Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Allegro Figi33 się skończyło - wystawiać nowe?
Pytam , bo nie chcę żebyśmy się dublowały w razie czego. Jakby co to ja ją chętnie wystawię!
Edit: Wystawię i opłacę, zostanie więcej kasy na ogłaszanie innych psiaków. Już się za to biorę.

Posted

[quote name='Florentynka']
Edit: Wystawię i opłacę, zostanie więcej kasy na ogłaszanie innych psiaków. Już się za to biorę.[/QUOTE]

Kochana jesteś Florentynko.....:buzi:...dziękuję bardzo...
Kaj się zbiorę do kupy to zrobię bazarek i oddam ci kasę za ogłoszenia.
Jeszcze raz wielkie dzięki !!!

Posted

Super Florentynko, wybrałabym tylko inne zdjęcia bo ktos kto jej nie widział pomysli że to wcale nie taka znowu mała sunia, a ona naprawdę mała i drobniutka na tych swoich sarenkowych, dłuższych łapkach.
As they say - first impresions count....

Posted

Pytałam o te ubranka , tzn.czy ma kto tego przypilować, ale twirdzą, że to sie nie sprawdzi, raz , że tam nie ma na stałe nikogo do opieki, 2 może to poprzemakac, 3 próbowali juz tam ubranek ale ponoć psy to z siebie zdzierały...Mają mieć dużo słomy w budach teraz na zimę ...

Posted

takie ubranko fajne jest , tylko ,że wiem po swoich ,że jak trochę popada czy śnieg to przemakają , a jak nie ma kto przypilnować to nie wiem czy ma sens
chyba lepiej porządnie ocieplić budy

Posted

[quote name='sabina***']Boże, takie maleństwo:-( Będę ogłaszać wśród znajomych..... a gdzie jest sunieczka?
Taka podobna do mojej Sabci.....:-(
Po prostu ręce opadają.....[/QUOTE]
Psinka jest w Boguchwale, koło Rzeszowa.