Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie podejrzewam, zeby Marka byla w tej chwili w stanie zagladac na siec

to co dzis przezyla to sie nie da tutaj opisac

za chwile zdechna male koty, bo nie dostaja jesc tego co powinny jesc 4 tygodniowe kociaki, zdechna z glodu

Marka, rozmawialam wlasnie z dyrektorem, sama nie wiem czy to cos da, ale powiedzialam kilka slow prawdy, tej ktora on juz znal. czy cos z tym zrobi, sama nie wiem

chcialabym uratowac te kociaki, ale tam nie dojade wczesniej niz w sobote, a do tego czasu one zdechna z glodu, albo na jakas chorobe. nie umiem pisac, ze umra, bo tego sie smiercia w 21 wieku nie da nazwac

Posted

tak Bea1, to pewnie nie bedzie jedyny pies, ktory tak odejdzie

i to dlatego, ze tam pracuja na miejscu takie zlamasy, ktore potrafia kochac jedne psy, a inne maja w d...e i skazuja na smierc, to sa rzeczy, ktorych sie nie wybacza i ktore podwazaja caly sens pomagania w takich miejscach

a podobno mamy 21 wiek, to dlaczego ja sie czuje jakbym zyla w sredniowieczu, wtedy przynajmniej psa zabijalo sie siekiera i umieral po chwili, a tak musiala Nelly umierac w samotnosci, zimnie, glodzie..

Posted

eurydyka napisał(a):
dzieki cudownym ludziom z miau, jutro rano kociaki beda u mojej mamy i trzymajcie kciuki, zeby byly zdrowe to im znajdziemy szybko nowe i bezpieczne domy

Oczywiście, że trzymamy:kciuki: :kciuki:

Posted

eurydyka napisał(a):
dzieki cudownym ludziom z miau, jutro rano kociaki beda u mojej mamy i trzymajcie kciuki, zeby byly zdrowe to im znajdziemy szybko nowe i bezpieczne domy

:kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Posted

['] ['] ['] ['] Dla ciebie Nelly, wierze, ze teraz jest ci cieplutko i przytulnie, ale i tak serce mi peka. Nie doczekalas malenka tego dotyku ludzkiej, kochajcej dloni, na ktory tak czekalas.