lilo Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 ło matko Pręgulku zdrajco jeden , o ciotkach śnic a nie do Fanty sie dobierac ... no ciekawe czy Fanta bedzie Sprite a Preguś pragnienie ;p Quote
Monika z Katowic Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Pięknie! :-o Pięknie! :crazyeye: Pręguś teraz w roli Romea. :eviltong: Quote
ihabe Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Pręgusiu, dziadku nasz kochany:-) uważaj na swoje serduszko, do zakochania masz tylko jeden krok;-) Quote
Monika z Katowic Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Witaj Pręgusiu kochany! Zaraz idę wieszać Twoje ogłoszenia! Quote
lilo Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Dobrze ze sie Ihabe pojawilas bo ja juz stracilam nadzieje powoli... tyle ogłoszę , allegro tyle razy i ani pół chętnego na Pręgutka :( może Ty mu szczescie przyniesiesz... Quote
ihabe Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Myśl o nim i o innych biedach pomogły mi się samej podnieść na nogi.:-) Myslę, że teraz będzie już tylko lepiej i w życiu Pręgusia i moim:-) Quote
lilo Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Ja też mam nadzieje że u Ciebie już będzie wszystko dobrze i że razem z Pręgusiem najtrudniejsze chwile macie za sobą. Jesteś potrzebna nie tylko Pręgutkowi ale i innym bidom... Quote
Monika z Katowic Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Będzie dobrze dziewczyny kochane! Grunt to trzymać się! Pręguś znajdzie wspaniały dom! Quote
J_ulia Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 Dobranoc Pręgusiu i Wam kochane Cioteczki :) Quote
ihabe Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Pręgus wstawaj na spacerek!!! ;-) Dziś poszedł przelew za lipiec za hotelik a oto rozliczenie Quote
Monika z Katowic Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Wow! Jakie ładne rozliczenie. :loveu: Pręgusiowi zostały tylko 64 grosze????:crazyeye: Quote
ihabe Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Ale ma zapłacony lipiec:-) to co wpsadnie teraz bedzie na sierpień ale musimy już pomyśleć nad bazarkiem dla Psiuni;-) Quote
J_ulia Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 Trzeba będzie... Szczególnie ,że gdzieś w pod koniec lipca jedzenie mu się skończy.... Może w sierpniu znowu uda się jakiś rabacik wywalczyć.. zobaczymy ;) Quote
koosiek Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Proszę, zajrzyjcie na wątek jamniorkowego mixa z lękiem separacyjnym :-( Ma czas tylko do 10 lipca: http://www.dogomania.pl/threads/1878...lub-DT-na-CITO... Quote
katarzyna005 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Witaj Pregusku. Dostaje burę, że wszystkie psiaki budzę tak rano:diabloti: ale wstał kolejny piękny dzień i nie można tak długo spać. Trzeba się cieszyć. Ciotki moje kochane postanowiłam sobie, że za sierpiowe hotelowanie Pręguska zapłacę ja. Pozdrawiam Cię Pręguś i wielkie mizianko dla ciebie. Quote
J_ulia Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 [quote name='katarzyna005']Witaj Pregusku. Dostaje burę, że wszystkie psiaki budzę tak rano:diabloti: ale wstał kolejny piękny dzień i nie można tak długo spać. Trzeba się cieszyć. Ciotki moje kochane postanowiłam sobie, [U]że za sierpiowe hotelowanie Pręguska zapłacę ja.[/U] Pozdrawiam Cię Pręguś i wielkie mizianko dla ciebie.[/QUOTE] Kaśku jesteś niesamowita!!! Dziękuje Ci ślicznie! :Rose::Rose::Rose::Rose::bigcool: Quote
katarzyna005 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Jaka tam niesamowita. Wiesz, że ja mogę tylko tak pomóc to orłem komputerowym itp to nie jestem. Ja tak zawsze mówię "Mnie nie zabraknie to niech i inni będą choć przez chwilę bezpieczni". Jak będziesz w Mielcu to przyjadę zobaczyć tego twojego Pręguska. Quote
J_ulia Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 [quote name='katarzyna005']Jaka tam niesamowita. Wiesz, że ja mogę tylko tak pomóc to orłem komputerowym itp to nie jestem. Ja tak zawsze mówię "Mnie nie zabraknie to niech i inni będą choć przez chwilę bezpieczni". Jak będziesz w Mielcu to przyjadę zobaczyć tego twojego Pręguska.[/QUOTE] Trzymam za słowo ;) Quote
lilo Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Ale fajnie :) Dziękujemy Katarzyno , pomoże to bardzo Pręgusiowi - już tak długo jest w hoteliku. A to fantastyczny pies... Quote
Monika z Katowic Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 :loveu: Dzień dobry Pręgusiu - fantastyczny psie! :loveu: Ogłoszenia papierowe wywiesiłam - może ktoś zadzwoni?? Quote
J_ulia Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 [quote name='Monika z Katowic']:loveu: Dzień dobry Pręgusiu - fantastyczny psie! :loveu: Ogłoszenia papierowe wywiesiłam - może ktoś zadzwoni??[/QUOTE] Nikt niestety :( Quote
katarzyna005 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Ja to czasami sobie myślę, że te wszystkie psiaki to są szczęśliwsze w takim miejscu jak jest teraz Pręgus. Jest bezpieczny, ma co jeść, ktoś go zawsze pogłaszcze. A jeszcze tyle cioteczek sie martwi o niego. Wiem również że jest druga strona tego medalu, że dom to dom. Ale takie jest życie. Ja mocno trzymam kciuki za Pręguska. Jest tam ktoś na świecie kto go kocha i kiedyś pokocha tak na zawsze. Quote
Monika z Katowic Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Hotelik cudowny, ale dom, dom dla Pręgusia potrzebny! Quote
kaskadaffik Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [URL]http://www.youtube.com/watch?v=esXliMqvk7Q[/URL] Kmiotek :) :) Quote
Monika z Katowic Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Pieski wdarły się do spiżarni? :):) Czy to była improwizowana walka o jadło??? :):) Quote
Recommended Posts