agat21 Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Radość nie ma granic!!!!!!!! Oby więcej takich historii!!! :multi: :multi: :multi: Quote
eurydyka Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Marka, a moze by tak gdzies sie dalo jego historie opublikowac? Quote
Bodziulka Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 I nowe fotki załatwić? :razz: :multi: :multi: :multi: Acerek - ale Ci się udało!!:multi: :multi: :multi: Quote
GUGI Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Hej, tu Gugi.Witam wszystkich. Nie zjawiałam się na tym forum odkąd podjełam się adpocji Acera (dla Was Białaska). Ostatnio skierowałam swoje kroki własnie tu i zrozumiałam że powinam sie ujawnic i zakomunikować że jestem bardzo szczęśliwą osobą, która ma przy boku tak pieknego i mądrego psa. Chciałabym upchnąć :) tu troszkę dzisiejszych i niedzielnych fotek Acerkowych. Niestety nie wychodzi mi to tymczasem :-( Będę próbowała :) Quote
eurydyka Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 witamy szczesliwa posiadaczke Acera (dla mnie to bedzie zawsze Bialasek, bo takiego go glaskalam w Azorku) Quote
Bodziulka Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 :multi: No prosze - wreszcie się tu zjawiłaś ;) :razz: W razie problemów, wyślij fotki do mnie, a ja wstawie ;) Quote
Marka Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 to ja tymczasem wstawię kilka fotek z tych, które mi GUGI przysłała parę dni temu, z Acerkowego spacerku :p "coś mówisz do mnie?" "Ciapek tędy szedł..." "gdzie teraz idziemy?" "w lesie to dopiero jest fajnie!" "moja Pańcia :loveu: " "jeszcze tam pobiegę..." "hej, długa, kto pierwszy?" taki jestem radosny chłopak! :multi: Quote
GUGI Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Dokładnie ja się dopiero oswajam :) Marka przekazała mi jak mam wrzucać tu zdjęcia więc jeszcze dziś postaram się zamieścić kilka z dzisiejszego dnia :) Quote
Bodziulka Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Marka napisał(a):to ja tymczasem wstawię kilka fotek z tych, które mi GUGI przysłała parę dni temu, z Acerkowego spacerku :p Parę dni temu i dopiero teraz pokazujesz :mad: Oj, poczekajmy do piątkowego spotkania u Nero :diabloti: A Acerek taki szczęśliwy!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
eurydyka Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 on biega w lesie luzem? jak sobie oznacza droge? nie wpada na nic? widac ze cialka nabral:) Quote
Monia_ Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Ale cudna, uśmiechnięta mordeczka!!! Dużo szczęścia białasku! Quote
GUGI Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 eurydyka napisał(a):on biega w lesie luzem? jak sobie oznacza droge? nie wpada na nic? widac ze cialka nabral:) :) tak też mi się wydaje że Acer teraz jest ciut pulchniejszy, co nie oznacza ze jest gruby. O co to nie :cool1: Razem z moim Tatą dbamy o formę naszego pupila 3 razy dziennie wychodzi do lasku, który widzicie na zdjęciach (ja swoje jeszcze muszę umieścić na stronie www. - stąd to opóźnienie) Jeżeli chodzi o omijanie przeszkód, to sama nie umiem tego do końca wytłumaczyć..hehehe... wygląda to tak: idziemy sobie razem ścieżką, nagle Acer złapie jakiś ślad noskiem i już za nim podąża, głowę trzyma bliżej ziemi, delikatnie porusza się między drzewami omijając je z mniej więcej 15-20 cm zapasem, nie zauważa cienkich patyków, a jeśli jakiś mocniej go zadrapie to hop noga do góry i taki element jest już naznaczony ..hihihi :eviltong: Może widzi większe przedmioty (choć to by zaprzeczało ocenie lekkarza okulisty u którego z Białaskiem była jeszcze Marka), może ma dodatkowy 7 zmysł, tzw. zmysł przeszkód u niewidomych, może zapach moczu - ale przecież nie każde drzewo w lesie jest obsiusiane - może... sama nie wiem wystarczy mi tylko to że jest naprawdę mądry, piękny i kochany :) Quote
shirrrapeira Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Jaki on jest piekny. Gugi jestes cudotworczynia Quote
Marka Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Ja po naszej wczorajszej rozmowie tel. z Gugi też się zastanawiałam nad tym, jak to możliwe, że Acer nauczył się wyczuwać np. drzewa - i wiecie co? różne koncepcje przychodziły mi do głowy, ale najprostsze wytłumaczenie: Acer rozpoznaje z niedużej odległości zapach kory! To genialny zwierzak po prostu! :p Quote
shirrrapeira Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 A mnie sie wczoraj wydawalo, ze widze Acerka a to byl bialy owczarek szwajcarski. Acer jest bardzo podobny. Jest sliczny Quote
oktawia6 Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Bardzo się cieszę, że mogłam dowiedzieć się tyle wspaniałości o Białasku-pamiętam go jak w grudniu był w "Moim Psie" i strasznie nad nim wylewałam łzy-to wspaniały pies, i ogromnie się cieszyłam i skrycie "zazdrościłam" nowym właścicielom, że na takie skarba trafili a on oczywiście na nich. W grudniu jeszcze nie miałam zaszczytu być na Dogo:oops: dopiero znacznie później i MArka podała mi jego wątek ca co jej bardzo dziękuję-bo teraz "naocznie" widzę, jak ma wspaniale-piękne tereny do przechadzek, ogród (nie to co moja kawalerka bez balkonu:roll: ) super budkę, dobrych właścicieli-co jeszcze może sobie wymarzyć, wygląda pięknie-futro w super kondycji, chciałabym zobaczyć jego zdjęcia wiosenne:loveu: Te zdjęcie najbardziej chyba mi się podoba-on tu po prostu się uśmiecha, suszy zęby w uśmiechu:multi: po prostu cudowna adopcja:lol: Quote
oktawia6 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 poproszę o relacje co u Białaska:???: :hand: Quote
oktawia6 Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 no i jak z Białaskiem???:???: :???: :thinkerg: :hand: Quote
AśkaK Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 No własnie, tak długo już żadnych wieści nie było... Quote
Mysia_ Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 też jestem ciekawa co u Acerka słychać? :cool3: Quote
GUGI Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Witam serdecznie, tu Gugi szczęśliwa właścicielka Acerka :) Acer to mój ukochany przyjaciel, kocham go ponad wszystko, zreszta nie tylko ja wszyscy nasi domownicy tak na niego reagują :) A co się dzieje na osiedlu!!! Jest atrakcją wszystkich spacerowiczów :) Zdjęć Acerka na razie nie załączam z dwóch prozaicznych powodów 1. nie mam cyfrowego aparatu fotograficznego - ale jest rozwiązanie poproszę znowu szfagra o piękny fotoalbum dla Acera; 2. nie mogę sama zamieszczać fotografii na forum - tu też jest rozwiązanie może Marka mnie wspomoże w tej sprawie (tu kieruję prośbę do Marki :)) Pozdrwaiamy wszystkich forumowiczów razem z Acerkiem :) I życzymy wszystkim psiakom i kociakom takiech odwzajemnionych miłości :) Quote
Bodziulka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 :multi: :multi: no to nic tylko na fotki nam czekać pozostało Quote
Recommended Posts