tanitka Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Marko, mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko- dam zdjęcie Nelly i ogłoszenie do gazetki w Starej Miłosnej- może i trzeci raz się uda wyadoptować tam bezdomną suczkę:thinkerg: Quote
Marka Posted December 23, 2005 Author Posted December 23, 2005 Tanitka - oczywiście, że nie mam nic przeciwko, pod warunkiem, że dopilnujesz, żeby te "ręce" były suuuuper dobre! ;-) :D Quote
Bodziulka Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 [quote name='Marka']Tanitka - oczywiście, że nie mam nic przeciwko, pod warunkiem, że dopilnujesz, żeby te "ręce" były suuuuper dobre! ;-) :D Przynajmniej tak dobre jak u Toski ;) A ja zakręcona jestem, kto poza Tosią jest w Starej Miłosnej? :lol: Nelly jest bardzo szczuplutka i ma baaardzo cienkie futerko! Wczoraj trochę się bała podejść po ciasteczko, ale Lisek jej pomógł przełamać strach. Ona potrzebuje ciepły kącik na mroźne dni!! (jest bardzo delikatna!!-pod wieloma względami ;)) Quote
eurydyka Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Nelly wciaz czeka, a na dworze zimno:( Quote
tanitka Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 BOdzulka, w Starej Miłosnej mieszka jeszcze Dzidka - szczeniak z Sochaczewa!!:Rose: Oj Nelly kochana, jak mnie serce boli..... Quote
tanitka Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Wstawiłam Nelly na allegro - z twoim telefonem Marko. Czekamy na odzew w sprawie ślicznotki:loveu: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=79400395 Quote
Marka Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 O, super - może Nelly uda się przez allegro właśnie? :D Tanitka - tylko dobrze byłoby tam dopisać: "Dla dobra psa zastrzegamy sobie prawo wyboru odpowiednich opiekunów dla zwierzaka - uczestnictwo w aukcji nie oznacza automatycznego prawa do zwierzęcia. Zanim zalicytujesz - zadzwoń i omów szczegóły adopcji." (bo ja już miałam różne przejścia ze świrami z allegro, który się upierali, że pies im się należy, bo mogą za niego zapłacić 2 złote... :angryy: ) Quote
tanitka Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Marko, nikt nie dzwoni po tę pięknotkę??:roll: Quote
Marka Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 Jak dotąd miałam jeden telefon - ale z Gdyni - za daleko, żeby sprawdzić jak Nelly dogadałaby się z drugą suczką i kotem... PS. W przyszłym tygodniu mają być duże mrozy (w nocy w poniedziałek -10 stopni...) :-( Quote
tanitka Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Kochana nie masz nade mna litości!!!:mad: Będe w Azorku w sobotę... OK?? Umawiamy się?;) Quote
Marka Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 tanitka napisał(a):Kochana nie masz nade mna litości!!!:mad: Będe w Azorku w sobotę... OK?? Umawiamy się?;) Jesteśmy umówione! :evil_lol: Quote
Marka Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 Niestety mam dla Was dzisiaj nagorszą z możliwych wiadomości - apelowanie o dom dla Nelly na zimę nie był czczym gadaniem - suka nie wytrzymała kilkunastostopniowego mrozu i zamarzła minionej nocy w schronisku... Nie zdążyliśmy jej pomóc... :-( Jak pomyślę, ilu psom jeszcze nie zdążę pomóc - to... :shake: Mam dosyć... Quote
Milady Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 :placz: :placz: :placz: STRASZNE brak mi słów :bigcry: :bigcry: Quote
kornelia Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 nie wiem co napisać, to się nie miesci w głowie... :-( :-( :-( Quote
andzia69 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 :placz::placz::placz::-(:-(:-(:-(Nie pozwólmy, aby więcej psiaków zamarzło tej zimy Quote
_Aga_ Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Jak pomyślę, ile psów jeszcze tej zimy nie przeżyje, właśnie przez mrozy...:-( To była śliczna sunia - a nikt jej nie chciał :( A ile jest takich "pięknych inaczej", na które nikt nawet nie spojrzy.. :( ech.. :( Quote
Bodziulka Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 ['] nigdy nie zrozumiem tego, że życie nie może jeszcze potrwać tych kilku chwil, które brakują do szczęścia Quote
Tigraa Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Przykro to czytac:-( Misio tez zamarznie jesli mu nie pomozemy.Blagam Was pomozcie mi w transporcie Miśka. Quote
eurydyka Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 szkoda, ze jej nie dali do budynku:( zima jest okrutna dla zwierzat, a ludzie jeszcze bardziej Quote
Monia70 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 To straszne :placz: :placz: .Nie wiem co powiedzieć:-( [*] [*] [*] Quote
Recommended Posts