Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 583
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

plastelina, czy już wystawiłaś psiaki na allegro?
Jeśli nie, to ja się oferuję napisać tekst o Czarusiu, tego psiaka pamiętam z pierwszej wizyty w schronisku, 3 lata temu :shake: Pięknie mi wtedy pozował do pracy na studia...

Posted

Czy to mozliwe, ze wczoraj w telewizji wystepowal ktorys z tych psiakow ?
Kiedy bylam po poludniu z moja Polcia na dworze, zaczepila mnie jakas starsza pani ( zauwazyla, ze moja Polcia tez skacze tylko na trzech lapkach ) i powiedziala, ze w programie o zwierzatkach pokazywali pieska bez nozki - do adopcji :roll: . Zeby takie programy byly tylko skuteczne........... :roll: . Powodzenia, kochane misiaki :loveu: .

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Kolejny bezlapkowiec czyli RINO ma wirtualna opiekunke, kochana ELOISE od naszego Korsarza- Ofkorsa-Kustyka.

Ale prawdziwych domkow, jak nie bylo, tak nie ma :-( :-( :-(

• 3 weeks later...
Posted

W schronisku bede dopiero na poczatku czerwca, nie ma kierownika, a bez niego nie mozemy robic zdjec innych niz przez kraty.

Wszystkie bezlapcie niestety dalej w schronisku. Nie mialam informacji, zeby ktorys z nich znalazl domek :shake:

Posted

[LEFT]dziekuje za cieple slowa :)
musze nieskromnie powiedziec ze Ofkorsik jest bardzo szczesliwy i dostarcza nam niesamowitej radosci, szczegolnie kiedy chcemy go skarcic, bo ta mala psia malpka wie ze zbroila i zaczyna sie wdzieczyc, wije sie na plecach, czolga na brzuchu, macha ogonem ( a ma czym machac ) jak szalony i spiewa :)
[/LEFT]

Posted

Pamietam, ze nigdy nie udawalo nam sie zrobic dobrych zdjec Ofkorsa, bo przeciez on nie mial czasu usiasc nawet na chwilke. I ile czekalas na zdjecia, zeby zobaczyc jak gadzinka wyglada. A teraz jest taki szczesliwy :loveu: