strony, i wlasnie porzebujemy jakiegos dojscia, kogos z kim mozna ustalicy wszystko
myslisz ze dalabys rade cos zalatwic?

Powiedziałam im, że mogą przyjechać w godzinach otwarcia schroniska się rozejrzeć i jakoś to poplanować, a później będą się kontaktować z Tobą Shanti.
Mogłoby tak być?

Posted

AnnArt napisał(a):
Ciotki, przepraszam Was, że teraz w ogóle Wam nie pomagam, ale otwieram w marcu studio i jestem zaganiana :(

Napisał do mnie kolega (ten który wziął kotka od Alicji)

"Chcialibysmy nakrecic dokument o schonisku dla zwierzat w Jastrzebiu, po to zeby pomoc zwierzakom, podniesc swiadomosc ludzi itp.
jeszcze nie wiemy jak to by mialo wygladac, bo musimy spojrzec na to z technicznej strony, i wlasnie porzebujemy jakiegos dojscia, kogos z kim mozna ustalicy wszystko
myslisz ze dalabys rade cos zalatwic?

Powiedziałam im, że mogą przyjechać w godzinach otwarcia schroniska się rozejrzeć i jakoś to poplanować, a później będą się kontaktować z Tobą Shanti.
Mogłoby tak być?

Jesteśmy dogadani. Najprawdopodobniej będzie to w sobotę.

O ile dobrze poznaję ze zdjęć to Akard jeszcze jest w schronisku, poszedł do domku ten drugi Bango. Obowiązuje go kwarantanna, ale za niecałe dwa tygodnie będzie do adopcji. Pies z adhd, ogromnie żywiołowy, ale nie agresywny. Przyjechał z okolic Zawiercia.
Na razie tyle.

Posted

melduję się
Byłam w schronisku, wyproadziłam kilka psów a kila wyprowadziło mnie :evil_lol:
Dziś przeszłam chrzest bojowy i w porównaniem z ostatnią wizytą w schronisku kiedy to przeszłam chrzest emocjonalny to o niebo lepiej :roll: Mimo że przykra sprawa się przydażyła bo jamnik złapał Miśka za łapę przez kratę :-( i ani myślał puścić, dzięki Shanti udało się ich rozdzielic. Uf, pewnie często podobne emocje bedą. :/

Posted (edited)

Kajk@ to miałaś prawdziwy chrzest bojowy !!!!
Masz rację - takie sytuacje zdarzają się, ale chyba nie aż tak często.
A jamnik ... jak to pies - nie znamy psów i nie znamy ich reakcji tak do końca :cool3: - wszystko może się zdarzyć!

Edited by szafra
Posted

Shanti daj mi znac czy trafił do Was mały kundelek (sunia) biały w czarne łaty z skrzyżowania Ranoszka/Komuny Paryskiej. Pewnie dopiero jutro będziesz wiedziała, ale daj mi znać tu lub na Pw ;)

W dzisiejszym dzienniku jest Flaps :D super psiak :D

Posted (edited)

Złoty spaniel Mona to zły spaniel w każdym razie na mnie !!:mad:

Do sopelka trzymam dystans boje się go i on o tym dobrze wie!!!!!Ale piłeczke rzuciłam mu!!!!:eviltong::eviltong:

Muszu to pies jak widać zrobił sobie kuku ale podchodził do przytulania nie pewny ale bardzo chciał aby go przytulać :-(:-(:loveu:

Joda to biedny bardzo biedny pies :-(

Edited by DT Iwa
Posted

[quote name='shanti']Złoty spaniel wredny ale czarny jeszcze wredniejszy. Mam nadzieję że się uspokoją.[/QUOTE]

spaniela szukała dla weta do adopcji sabinka40 (Iza z Żor) podeślił jej te zołzy ;)

Posted (edited)

Shanti to nie przyjechała ta mała sunia łaciata z Moszczenicy ??
Szafra znalazłaś tekst do kampanii uświadamiającej ?
Może macie jeszcze jakieś pomysły co by umieści na takim biuletynie jaki by mogli dostawac wszyscy odwiedzający schronisko i ci którzy już zdecydowali się na adopcję ?
Ja nie mam zdolności redakcyjnych ale myślałam też o tym by na przykład podsuwac inne pomysły, np że warto by się zastanowic czy nie zabra 2 psów z schroniska:PROXY5: czy upadłam na głowę ?!?!
Powlecze się to trochę u mnie, bo mam czasu podobnie jak AnnArt (podobna branża i na swoim) Ale zapał mam :D

Edited by kajk@