Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jo-jo']Obecnie ten Pan nazywa się Maurycy Pandemia, i jeżeli zostaniemy przy tej literce to tak będzie już do końca ;-)

Ojjjjjjjjj, ale słodkości (dawaj więcej fotek jeszcze mnie nie zemdliło:evil_lol:)

Posted

bigos napisał(a):
Ojjjjjjjjj, ale słodkości (dawaj więcej fotek jeszcze mnie nie zemdliło:evil_lol:)

Narazie nic nowego nie mam ;-)):diabloti:
Fotki są obiecane na jutro ale cały czas męcze żeby już dzisiaj były :loveu:

Posted

niee z tych kluseczek żadna nie będzie u nas ;-)) No chyba ż ejedna przejściowo poszukując nowego domku dla niej ;-))

Ale mam obiecane że kiedyś zostawimy sobie kluseczke po Jojku ;-)

Posted

[quote name='jo-jo']Dla tych co czekają na nowe zdjęcia dzieci zaległe cztery fotki ;-))

A jak Wam się podoba Maurycy Pandemia??

Okropnie słodkie są te klusie:loveu:

Posted

Ja tutaj tylko na momencik się przywitać :cool3:
Zaległości nadrobie w najbliższym czasie, ale coś mi się na oczy rzuciło, że będzie imie Abrakadabra :multi: :cool3:

Posted

jo-jo napisał(a):
Gdzie sa? W Poznaniu i śpią:evil_lol:
Zdjęcia będą napewno dzisiaj więc czekamy ;-))

To witam w klubie czekających na doże zdjęcia :lol: . Ja cały czas nerwowo sprawdzam pocztę, czy tam aby nie ma Teufelka :loveu: .
Domyślam się, że zdjęcia z wizyty u Saxifrag też do Ciebie nie doszły :shake: .

Posted

Od Moniki bardzo rzadko dostaje szybko zatwierdzone zdjęcia :evil_lol: , więc troche trzeba poczekać, chociaz pamiętam jak ja czekałam na swojego wymarzonego psa to codziennie prawie zdjęcia miałam...

A teraz czekam, na nasze dzieci chociaż wiem że zdjęcia mogą być dopiero późnym wieczorkiem :placz:

Posted

jo-jo napisał(a):
Od Moniki bardzo rzadko dostaje szybko zatwierdzone zdjęcia :evil_lol: , więc troche trzeba poczekać, chociaz pamiętam jak ja czekałam na swojego wymarzonego psa to codziennie prawie zdjęcia miałam...

Pozostaje pozazdrościć, bo ja mam ostatnie jak miał 16 dni, a teraz to on ma duuużo więcej i pewnie jest duuużo większy, ale jeszcze troszeczke i będę go miała 24 godziny na dobę :evil_lol: .

Posted

Simbik ja wiem jedynie z opowieści mojej rodzinki że maluchy są słodziutkie:loveu:

Alu ciesze się ze sama nie musze tu siedzieć :multi:

Posted

jo-jo napisał(a):
no jest ale jeżeli zdjęcia tak jak ostatnio będą, to pewnie około 22 -23 :diabloti:
:razz:już ok 24
a ja nareszcie mam neta bo była burza :angryy: