Jasza Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 jA TEŻ CZEKAM NA WIEŚCI. mAM NADZIEJĘ, ŻE pANI TYLKO NASŁUCHAŁA SIE OBIEGOWYCH OPINII. aLE RECE OPADAJA, JAK BARDZO LUDZIE MOGĄ BZDURY PLEŚĆ. Quote
maciaszek Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 A ja mam nadzieję, że Babetka już nie ma brzuszka... Quote
Kisiaraf Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Byłam dziś u Babetki koło 20. Musze powiedzieć, że jestem nią zauroczona. Śliczna szalona wesoła dzieczynka :) Jak przyszłam Babetka przywitała mnie z merdającym ogonkiem i w podskokach. Teraz ma na imię Beti (Babetka za długo ;) Skacze Mała po kanapie w małym pokoju ma miejsce-właśnie na kanapie ;) Pani mowi, ze Beti czasami ma jeszcze problemy z lapka ale na dwor zaklada jej skarpetki. Czasami jeszcze zdarza sie zalatwic w domu ale Pani mowi, ze taka na 100% zacznie z tym walczyc dopiero wiosna jak czesciej beda spacerowaly. Umowa zostałą wysłana do Krakowa koło 4 lutego-Laima doszła? Pani jest zakochana po uszy. Beti jest wspaniała dla wszystkich dzieci tak więc i dal wnuków właścicielki. Pani miała złamaną ręke i dlatego sterylizacja odeszłą na dalszy plan. W czasie kontuziji przychodziły znajome i wyprowadzały Beti. Beti czasami jeździ z Panią do pracy są bardzo zżyte :) Co do sterylizacji Pani nie ma nic przeciwko, a nawet sama mówi, że tak trzeba. Jest niewielki problem zgubiła kupon do lecznicy. Laima podobno poinformowała by Pani pojechałą po "duplikat" do schroniska. Powiedziałam, że jakby Pani miałą jakiś problem np. z transportem to pomożemy niech dzwoni. Uważam, że domek jest na 102 ale w sumie jak psiulka na 102 to i domek!!!!!! Jestem zachwycona i bardzo proszę o więcej takich domków i happy endów. Quote
maciaszek Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Kisiaraf, dzięki za wizytę :). Wieści bardzo dobre. Super! Kupon-duplikat można załatwić, trza tylko znać numer schroniskowy suczki. No i gdyby pani chciała załatwić to sama to niech pamięta, by powiedzieć, że to nie ona brała Babetkę ze schroniska (żeby się nie zdziwili). Quote
Jasza Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Świetne wieści Kisiaraf!!!! Strasznie się cieszę! Quote
__Lara Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Bardzo się cieszę, dziękujemy Kisiaraf za wizytę i tą bogatą relację :D :D :D Quote
olalolaa Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Kochani Dogomaniacy, Serdecznie zapraszamy na bazarek dla Kundelkowej Skarbonki! Na pewno o niej słyszeliście, robi wiele dobrego, bądzcie hojni dla potrzebujących kundelków!! :cool2: http://www.dogomania.pl/threads/1798...o-godz-22-giej Quote
Laima Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Kasiaraf, dziękuję, dopiero tu zajrzałam. Bardzo sie cieszę, że Babetka jest kochana i bezpieczna. Umowę mam, wszystko ok. :) Quote
Recommended Posts