Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• shanti

1381

• alina71

1089

• szafra

1011

• monika55

947

Top Posters In This Topic

Posted

WłaścicieleSuzi napisał(a):
Jeśli Mufinka nadal poszukuje domu, chętnie zaopiekujemy się nią.

:bigcool:czekam na rozwój wydarzeń ...:cool3:

Posted

Mamy Suzkę od Pani Iwonki. Zaraz poszukamy do niej numeru i porozmawiamy o Mufince. Zapraszamy na wizytę przedadopcyjną :)

Wow...no to ja trzymam kciuki...oby wszystko podpasowało...

Posted

Mamy Suzkę od Pani Iwonki. Zaraz poszukamy do niej numeru i porozmawiamy o Mufince. Zapraszamy na wizytę przedadopcyjną :)

Też po operacji nóżki. Rozmawiajcie, rozmawiajcie, może coś wyniknie......

Aniu, mam to na codzień, ale sposób montażu, dżwięk, obraz - wstrząsające :crazyeye:
Zdolne chłopaki, nie mogę się doczekać całości.

Posted

Kur....... wzruszyłam się mojja brosia jak zawsze skakała tu jestem tu :-(:-(:-( skacz malutka skacz jak tak ma wygladac w całości filmik jak bedzie gotowy to pujde po papier toaletowy bo chusteczek mi braknie :placz::placz::placz:

Posted

Fajny dzień był dzisiaj! Dużo psiaków pobiegało sobie a Brosia i Abka to się wyszalały za wszystkie czasy!
Abka nawet pojeździła na lodowisku :-o.

IRYS z ABKĄ na spacerku! Irys ma straszne rzepy na uszach - nie wiem jak to powyciągać. Czy to się da?

Posted (edited)

A to Uli naręczna młodziutka przytulanka, zalizywaczka :evil_lol:. INKA

Dzisiaj przywiózł Marek owczarka długowłosego z Pawłowic. Młody i piękny. Mam nadzieję, że się zgubił ! Jakby ktoś coś wiedział o zagubionym ONku dajcie znać!
Edit : to jest suczka !

Edited by szafra
Posted

Słodka ta "zalizywaczka"...taki mini mixi beagelek...witaj cioteczko Urszulo...nic tylko pozazdrościć takiej zażyłości,żeby tak każdy psiak reagował hihihi...np nasz ulubiony benuś
A czarne spanielki miodzio...
z tymi rzepami to chyba tylko delikatnie wyczesywać...albo strzyżenie ...ale na to, to chyba trochę zimno jeszcze...

Posted

Obawiam się że tego się nie wyczesze. Powyciągać palcami bardzo trudno jest :shake:
Dzięki Wam Cioteczki że byłyście wczoraj i przepraszam że tak mało czasu Wam poświęciłam. Takie tam sprawy, ale mam nadzieję że się wszystko wyciszy i znów będzie normalnie. ;)

Posted

Oglądałam właśnie filmik . Jestem wzruszona Iwonko bardzo z mężem dziekujemy za zareklamowanie Brosi jezu płakać mi sie chce dziekuje jeszcze raz:p:p:p:p

Posted

Beagleczka cudna, Brosia też :) I chyba są w podobnym wieku?
Ja niestety wczoraj musiałam Abce wyciąć część sierści z brzucha, uszu i łap, bo rzepy nie do wyjęcia.
Fajnie było Was znów zobaczyć.. w końcu :)

Posted (edited)

Fajny filmik! Może psiaki domek wreszcie znajdą :p.
Ania - musisz częściej przyjeżdżać z Abką :cool3::cool3:.
A Mixerek to zadziorek jest :shake:. No może bardziej zazdrośnik ...
Kilka dzisiejszych fotek:

Piękna długowłosa, młoda BRENDA przywieziona z Pawłowic. Spaśluszek z niej.

Ten już nie taki nowy, ale jeszcze chyba na kwarantannie.

Edited by szafra
Posted

Ta bidula siedzi na szarym końcu, bardzo miły i kontaktowy psiak. Grube ma futro.

ALUŚ

I beżowy taki mieszanka ras. Podchodzi, ale troszkę trzyma dystans ( przynajmniej na początku). ARTIS

Posted

Na FB można się wykończyć. :angryy: Ani usunąć ani przesunąć się nie da zdjęć. Jak mi się już udało kilka wkleić to się potroiły! A wyrzucić już się nie da - koniec świata:angryy: