zuziaM Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Piesie, mimo trzech nozek, musicie skakac wysoko, bo nikt Was tu nie zauwazy :multi: . A jestescie wszystkie takie kochane. Quote
zuziaM Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Kochane piesie, nie spadajcie tak :shake: . Czy nikt Was nie pokocha ? Quote
Murka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 plastelina, czy już wystawiłaś psiaki na allegro? Jeśli nie, to ja się oferuję napisać tekst o Czarusiu, tego psiaka pamiętam z pierwszej wizyty w schronisku, 3 lata temu :shake: Pięknie mi wtedy pozował do pracy na studia... Quote
zuziaM Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Niech ktos Was pokocha i wezmie do domku, kochane piesie . Quote
zuziaM Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Czy to mozliwe, ze wczoraj w telewizji wystepowal ktorys z tych psiakow ? Kiedy bylam po poludniu z moja Polcia na dworze, zaczepila mnie jakas starsza pani ( zauwazyla, ze moja Polcia tez skacze tylko na trzech lapkach ) i powiedziala, ze w programie o zwierzatkach pokazywali pieska bez nozki - do adopcji :roll: . Zeby takie programy byly tylko skuteczne........... :roll: . Powodzenia, kochane misiaki :loveu: . Quote
zuziaM Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Znowu spadlyscie, malenstwa. Prosimy o domki i chociaz troszke zainteresowania. Jak beda tak daleko, nikt ich nie znajdzie...... Quote
zuziaM Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Blondella napisał(a):Wszyscy o Was zapomnieli:shake: O nie, nie wszyscy ! Kochane psiaki - w gore ! Quote
Ulka18 Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 Kolejny bezlapkowiec czyli RINO ma wirtualna opiekunke, kochana ELOISE od naszego Korsarza- Ofkorsa-Kustyka. Ale prawdziwych domkow, jak nie bylo, tak nie ma :-( :-( :-( Quote
dotka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 co slychac u Czarulka,Rinka i suni,jak sie czuja? Quote
Monia_ Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Kochane siersciuszki prezentuja sie na pierwszej stronie! Quote
Aga_Mazury Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 hopsajcie..pierwszy raz Was widzę ślicznoty :multi: Quote
Ulka18 Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 W schronisku bede dopiero na poczatku czerwca, nie ma kierownika, a bez niego nie mozemy robic zdjec innych niz przez kraty. Wszystkie bezlapcie niestety dalej w schronisku. Nie mialam informacji, zeby ktorys z nich znalazl domek :shake: Quote
Ulka18 Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Nasze bezlapcie maja wirtualnych opiekunow. A domki moze sie tez znajda. Takie jak u Eloise masz na Ofkorsik. Marzenie. Quote
eloise Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [LEFT]dziekuje za cieple slowa :) musze nieskromnie powiedziec ze Ofkorsik jest bardzo szczesliwy i dostarcza nam niesamowitej radosci, szczegolnie kiedy chcemy go skarcic, bo ta mala psia malpka wie ze zbroila i zaczyna sie wdzieczyc, wije sie na plecach, czolga na brzuchu, macha ogonem ( a ma czym machac ) jak szalony i spiewa :) [/LEFT] Quote
Ulka18 Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Pamietam, ze nigdy nie udawalo nam sie zrobic dobrych zdjec Ofkorsa, bo przeciez on nie mial czasu usiasc nawet na chwilke. I ile czekalas na zdjecia, zeby zobaczyc jak gadzinka wyglada. A teraz jest taki szczesliwy :loveu: Quote
Recommended Posts