fizia Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Oo ale już przyjanmniej uśmiech widać!:loveu: Quote
majuska Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Uśmiech sie pojawia u Fibi oczywiście , ale też szybko znika...sunia bardzo potrzebuje poczuć się kochana i bezpieczna wtedy bedzie się uśmiechać wciąż... Quote
Becia66 Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 tylko nikt cholerka nie dzwoni....:shake: Quote
Florentynka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Allegro Figi33 się skończyło - wystawiać nowe? Pytam , bo nie chcę żebyśmy się dublowały w razie czego. Jakby co to ja ją chętnie wystawię! Edit: Wystawię i opłacę, zostanie więcej kasy na ogłaszanie innych psiaków. Już się za to biorę. Quote
Becia66 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Florentynka'] Edit: Wystawię i opłacę, zostanie więcej kasy na ogłaszanie innych psiaków. Już się za to biorę.[/QUOTE] Kochana jesteś Florentynko.....:buzi:...dziękuję bardzo... Kaj się zbiorę do kupy to zrobię bazarek i oddam ci kasę za ogłoszenia. Jeszcze raz wielkie dzięki !!! Quote
figa33 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 dzięki Florentynko :loveu:, to ja zrobię dla Buźki w taki razie Quote
Florentynka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='figa33']dzięki Florentynko :loveu:, to ja zrobię dla Buźki w taki razie[/QUOTE] Super! O Buźce też myślałam, fajnie że ją wystawisz. Quote
Florentynka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Allegro maleńkiej: Filigranowa Fibi - psia dziewczynka (804048354) - Aukcje internetowe Allegro powinno być wyróżnione na wszystkie sposoby i mam nadzieję, że przyniesie jej szczęście. FIBI GO HOME! Quote
Becia66 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Super Florentynko, wybrałabym tylko inne zdjęcia bo ktos kto jej nie widział pomysli że to wcale nie taka znowu mała sunia, a ona naprawdę mała i drobniutka na tych swoich sarenkowych, dłuższych łapkach. As they say - first impresions count.... Quote
Florentynka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Masz rację, Beciu. Podmienię. Albo dodam. Quote
Becia66 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 maleństwo pewnie sie trzęsie z zimna.....:-( Quote
Dzika_Figa Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Dziewczyny pomierzcie ją i tamte dwie małe pchełki !!! Quote
majuska Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Pytałam o te ubranka , tzn.czy ma kto tego przypilować, ale twirdzą, że to sie nie sprawdzi, raz , że tam nie ma na stałe nikogo do opieki, 2 może to poprzemakac, 3 próbowali juz tam ubranek ale ponoć psy to z siebie zdzierały...Mają mieć dużo słomy w budach teraz na zimę ... Quote
figa33 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 takie ubranko fajne jest , tylko ,że wiem po swoich ,że jak trochę popada czy śnieg to przemakają , a jak nie ma kto przypilnować to nie wiem czy ma sens chyba lepiej porządnie ocieplić budy Quote
karolciasz28 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='becia66']maleństwo pewnie sie trzęsie z zimna.....:-([/QUOTE] A Beciu nikt nie pyta?:placz: Quote
Becia66 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='karolciasz28']A Beciu nikt nie pyta?:placz:[/QUOTE] Kompletna cisza....:shake: Quote
karolciasz28 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='becia66']Kompletna cisza....:shake:[/QUOTE] Ludziska to chyba mają jakieś klapki na oczach:shake::placz: Quote
Florentynka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Z ilością wyświetleń na allegro tez jakoś cienko :shake: Podświetlone, pogrubione i doopa. Zmieniłam tytuł aukcji na "psinka - dziewczynka" - może będzie bardziej chwytliwie. Quote
sabina*** Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Boże, takie maleństwo:-( Będę ogłaszać wśród znajomych..... a gdzie jest sunieczka? Taka podobna do mojej Sabci.....:-( Po prostu ręce opadają..... Quote
Florentynka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='sabina***']Boże, takie maleństwo:-( Będę ogłaszać wśród znajomych..... a gdzie jest sunieczka? Taka podobna do mojej Sabci.....:-( Po prostu ręce opadają.....[/QUOTE] Psinka jest w Boguchwale, koło Rzeszowa. Quote
Becia66 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='sabina***']Boże, takie maleństwo:-( ...[/QUOTE] i siedzi samo w zimnej budzie....:-( Quote
Recommended Posts