daisy Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Tak strasznie mi przykro :-( Marka, wyslalam Ci wiadomosc na priv Quote
eurydyka Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 nie podejrzewam, zeby Marka byla w tej chwili w stanie zagladac na siec to co dzis przezyla to sie nie da tutaj opisac za chwile zdechna male koty, bo nie dostaja jesc tego co powinny jesc 4 tygodniowe kociaki, zdechna z glodu Marka, rozmawialam wlasnie z dyrektorem, sama nie wiem czy to cos da, ale powiedzialam kilka slow prawdy, tej ktora on juz znal. czy cos z tym zrobi, sama nie wiem chcialabym uratowac te kociaki, ale tam nie dojade wczesniej niz w sobote, a do tego czasu one zdechna z glodu, albo na jakas chorobe. nie umiem pisac, ze umra, bo tego sie smiercia w 21 wieku nie da nazwac Quote
Bea1 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [*] [*] [*] :(:(:( strach pomyśleć mamy dopiero początek stycznia Quote
eurydyka Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 tak Bea1, to pewnie nie bedzie jedyny pies, ktory tak odejdzie i to dlatego, ze tam pracuja na miejscu takie zlamasy, ktore potrafia kochac jedne psy, a inne maja w d...e i skazuja na smierc, to sa rzeczy, ktorych sie nie wybacza i ktore podwazaja caly sens pomagania w takich miejscach a podobno mamy 21 wiek, to dlaczego ja sie czuje jakbym zyla w sredniowieczu, wtedy przynajmniej psa zabijalo sie siekiera i umieral po chwili, a tak musiala Nelly umierac w samotnosci, zimnie, glodzie.. Quote
supergoga Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 A te kociaki - może na miau lub zakoconych wstawić, może z tego rejonu kociarze je wezmą do domków tymczasowych, jak to ma miejsce u nas. Quote
supergoga Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 :placz: Dla pięknej Nelly, psiny o ślicznych oczach, która nie chciała poczekać na swego człowieka. [*] [*] [*] [*] Quote
eurydyka Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 potrzebny jest transport, dom tymczasowy im dam Quote
shirrrapeira Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Strasznie mi przykro. Biedny psiaczek. Marka wspolczuje Quote
supergoga Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Eurydyka - mówisz o kociętach - byłoby super. Kto zawiezie kocięta do domku, może chociaz je da sie uratować. Quote
eurydyka Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 dzieki cudownym ludziom z miau, jutro rano kociaki beda u mojej mamy i trzymajcie kciuki, zeby byly zdrowe to im znajdziemy szybko nowe i bezpieczne domy Quote
_Aga_ Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 eurydyka napisał(a):dzieki cudownym ludziom z miau, jutro rano kociaki beda u mojej mamy i trzymajcie kciuki, zeby byly zdrowe to im znajdziemy szybko nowe i bezpieczne domy Oczywiście, że trzymamy:kciuki: :kciuki: Quote
irma Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 eurydyka napisał(a):dzieki cudownym ludziom z miau, jutro rano kociaki beda u mojej mamy i trzymajcie kciuki, zeby byly zdrowe to im znajdziemy szybko nowe i bezpieczne domy :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
eurydyka Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 kociaki juz u mojej mamy wieczorem bede z nimi u weta, zobaczymy co i jak Quote
Bodziulka Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 chociaż tyle, że one są bezpieczne... Trzymam za nie kciuki! Quote
_Aga_ Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='Marka'] Dla ciebie psinko ['] ['] ['] ['] ['] ['] Quote
weridiana Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 (*) swieczuszka dla Ciebie Nelly :-( przytulam Cie bardzo mocno do serca :-( Quote
szajbus Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 ['] ['] ['] ['] Dla ciebie Nelly, wierze, ze teraz jest ci cieplutko i przytulnie, ale i tak serce mi peka. Nie doczekalas malenka tego dotyku ludzkiej, kochajcej dloni, na ktory tak czekalas. Quote
eurydyka Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Nelly juz nie cierpi ale w tym samym schronisku jej los moga podzielic te maluszki http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20747 Quote
Recommended Posts