karolciasz28 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 majuska napisał(a):Karolciu może do Beci Pani wysyłała coś , ale Becia na wczasach do 11 grudnia, więc musimy cierpliwie poczekać!! To poczekamy :) A Beci baaardzo zazdroszczę wczasów.:evil_lol::eviltong::eviltong: Quote
atomoowka_ak Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Witajcie. Przepraszam, że tak się słabo odzywam ale ostatnio wszystko się chyba zmówiło przeciwko mnie. Nie dość, że znów wysiadł mi komputer to jeszcze zepsuł mi się aparat :( a poza tym mam non stop problem ze znalezieniem wątku Fibi, bo dogo nie chce mi o w żaden sposób wyszukać a miałam go tylko zapisanego na moim komputerze, który tak jak pisałam zepsuł się po raz kolejny. Mam problemy z kontaktowaniem się z Asią bo ta z kolei ma zablokowany telefon... Ale byłam ostatanio u niej i udało mi się zrobić kilka foteczek starym aparatem... niestety większość z nich była rozmazana (Fibi jest strasznie ruchliwa ;) a i aparat pozostawia wiele do życzenia... w każdym razie dwie foteczki są... Fibi jest szczęśliwa i chyba mnie pamięta :) bardzo się cieszyła na mój widok ale mimo to widać, że jednak zżyła się z Asią i to ją uważa za swoją Panią... jest grzeczna, załatwia się na dworzu, nie boi się już spacerków i wygląda na to, że dziewczynka odzyskała pewność siebie :)) strasznie się cieszę widząc ją taką radosną :) Asia też już się do niej przywiązała i pokochała ją całym sercem. Umówiłyśmy się w przyszłym tygodniu na spacer z dziewczynami... postaram się zrobić jakieś zdjęcia tym moim super aparatem i wrzucę je na dogo. Nie obiecuję jednak, że będą od razu po spacerze bo nie wiem co będzie z moim komputerem i kiedy będę miała możliwość skorzystać z jakiegoś innego w pracy... A oto kochaniutka Fibi :))) Zapatrzona :) [SIZE=2] Zasłuchana :) [SIZE=2] Quote
Dzika_Figa Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Miło wreszcie dziewcyznkę zobaczyć. Na jednym zdjęciu oczka zielone, na drugim niebieskie, na obu piękne. :p Quote
Becia66 Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Co tam u Fibi słychać ? pewnie dziewczynka urosła..... Często myślę o niej bo taka bidniutka dzikuska była i w przytulisku praktycznie nie miała szans na adopcję.... A tu takie szczęście....:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts