giselle4 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f99/bizuteria-dla-wiorka-ktory-nie-ma-na-bilet-do-domku-11-11-09-a-172380/ Quote
justynavege Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Dziękuję w imieniu Wiórka :loveu: przyznam ze fanty na bazarki mi się po woli skończyły:shake: ale mam kilka książek rozstanę się z nimi w przyszłym tygodniu lecę na bazarki Quote
giselle4 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='justynavege']Dziękuję w imieniu Wiórka :loveu: przyznam ze fanty na bazarki mi się po woli skończyły:shake: ale mam kilka książek rozstanę się z nimi w przyszłym tygodniu lecę na bazarki[/QUOTE] Justys to polowa Twoich fantow jeszcze bede szperac po pawlaczach:loveu: pytaj kto moze z KATOWIC ZABRAC wIORKA DO TARNOWA..... Quote
justynavege Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 a jest transport do katowic?? Quote
_ogonek_ Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 giselko, ja mam pare ksiażęk i fugurek, wysytawialam kiedys, ale nie poszly. karteczki robię ;) Quote
giselle4 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='justynavege']a jest transport do katowic??[/QUOTE] do Katowic jest.....:crazyeye: Quote
jurmar98 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='giselle4']...kochane cioteczki KTO MOZE WIORKA 8.11.09 ZABRAC Z KATOWIC I ZAWIEZC DO TARNOWA ZA PALIWO? zgłaszac sie po dobroci:mad: Czemu akurat z Katowic?Nie mogły by być to okolice? Quote
giselle4 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='jurmar98']Czemu akurat z Katowic?Nie mogły by być to okolice? Nogą byc okolice ale transport jest do Katowic wszystko mozna dograc jak tylko ktos sie zglosi;) Dziewczyny jadą Wroclaw-Bielsko przez-Katowice kto po drodze moze odebrac Wiorka i zawiezc do Pani do Tarnowa 8.11.09 Quote
Bjuta Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Mnie niestety wtedy nie ma. W przyszły weekend wiozę parę sędziwych starców (z 10 letnim stażem w schronisku) przez pół Polski. :shake: A pytałyście na transportowym wątku? Quote
justynavege Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='jurmar98']Czemu akurat z Katowic?Nie mogły by być to okolice?[/QUOTE] a z okolic by był? i z jakich okolic ?:lol: Quote
jurmar98 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='giselle4']Nogą byc okolice ale transport jest do Katowic wszystko mozna dograc jak tylko ktos sie zglosi;) Dziewczyny jadą Wroclaw-Bielsko przez-Katowice kto po drodze moze pdebrac Wiorka i zawiezc do Pani do Tarnowa 8.11.09 Czym jadą?Czy tak jak wcześniej ustalano pociągiem?Bo jeśli tak to już "okolice Katowic" odpadają.Chyba żeby skorzystać jeszcze z pomocy.Jeśli pociąg to o której? Quote
giselle4 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='jurmar98']Czym jadą?Czy tak jak wcześniej ustalano pociągiem?Bo jeśli tak to już "okolice Katowic" odpadają.Chyba żeby skorzystać jeszcze z pomocy.Jeśli pociąg to o której?[/QUOTE] JADA AUTEM I WSZYSTKO MOZNA DOGADAC TYLKO Z OSOBA KTORA MA CZAS 8.11 I MOZE POMOC:cool3: Na razie szukam z Kataowic i okolic.... jak znajde, to bedę molestowac dziewczyny o godzine i inne rzeczy,,,,,,:angryy: Quote
giselle4 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 ..Wiorek po spacerku zjadł puszke mieska i spokoje poszedł spac.... On nie je suchej trzeba kupic Pani ze 4 puszeczki na dobry początek On biedaczek tylko gotowane i najlepiej miesko...jak kazdy psiaczek:evil_lol: ale jest kochany łobuziak:eviltong: Bardzo dziekuej zaq posłanko z kolderki dla Wiorka az z Walbrzycha dziekuej cioteczko Tz..... ALE BYLAM W SCHRONIE:) Quote
_ogonek_ Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Grażynko, mogę wiórkowi ufundować jedną dużą puszkę (dobre są i tanio chodzą ) PuFFi z biedronki. Quote
giselle4 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='_ogonek_']Grażynko, mogę wiórkowi ufundować jedną dużą puszkę (dobre są i tanio chodzą ) PuFFi z biedronki.[/QUOTE] dziekuje ogonku to juz ma cos na poczatek... kto da następna---nooo dorze ja:cool3: Quote
giselle4 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='wroobelterrorystka']to ja dwie kolejne![/QUOTE] Dziekuje to juz cztery Olu ,chyba to jednak Ty pojedziesz bo jakos nie mozemy sie zgrac w czasie i przestrzeni:shake: Spokojnie Wiorem moze czekac puszeczki ma tydzien ...wiec nie umrze z głodu.... ciotki kupcie cos na bazarku maluszka bo kasa potrzebna i na bude i na transport... a mamy tylko na jedno....wiadomo ze transport to priorytet Buda czeka na lokatora,jak sie nie uda to wezme jakiegos z dogo na Dt bo szkoda aby stała pusta:mad: Quote
wroobelterrorystka Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 spokojnie, ja już powiedziałam, że pojadę i dalej to podtrzymuję:) ja chyba miałabym lokatora do budy, młody, roczny mały psiak uwiązany na łańcuchu na wsi, karmiony raz na jakiś czas czymś w stylu zupy...po prostu chciałabym aby był bliżej dzierżoniowa bo wtedy przynajmniej nie byłby głodny... miałam coś kombinować z sąsiadką, aby psa ratować, ale zmarła niespodziewanie wczoraj :( prosze o numer konta :) Quote
giselle4 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='wroobelterrorystka']spokojnie, ja już powiedziałam, że pojadę i dalej to podtrzymuję:) ja chyba miałabym lokatora do budy, młody, roczny mały psiak uwiązany na łańcuchu na wsi, karmiony raz na jakiś czas czymś w stylu zupy...po prostu chciałabym aby był bliżej dzierżoniowa bo wtedy przynajmniej nie byłby głodny... miałam coś kombinować z sąsiadką, aby psa ratować, ale zmarła niespodziewanie wczoraj :( prosze o numer konta :)[/QUOTE] numer konta to dwie puszki psiaka oglaszamy i zabieramy od dobrych ludzi, moze gdzies czyjes serduszko zabije widzac biedaka Masz fotke ? allegro zrobimy ,ogloszenia i do...domku:eviltong: Quote
wroobelterrorystka Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 czyli ja moge te puszki przynieść do p. Justyny do pracy,tak? zdjęcia nie mam bo byłam tam późnym wieczorem, ale załatwię.. Quote
jurmar98 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='giselle4']JADA AUTEM I WSZYSTKO MOZNA DOGADAC TYLKO Z OSOBA KTORA MA CZAS 8.11 I MOZE POMOC:cool3: Na razie szukam z Kataowic i okolic.... jak znajde, to bedę molestowac dziewczyny o godzine i inne rzeczy,,,,,,:angryy:[/QUOTE] Wracam w tym dniu z okolic Warszawy do Dąbrowy Tarnowskiej.Być może będę wiózł czworonoga,którego przekazałbym w okolicach Siewierza.Jeśli nawet ten transport by nie wypalił,to mogłbym nadłożyć te 150 km i zabrać malucha,ale też z okolic Siewierza (to ok. 35 km od Bytomia) i zawieźć do Tarnowa,tylko musiałbym mieć całkowitą pewność ,że Pani go weźmie (bo śledząc od początku wątek mam niejakie wątpliwości).Transport oczywiście bezpłatny,ale najwcześniej (w wypadku transportu pieska do Siewierza) bylbym tam ok.14.00 Quote
giselle4 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='jurmar98']Wracam w tym dniu z okolic Warszawy do Dąbrowy Tarnowskiej.Być może będę wiózł czworonoga,którego przekazałbym w okolicach Siewierza.Jeśli nawet ten transport by nie wypalił,to mogłbym nadłożyć te 150 km i zabrać malucha,ale też z okolic Siewierza (to ok. 35 km od Bytomia) i zawieźć do Tarnowa,tylko musiałbym mieć całkowitą pewność ,że Pani go weźmie (bo śledząc od początku wątek mam niejakie wątpliwości).Transport oczywiście bezpłatny,ale najwcześniej (w wypadku transportu pieska do Siewierza) bylbym tam ok.14.00[/QUOTE] Kurcze,to juz konkret.... zaraz Ci napisze co i jak.... Siewierz-Tarnów to jest 35km od Bytomia i godz-14 juz pytam jak pasuej dziewczynom kurcze kurcze:evil_lol: Quote
giselle4 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 ...CIOTKI PODNOSCIE BAZARKI Wiorosława:multi: Ostatania kiecka ratunku-11.11.09 - Dogomania Forum Quote
justynavege Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 dziekuje Kochani wszyscy:loveu: Olu jasne ze mozesz :lol: Graziu musimy sie umowic na przyszły tydzien mam dwa kocyki i troszkę na bazarek czegos Quote
Recommended Posts