shanti Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Dokładnie to ten. Faktycznie, akcja była na całego:evil_lol: Fajni ludzie. :lol: Szwy mają obserwować, zazwyczaj psy same sobie wyciągają. Kiedyś dawaliśmy kołnierze, ale psy nimi tak jeździły sobie po tych okolicach, że powstawały paskudne otarcia i zasinienia. Quote
alina71 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 No spory. Ale jakby wziąść średnią z kota i Benka to wyjdzie chyba taki rozmiar.:lol::razz: Quote
shanti Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 (edited) Właśnie :evil_lol: Jakoś ogarnęłam swoje sprawy, dwa dni nerwów, a jeszcze sporo przede mną. Ale nic, dam radę bo muszę. :roll: Internet mi tak muli że przelecieć wszystkie watki graniczy z cudem.:shake: Wątek Morrisa - bulwki http://www.dogomania.pl/threads/223105-Morris-g%C5%82uchy-jak-pie%C5%84-pobity-i-przywi%C4%85zany-do-latarni-buldo%C5%BCek-francuski.?p=18633896#post18633896 Edited February 14, 2012 by shanti Quote
szafra Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 (edited) Bulwka, bulwka... się dzisiaj zdziwiłam, gdy mnie siostra zapytała: " Czy weźmiesz go do nas do domu na DT, bo ja bym go chciała zobaczyć :crazyeye::crazyeye: ", ale ja to mam jakiegoś pecha .... i znowu się okaże, że coś tam ...i nie może zostać sam w domu ! Nie wiem czy mówiła poważnie- czy nie, ale będę drążyć temat ... Edited February 15, 2012 by szafra Quote
AnnArt Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Ciotki, przepraszam Was, że teraz w ogóle Wam nie pomagam, ale otwieram w marcu studio i jestem zaganiana :( Napisał do mnie kolega (ten który wziął kotka od Alicji) "Chcialibysmy nakrecic dokument o schonisku dla zwierzat w Jastrzebiu, po to zeby pomoc zwierzakom, podniesc swiadomosc ludzi itp. jeszcze nie wiemy jak to by mialo wygladac, bo musimy spojrzec na to z technicznej strony, i wlasnie porzebujemy jakiegos dojscia, kogos z kim mozna ustalicy wszystko myslisz ze dalabys rade cos zalatwic? Powiedziałam im, że mogą przyjechać w godzinach otwarcia schroniska się rozejrzeć i jakoś to poplanować, a później będą się kontaktować z Tobą Shanti. Mogłoby tak być? Quote
Atrisko Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Powiedzcie co wiadomo na temat Akarda...tego owczarka? http://pu.i.wp.pl/k,NjU2NDQ4NjYsNDkyNTkwODQ=,f,DSCF8509_Lo_big.jpg Quote
shanti Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 AnnArt napisał(a):Ciotki, przepraszam Was, że teraz w ogóle Wam nie pomagam, ale otwieram w marcu studio i jestem zaganiana :( Napisał do mnie kolega (ten który wziął kotka od Alicji) "Chcialibysmy nakrecic dokument o schonisku dla zwierzat w Jastrzebiu, po to zeby pomoc zwierzakom, podniesc swiadomosc ludzi itp. jeszcze nie wiemy jak to by mialo wygladac, bo musimy spojrzec na to z technicznej strony, i wlasnie porzebujemy jakiegos dojscia, kogos z kim mozna ustalicy wszystko myslisz ze dalabys rade cos zalatwic? Powiedziałam im, że mogą przyjechać w godzinach otwarcia schroniska się rozejrzeć i jakoś to poplanować, a później będą się kontaktować z Tobą Shanti. Mogłoby tak być? Jesteśmy dogadani. Najprawdopodobniej będzie to w sobotę. O ile dobrze poznaję ze zdjęć to Akard jeszcze jest w schronisku, poszedł do domku ten drugi Bango. Obowiązuje go kwarantanna, ale za niecałe dwa tygodnie będzie do adopcji. Pies z adhd, ogromnie żywiołowy, ale nie agresywny. Przyjechał z okolic Zawiercia. Na razie tyle. Quote
kajk@ Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 melduję się Byłam w schronisku, wyproadziłam kilka psów a kila wyprowadziło mnie :evil_lol: Dziś przeszłam chrzest bojowy i w porównaniem z ostatnią wizytą w schronisku kiedy to przeszłam chrzest emocjonalny to o niebo lepiej :roll: Mimo że przykra sprawa się przydażyła bo jamnik złapał Miśka za łapę przez kratę :-( i ani myślał puścić, dzięki Shanti udało się ich rozdzielic. Uf, pewnie często podobne emocje bedą. :/ Quote
szafra Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 (edited) Kajk@ to miałaś prawdziwy chrzest bojowy !!!! Masz rację - takie sytuacje zdarzają się, ale chyba nie aż tak często. A jamnik ... jak to pies - nie znamy psów i nie znamy ich reakcji tak do końca :cool3: - wszystko może się zdarzyć! Edited February 16, 2012 by szafra Quote
shanti Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 (edited) Na TTV leci Uwaga m.innymi jest też Kasia Pisarska, może będzie też nasz Hacker.;) http://ttv.pl/ Edited February 16, 2012 by shanti Quote
kajk@ Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Shanti daj mi znac czy trafił do Was mały kundelek (sunia) biały w czarne łaty z skrzyżowania Ranoszka/Komuny Paryskiej. Pewnie dopiero jutro będziesz wiedziała, ale daj mi znać tu lub na Pw ;) W dzisiejszym dzienniku jest Flaps :D super psiak :D Quote
shanti Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Wiem że są już dwa psy. Jeden na pewno labrador, drugi nie wiem, może ta sunia. Napiszę Ci rano sms-a. Quote
Mona1991 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Muszu. Po jego pyszczku widać, jak bardzo chce do domu... :shake: Quote
Agucha Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Może ktoś potrzebuje ogłoszeń? :smile: http://www.dogomania.pl/threads/223268-od-4-z%C5%82-OG%C5%81OSZENIOWO-w-tym-PREMIUM-dla-MISIA-17-29.02-GODZ.-22-00 Quote
DT Iwa Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 (edited) Złoty spaniel Mona to zły spaniel w każdym razie na mnie !!:mad: Do sopelka trzymam dystans boje się go i on o tym dobrze wie!!!!!Ale piłeczke rzuciłam mu!!!!:eviltong::eviltong: Muszu to pies jak widać zrobił sobie kuku ale podchodził do przytulania nie pewny ale bardzo chciał aby go przytulać :-(:-(:loveu: Joda to biedny bardzo biedny pies :-( Edited February 19, 2012 by DT Iwa Quote
szafra Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='Agucha']Może ktoś potrzebuje ogłoszeń? :smile: http://www.dogomania.pl/threads/223268-od-4-z%C5%82-OG%C5%81OSZENIOWO-w-tym-PREMIUM-dla-MISIA-17-29.02-GODZ.-22-00 Już tam lecę ! Quote
DT Iwa Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Również wykupiłam pakiecik 40 ogłoszeń dla inezki:lol::lol: Quote
shanti Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 Złoty spaniel wredny ale czarny jeszcze wredniejszy. Mam nadzieję że się uspokoją. Quote
Alicja Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='shanti']Złoty spaniel wredny ale czarny jeszcze wredniejszy. Mam nadzieję że się uspokoją.[/QUOTE] spaniela szukała dla weta do adopcji sabinka40 (Iza z Żor) podeślił jej te zołzy ;) Quote
kajk@ Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 (edited) Shanti to nie przyjechała ta mała sunia łaciata z Moszczenicy ?? Szafra znalazłaś tekst do kampanii uświadamiającej ? Może macie jeszcze jakieś pomysły co by umieści na takim biuletynie jaki by mogli dostawac wszyscy odwiedzający schronisko i ci którzy już zdecydowali się na adopcję ? Ja nie mam zdolności redakcyjnych ale myślałam też o tym by na przykład podsuwac inne pomysły, np że warto by się zastanowic czy nie zabra 2 psów z schroniska:PROXY5: czy upadłam na głowę ?!?! Powlecze się to trochę u mnie, bo mam czasu podobnie jak AnnArt (podobna branża i na swoim) Ale zapał mam :D Edited February 20, 2012 by kajk@ Quote
Recommended Posts