jo-jo Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 Obecnie ten Pan nazywa się Maurycy Pandemia, i jeżeli zostaniemy przy tej literce to tak będzie już do końca ;-) Quote
bigos Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='jo-jo']Obecnie ten Pan nazywa się Maurycy Pandemia, i jeżeli zostaniemy przy tej literce to tak będzie już do końca ;-) Ojjjjjjjjj, ale słodkości (dawaj więcej fotek jeszcze mnie nie zemdliło:evil_lol:) Quote
moon_light Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 W takim razie (jak juz wczesniej mowilam) -Maurycy, i dziewczynka(?) z plamkowaną główką są moimi faworytami:cool3: Jo-jo jak poszło na testach gim ?? Quote
jo-jo Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 bigos napisał(a):Ojjjjjjjjj, ale słodkości (dawaj więcej fotek jeszcze mnie nie zemdliło:evil_lol:) Narazie nic nowego nie mam ;-)):diabloti: Fotki są obiecane na jutro ale cały czas męcze żeby już dzisiaj były :loveu: Quote
Maga100 Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 zwykle nie lubię słodzić, ale kluski sa wyjatkowo rozkoszne :loveu: A jak to będzie, będziesz brała jakąś kluskę dla siebie później, czy jak? Quote
jo-jo Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 niee z tych kluseczek żadna nie będzie u nas ;-)) No chyba ż ejedna przejściowo poszukując nowego domku dla niej ;-)) Ale mam obiecane że kiedyś zostawimy sobie kluseczke po Jojku ;-) Quote
daga10011 Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 kluseczki sa przecudne:loveu: .wiecej i wiecej,molestuj o foty:lol: Quote
Patka Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 oj Jojek sie jeszce nakryje obstawiam ze będziesz miała maluchy do wyboru do koloru a od nadmiaru ... ciezko wybrac ;) Quote
an3czka Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='jo-jo']Dla tych co czekają na nowe zdjęcia dzieci zaległe cztery fotki ;-)) A jak Wam się podoba Maurycy Pandemia?? Okropnie słodkie są te klusie:loveu: Quote
Vectra Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Jakie przepiękne te kluseczki :loveu: :loveu: :loveu: cuuuudoooo , słodkościiii:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Męcz o więcej fotek Quote
PIKA Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Kluchy mnie rozbrajają :loveu: i ciagle sie nie moge nadziwić, ze z takich kluch wyrośnie takie wielgachne stworzenie :evil_lol: Quote
Cola Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Ja tutaj tylko na momencik się przywitać :cool3: Zaległości nadrobie w najbliższym czasie, ale coś mi się na oczy rzuciło, że będzie imie Abrakadabra :multi: :cool3: Quote
Alicja Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 gdzie są Maurycy , Mamutek ,Marcelina , i inne Małe Jojeczka :razz: Quote
jo-jo Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 Gdzie sa? W Poznaniu i śpią:evil_lol: Zdjęcia będą napewno dzisiaj więc czekamy ;-)) Quote
simbik Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 jo-jo napisał(a):Gdzie sa? W Poznaniu i śpią:evil_lol: Zdjęcia będą napewno dzisiaj więc czekamy ;-)) To witam w klubie czekających na doże zdjęcia :lol: . Ja cały czas nerwowo sprawdzam pocztę, czy tam aby nie ma Teufelka :loveu: . Domyślam się, że zdjęcia z wizyty u Saxifrag też do Ciebie nie doszły :shake: . Quote
jo-jo Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 Od Moniki bardzo rzadko dostaje szybko zatwierdzone zdjęcia :evil_lol: , więc troche trzeba poczekać, chociaz pamiętam jak ja czekałam na swojego wymarzonego psa to codziennie prawie zdjęcia miałam... A teraz czekam, na nasze dzieci chociaż wiem że zdjęcia mogą być dopiero późnym wieczorkiem :placz: Quote
Alicja Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 jo-jo napisał(a):A teraz czekam, na nasze dzieci chociaż wiem że zdjęcia mogą być dopiero późnym wieczorkiem :placz:;)to poczekamy razem Quote
simbik Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 jo-jo napisał(a):Od Moniki bardzo rzadko dostaje szybko zatwierdzone zdjęcia :evil_lol: , więc troche trzeba poczekać, chociaz pamiętam jak ja czekałam na swojego wymarzonego psa to codziennie prawie zdjęcia miałam... Pozostaje pozazdrościć, bo ja mam ostatnie jak miał 16 dni, a teraz to on ma duuużo więcej i pewnie jest duuużo większy, ale jeszcze troszeczke i będę go miała 24 godziny na dobę :evil_lol: . Quote
jo-jo Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 Simbik ja wiem jedynie z opowieści mojej rodzinki że maluchy są słodziutkie:loveu: Alu ciesze się ze sama nie musze tu siedzieć :multi: Quote
jo-jo Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 no jest ale jeżeli zdjęcia tak jak ostatnio będą, to pewnie około 22 -23 :diabloti: Quote
Alicja Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 jo-jo napisał(a):no jest ale jeżeli zdjęcia tak jak ostatnio będą, to pewnie około 22 -23 :diabloti::razz:już ok 24 a ja nareszcie mam neta bo była burza :angryy: Quote
Recommended Posts