Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marko, mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko- dam zdjęcie Nelly i ogłoszenie do gazetki w Starej Miłosnej- może i trzeci raz się uda wyadoptować tam bezdomną suczkę:thinkerg:

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marka']Tanitka - oczywiście, że nie mam nic przeciwko, pod warunkiem, że dopilnujesz, żeby te "ręce" były suuuuper dobre! ;-) :D

Przynajmniej tak dobre jak u Toski ;)

A ja zakręcona jestem, kto poza Tosią jest w Starej Miłosnej? :lol:

Nelly jest bardzo szczuplutka i ma baaardzo cienkie futerko! Wczoraj trochę się bała podejść po ciasteczko, ale Lisek jej pomógł przełamać strach. Ona potrzebuje ciepły kącik na mroźne dni!! (jest bardzo delikatna!!-pod wieloma względami ;))

Posted

O, super - może Nelly uda się przez allegro właśnie? :D

Tanitka - tylko dobrze byłoby tam dopisać:
"Dla dobra psa zastrzegamy sobie prawo wyboru odpowiednich opiekunów dla zwierzaka - uczestnictwo w aukcji nie oznacza automatycznego prawa do zwierzęcia.
Zanim zalicytujesz - zadzwoń i omów szczegóły adopcji."
(bo ja już miałam różne przejścia ze świrami z allegro, który się upierali, że pies im się należy, bo mogą za niego zapłacić 2 złote... :angryy: )

Posted

Jak dotąd miałam jeden telefon - ale z Gdyni - za daleko, żeby sprawdzić jak Nelly dogadałaby się z drugą suczką i kotem...

PS. W przyszłym tygodniu mają być duże mrozy (w nocy w poniedziałek -10 stopni...)
:-(

Posted

tanitka napisał(a):
Kochana nie masz nade mna litości!!!:mad: Będe w Azorku w sobotę... OK?? Umawiamy się?;)

Jesteśmy umówione! :evil_lol:

Posted

Niestety mam dla Was dzisiaj nagorszą z możliwych wiadomości - apelowanie o dom dla Nelly na zimę nie był czczym gadaniem - suka nie wytrzymała kilkunastostopniowego mrozu i zamarzła minionej nocy w schronisku...

Nie zdążyliśmy jej pomóc... :-(

Jak pomyślę, ilu psom jeszcze nie zdążę pomóc - to... :shake:

Mam dosyć...

Posted

Jak pomyślę, ile psów jeszcze tej zimy nie przeżyje, właśnie przez mrozy...:-(
To była śliczna sunia - a nikt jej nie chciał :( A ile jest takich "pięknych inaczej", na które nikt nawet nie spojrzy.. :(

ech.. :(