Jump to content
Dogomania

Pręguś odnalazł swoje miejsce na ziemi :) Po ponad roku czekania ma dom ...

Recommended Posts

Posted

ło matko Pręgulku zdrajco jeden , o ciotkach śnic a nie do Fanty sie dobierac ... no ciekawe czy Fanta bedzie Sprite a Preguś pragnienie ;p

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dobrze ze sie Ihabe pojawilas bo ja juz stracilam nadzieje powoli... tyle ogłoszę , allegro tyle razy i ani pół chętnego na Pręgutka :( może Ty mu szczescie przyniesiesz...

Posted

Myśl o nim i o innych biedach pomogły mi się samej podnieść na nogi.:-) Myslę, że teraz będzie już tylko lepiej i w życiu Pręgusia i moim:-)

Posted

Ja też mam nadzieje że u Ciebie już będzie wszystko dobrze i że razem z Pręgusiem najtrudniejsze chwile macie za sobą. Jesteś potrzebna nie tylko Pręgutkowi ale i innym bidom...

Posted

Trzeba będzie...
Szczególnie ,że gdzieś w pod koniec lipca jedzenie mu się skończy....
Może w sierpniu znowu uda się jakiś rabacik wywalczyć.. zobaczymy ;)

Posted

Witaj Pregusku. Dostaje burę, że wszystkie psiaki budzę tak rano:diabloti: ale wstał kolejny piękny dzień i nie można tak długo spać. Trzeba się cieszyć. Ciotki moje kochane postanowiłam sobie, że za sierpiowe hotelowanie Pręguska zapłacę ja. Pozdrawiam Cię Pręguś i wielkie mizianko dla ciebie.

Posted

[quote name='katarzyna005']Witaj Pregusku. Dostaje burę, że wszystkie psiaki budzę tak rano:diabloti: ale wstał kolejny piękny dzień i nie można tak długo spać. Trzeba się cieszyć. Ciotki moje kochane postanowiłam sobie, [U]że za sierpiowe hotelowanie Pręguska zapłacę ja.[/U] Pozdrawiam Cię Pręguś i wielkie mizianko dla ciebie.[/QUOTE]

Kaśku jesteś niesamowita!!!
Dziękuje Ci ślicznie!

:Rose::Rose::Rose::Rose::bigcool:

Posted

Jaka tam niesamowita. Wiesz, że ja mogę tylko tak pomóc to orłem komputerowym itp to nie jestem. Ja tak zawsze mówię "Mnie nie zabraknie to niech i inni będą choć przez chwilę bezpieczni".
Jak będziesz w Mielcu to przyjadę zobaczyć tego twojego Pręguska.

Posted

[quote name='katarzyna005']Jaka tam niesamowita. Wiesz, że ja mogę tylko tak pomóc to orłem komputerowym itp to nie jestem. Ja tak zawsze mówię "Mnie nie zabraknie to niech i inni będą choć przez chwilę bezpieczni".
Jak będziesz w Mielcu to przyjadę zobaczyć tego twojego Pręguska.[/QUOTE]

Trzymam za słowo ;)

Posted

[quote name='Monika z Katowic']:loveu: Dzień dobry Pręgusiu - fantastyczny psie! :loveu:
Ogłoszenia papierowe wywiesiłam - może ktoś zadzwoni??[/QUOTE]

Nikt niestety :(

Posted

Ja to czasami sobie myślę, że te wszystkie psiaki to są szczęśliwsze w takim miejscu jak jest teraz Pręgus. Jest bezpieczny, ma co jeść, ktoś go zawsze pogłaszcze. A jeszcze tyle cioteczek sie martwi o niego. Wiem również że jest druga strona tego medalu, że dom to dom. Ale takie jest życie. Ja mocno trzymam kciuki za Pręguska. Jest tam ktoś na świecie kto go kocha i kiedyś pokocha tak na zawsze.