Jump to content
Dogomania

RODZĄ co cieczke?! szczeniaki w domach, czarna wykastrowana, RUDA W HOTELU - szuka DS

Recommended Posts

• Replies 615
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

słuchajcie.. mam obietnicę od Frotki ( nie może wejść na dogo), ze jak nic się nie znajdzie to TOZ weźmie te maluchy do hotelu, jednak jest kilka ale....:
1) maluchy mogą chwycić coś od innych psów, tam w większości są psiaki odebrane z rożnych interwencji, Fotka się boi, czy sama surowica wystarczy na początek...
2) musieli byśmy wspomóc TOZ w opłacie za hotel...

TO DZIEWCZYNY.. myślcie co robimy!!!!

Posted

[quote name='Laima']Ja jutro ok. 9 rano jadę z Krakowa do Katowic; mogę przewieźć jakiegoś malucha (mam transporter "koci", szczeniaczek się zmieści).[/QUOTE]

z Katowic do Inowrocławia jest już bliżej, ale co dalej?

Posted

[quote name='Asior']słuchajcie.. mam obietnicę od Frotki ( nie może wejść na dogo), ze jak nic się nie znajdzie to TOZ weźmie te maluchy do hotelu, jednak jest kilka ale....:
1) maluchy mogą chwycić coś od innych psów, tam w większości są psiaki odebrane z rożnych interwencji, Fotka się boi, czy sama surowica wystarczy na początek...
2) [B]musieli byśmy wspomóc TOZ w opłacie za hotel...[/B]

TO DZIEWCZYNY.. myślcie co robimy!!!![/QUOTE]

A może lepiej by było wspomóc transport szczeniaków do DT niż opłacać hotel TOZ?

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']dzwonila do mnie Murka, przy okazji dowiedziałam się że jogi będzie jechać jutro ze Stalowej Woli do Wrocławia a we wtorek z powrotem do Stalowej Woli...w drodze powrotnej ma przywieźć jakies psiaki ze śląska do stalowej- stamta Murki mają je zabrać do siebie...a to już bliżej mnie ....
ma ktoś kontakt z misieek żeby się dowiedziec jakie są szanse zabrania szczyli już?[/QUOTE]

Czy przy okazji nie dałaby rady przywieźć mi malucha? Jeden by już w ciepełku siedział.

Posted

Ja mogę potwierdzić, że u Porty szczeniak będzie miał wspaniałą opiekę. Porta kilka miesięcy temu miała na tymczasie 2 poznańskie maluchy, które swoją drogą też był czarne i puchate ;) Czyli wygląda na to, że czarne szczeniaki wszystkie mają zapewnione DT? :multi:

Posted

własnie czy tkos mógłby się skontaktować z misieek? tel mam padniety, a pw wysłac nie mogę:roll: jutro jogi jedzie w trase stalowa wrocław szkoda było stracic taką szanse...tylko nie wiem na ile realne jest zabranie szczeniaka już jutro...ja teraz wychodzę, wróce ok 24

Posted

[quote name='elinka']A może lepiej by było wspomóc transport szczeniaków do DT niż opłacać hotel TOZ?[/QUOTE]

A może jakaś Dogo Ciocia miałaby czas, aby powozić pieski pociągiem? Nie wiem jak inne trasy, ale z Katowic do Inowrocławia jest bezpośrednie połączenie. Trzeba by tylko złożyć się na bilety. Co myślicie o tym?

Posted

[quote name='Lilmo']Ja mogę potwierdzić, że u Porty szczeniak będzie miał wspaniałą opiekę. Porta kilka miesięcy temu miała na tymczasie 2 poznańskie maluchy, które swoją drogą też był czarne i puchate ;) Czyli wygląda na to, że czarne szczeniaki wszystkie mają zapewnione DT? :multi:[/QUOTE]

Dzięki Lilmo :loveu: Z rodzinami Puli i Porty nadal mam kontakt, właśnie obie przeszły pierwsze cieczki i szykują się do sterylek.
Wcześniej była też Zmorka z wadą serca, która przeszła operację i wyrosła na superową, zdrową sunię . Nic na to nie poradzę, ale czarnuchy mają u mnie pierszeństwo :loveu:.

Posted

[quote name='elinka']A może jakaś Dogo Ciocia miałaby czas, aby powozić pieski pociągiem? Nie wiem jak inne trasy, ale z Katowic do Inowrocławia jest bezpośrednie połączenie. Trzeba by tylko złożyć się na bilety. Co myślicie o tym?[/QUOTE]

Tyle że ja jutro rano jadę z Krakowa - gdybym miała zabrać szczeniaka, trzeba by zahaczyć o Olkusz?

Posted

[quote name='Laima']Tyle że ja jutro rano jadę z Krakowa - gdybym miała zabrać szczeniaka, trzeba by zahaczyć o Olkusz?[/QUOTE]

Pewnie tak, tylko jest problem w tym, że misieek się nie odzywa. Nie wiadomo, czy w ogóle można już zabierać szczeniaki? A jeśli nawet to co dalej? Czy mogłabyś pojechać z nimi dalej do Zamościa, Inowrocławia, Wrocławia czy chociażby Rybnika?

Posted

[quote name='elinka']Pewnie tak, tylko jest problem w tym, że misieek się nie odzywa. Nie wiadomo, czy w ogóle można już zabierać szczeniaki? A jeśli nawet to co dalej? Czy mogłabyś pojechać z nimi dalej do Zamościa, Inowrocławia, Wrocławia czy chociażby Rybnika?[/QUOTE]
Niestety nie. Wczesnym popołudniem muszę być z powrotem w Krakowie.

Posted

Dostałam taką odpowiedz z e-oferty.pl

[COLOR=#000000][FONT=Courier New]witam . jestem zainteresowana owa oferta. chciałabym się dowiedzieć jakiej wielkości będą w przyszłości pieski. [/FONT][/COLOR]

[COLOR=#000000][FONT=Courier New]pozdrawiam Małgorzata[/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Porta Nigra']Gdyby się udało jutro przewieźć malizny do Wrocławia jestem do dyspozycji, podjadę gdzie będzie trzeba.[/QUOTE]

Ojej... to byłoby super!!! :multi: Ale co z Olkuszem - Katowice - Wrocław? :sad:
Nigra, czy to może być tylko jutro?

Posted

[quote name='missieek']jesli chodzi o czarne beda max 10kg

jesli uda sie dograc to jogi zabierze 2 szczeniaki dla Porty jutro
jestem z nia w kontakcie[/QUOTE]

Skoro Porta jest do dyspozycji, to może jogi zabrałaby też trzecią na mój DT do Wrocławia? Z Wrocławia do Inowrocławia jest ok.250km, PKP ma bezpośrednie połączenia.

Posted

[quote name='elinka']Skoro Porta jest do dyspozycji, to może jogi zabrałaby też trzecią na mój DT do Wrocławia? Z Wrocławia do Inowrocławia jest ok.250km, PKP ma bezpośrednie połączenia.[/QUOTE]

Tylko kto przewiezie te 250km? Ja nie mam takiej możliwości :shake: