Laima Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Ja jutro ok. 9 rano jadę z Krakowa do Katowic; mogę przewieźć jakiegoś malucha (mam transporter "koci", szczeniaczek się zmieści). Quote
Asior Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 słuchajcie.. mam obietnicę od Frotki ( nie może wejść na dogo), ze jak nic się nie znajdzie to TOZ weźmie te maluchy do hotelu, jednak jest kilka ale....: 1) maluchy mogą chwycić coś od innych psów, tam w większości są psiaki odebrane z rożnych interwencji, Fotka się boi, czy sama surowica wystarczy na początek... 2) musieli byśmy wspomóc TOZ w opłacie za hotel... TO DZIEWCZYNY.. myślcie co robimy!!!! Quote
Porta Nigra Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Mogę wziąć na tymczas jedną suczkę, jak pobieżnie przejrzałam wątek jeszcze jedna nie ma deklaracji tymczasu. Potrzebny tylko transport do Wrocławia, resztę biorę na siebie. Quote
elinka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 [quote name='Laima']Ja jutro ok. 9 rano jadę z Krakowa do Katowic; mogę przewieźć jakiegoś malucha (mam transporter "koci", szczeniaczek się zmieści).[/QUOTE] z Katowic do Inowrocławia jest już bliżej, ale co dalej? Quote
Porta Nigra Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Szczenię, dorosła widziałam miaa deklarację, a została jedna mała. Zresztą ze względu na moje stadko w grę zawsze wchodzą tylko szczeniaki. Quote
elinka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 [quote name='Asior']słuchajcie.. mam obietnicę od Frotki ( nie może wejść na dogo), ze jak nic się nie znajdzie to TOZ weźmie te maluchy do hotelu, jednak jest kilka ale....: 1) maluchy mogą chwycić coś od innych psów, tam w większości są psiaki odebrane z rożnych interwencji, Fotka się boi, czy sama surowica wystarczy na początek... 2) [B]musieli byśmy wspomóc TOZ w opłacie za hotel...[/B] TO DZIEWCZYNY.. myślcie co robimy!!!![/QUOTE] A może lepiej by było wspomóc transport szczeniaków do DT niż opłacać hotel TOZ? Quote
Porta Nigra Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']dzwonila do mnie Murka, przy okazji dowiedziałam się że jogi będzie jechać jutro ze Stalowej Woli do Wrocławia a we wtorek z powrotem do Stalowej Woli...w drodze powrotnej ma przywieźć jakies psiaki ze śląska do stalowej- stamta Murki mają je zabrać do siebie...a to już bliżej mnie .... ma ktoś kontakt z misieek żeby się dowiedziec jakie są szanse zabrania szczyli już?[/QUOTE] Czy przy okazji nie dałaby rady przywieźć mi malucha? Jeden by już w ciepełku siedział. Quote
Lilmo Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Ja mogę potwierdzić, że u Porty szczeniak będzie miał wspaniałą opiekę. Porta kilka miesięcy temu miała na tymczasie 2 poznańskie maluchy, które swoją drogą też był czarne i puchate ;) Czyli wygląda na to, że czarne szczeniaki wszystkie mają zapewnione DT? :multi: Quote
sacred PIRANHA Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 własnie czy tkos mógłby się skontaktować z misieek? tel mam padniety, a pw wysłac nie mogę:roll: jutro jogi jedzie w trase stalowa wrocław szkoda było stracic taką szanse...tylko nie wiem na ile realne jest zabranie szczeniaka już jutro...ja teraz wychodzę, wróce ok 24 Quote
elinka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 [quote name='elinka']A może lepiej by było wspomóc transport szczeniaków do DT niż opłacać hotel TOZ?[/QUOTE] A może jakaś Dogo Ciocia miałaby czas, aby powozić pieski pociągiem? Nie wiem jak inne trasy, ale z Katowic do Inowrocławia jest bezpośrednie połączenie. Trzeba by tylko złożyć się na bilety. Co myślicie o tym? Quote
Porta Nigra Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 [quote name='Lilmo']Ja mogę potwierdzić, że u Porty szczeniak będzie miał wspaniałą opiekę. Porta kilka miesięcy temu miała na tymczasie 2 poznańskie maluchy, które swoją drogą też był czarne i puchate ;) Czyli wygląda na to, że czarne szczeniaki wszystkie mają zapewnione DT? :multi:[/QUOTE] Dzięki Lilmo :loveu: Z rodzinami Puli i Porty nadal mam kontakt, właśnie obie przeszły pierwsze cieczki i szykują się do sterylek. Wcześniej była też Zmorka z wadą serca, która przeszła operację i wyrosła na superową, zdrową sunię . Nic na to nie poradzę, ale czarnuchy mają u mnie pierszeństwo :loveu:. Quote
Laima Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 [quote name='elinka']A może jakaś Dogo Ciocia miałaby czas, aby powozić pieski pociągiem? Nie wiem jak inne trasy, ale z Katowic do Inowrocławia jest bezpośrednie połączenie. Trzeba by tylko złożyć się na bilety. Co myślicie o tym?[/QUOTE] Tyle że ja jutro rano jadę z Krakowa - gdybym miała zabrać szczeniaka, trzeba by zahaczyć o Olkusz? Quote
elinka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 [quote name='Laima']Tyle że ja jutro rano jadę z Krakowa - gdybym miała zabrać szczeniaka, trzeba by zahaczyć o Olkusz?[/QUOTE] Pewnie tak, tylko jest problem w tym, że misieek się nie odzywa. Nie wiadomo, czy w ogóle można już zabierać szczeniaki? A jeśli nawet to co dalej? Czy mogłabyś pojechać z nimi dalej do Zamościa, Inowrocławia, Wrocławia czy chociażby Rybnika? Quote
Laima Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 [quote name='elinka']Pewnie tak, tylko jest problem w tym, że misieek się nie odzywa. Nie wiadomo, czy w ogóle można już zabierać szczeniaki? A jeśli nawet to co dalej? Czy mogłabyś pojechać z nimi dalej do Zamościa, Inowrocławia, Wrocławia czy chociażby Rybnika?[/QUOTE] Niestety nie. Wczesnym popołudniem muszę być z powrotem w Krakowie. Quote
Porta Nigra Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Gdyby się udało jutro przewieźć malizny do Wrocławia jestem do dyspozycji, podjadę gdzie będzie trzeba. Quote
fizia Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Dostałam taką odpowiedz z e-oferty.pl [COLOR=#000000][FONT=Courier New]witam . jestem zainteresowana owa oferta. chciałabym się dowiedzieć jakiej wielkości będą w przyszłości pieski. [/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Courier New]pozdrawiam Małgorzata[/FONT][/COLOR] Quote
missieek Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 jesli chodzi o czarne beda max 10kg jesli uda sie dograc to jogi zabierze 2 szczeniaki dla Porty jutro jestem z nia w kontakcie Quote
elinka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 [quote name='Porta Nigra']Gdyby się udało jutro przewieźć malizny do Wrocławia jestem do dyspozycji, podjadę gdzie będzie trzeba.[/QUOTE] Ojej... to byłoby super!!! :multi: Ale co z Olkuszem - Katowice - Wrocław? :sad: Nigra, czy to może być tylko jutro? Quote
elinka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 [quote name='missieek']jesli chodzi o czarne beda max 10kg jesli uda sie dograc to jogi zabierze 2 szczeniaki dla Porty jutro jestem z nia w kontakcie[/QUOTE] Skoro Porta jest do dyspozycji, to może jogi zabrałaby też trzecią na mój DT do Wrocławia? Z Wrocławia do Inowrocławia jest ok.250km, PKP ma bezpośrednie połączenia. Quote
Porta Nigra Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Jutro jest szansa na transport :lol:. Wezmę sunię, bo dla chłopaków tymczas proponowała pirania. Quote
elinka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 [quote name='Porta Nigra']Jutro jest szansa na transport :lol:. Wezmę sunię, bo dla chłopaków tymczas proponowała pirania.[/QUOTE] Sunię dla mnie? Quote
Porta Nigra Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 [quote name='elinka']Skoro Porta jest do dyspozycji, to może jogi zabrałaby też trzecią na mój DT do Wrocławia? Z Wrocławia do Inowrocławia jest ok.250km, PKP ma bezpośrednie połączenia.[/QUOTE] Tylko kto przewiezie te 250km? Ja nie mam takiej możliwości :shake: Quote
Recommended Posts