jo-jo Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='PIKA']No czuje się obrazona :obrazic: jak można bylo nie pokazac mi brata :obrazic: Kochana, następnym razem spodziewam się Was i Ciućków u Koronki albo na Kabatach :mad: [quote name='PIKA']A to Ciuciek nie byl na spacerze? :hmmmm: Ciuciek przyjechał w trakcie smażenia naleśników :evil_lol: [quote name='paula_z'] Hahaha :D Jojek świetnie wyszedł :roflt: Super fotki :multi: Wiedziałam że komuś się to spodoba :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dzięki :oops: [quote name='moon_light']sąsiadkę . Kocham ją :loveu: Tiaaaaaaaa:evil_lol: No cóz teraz pora na samego Jojka, czyli mieszanka kilkunastu zdjęć z przełomu marca i kwietnia :razz: Quote
moon_light Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='jo-jo'] zgrywa myśliwskiego psa. phi :eviltong: Quote
jo-jo Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='Aga K']Hejka !! :multi::multi: superowe dodzki ;) Wesołych Świąt Wielkiej Nocy Witamy, Witamy :multi: Dzięki, My również Życzymy Wesołych Świąt :multi: [quote name='moon_light']zgrywa myśliwskiego psa. phi :eviltong: A to on nie jest myśliwski ?:hmmmm: Lecimy dalej: Quote
moon_light Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 jo-jo napisał(a):A to on nie jest myśliwski ?:hmmmm: zależy czy od MYŚLISTWA czy od MYŚLENIA :evil_lol:. bo mine zadumaną często ma :) Quote
Vectra Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 moon_light napisał(a):zależy czy od MYŚLISTWA czy od MYŚLENIA :evil_lol:. bo mine zadumaną często ma :) kiedy odbierasz doga :cool3: masz jakiegoś blogaska :razz: cześć klaudia :multi: ja tu zagladam częśto tylko tak po cichutku :oops: :diabloti: Quote
jo-jo Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 I dalej: I moje pierwsze w życiu zdjecie zrobione na Manualu :oops: Quote
jo-jo Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='moon_light']zależy czy od MYŚLISTWA czy od MYŚLENIA :evil_lol:. bo mine zadumaną często ma :) Ale on robi i jedno i drugie, choć chyba lepiej mu wychodzi polowanie na jelenia który go bedzie drapał :evil_lol: [quote name='Vectra']kiedy odbierasz doga :cool3: masz jakiegoś blogaska :razz: Ona doga już ma, nawet go już widziałam :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Vectra']cześć klaudia :multi: ja tu zagladam częśto tylko tak po cichutku :oops: :diabloti: Cześć Ewuś, a już myślałam że nawet Ty już nas nie odwedzasz :shake: Kolejne: Quote
moon_light Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Vectra']kiedy odbierasz doga :cool3: masz jakiegoś blogaska :razz: cześć klaudia :multi: ja tu zagladam częśto tylko tak po cichutku :oops: :diabloti: Już tydzień critters z nami !! Soraski że nie wysłalam ci sesemeska, ani nie odezwałam na gie. :bigcool: Przesylam tutaj adresik, zapraszam do odwiedzin blodżka :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19917&page=99&highlight=cezar POST SPONSOROWAŁA LITERKA "R", jak REKLAMA:lol: Quote
Aga K Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 dziękujemy :buzi: super focie :loveu::loveu::loveu: Quote
moon_light Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 jo-jo napisał(a):Ale on robi i jedno i drugie, choć chyba lepiej mu wychodzi polowanie na jelenia który go bedzie drapał :evil_lol: ahahahahahhahhah:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jezeli patrzec na to z tej strony, to dogi powinni przeniesc do 6/7/8 grupy :cool3: Quote
PIKA Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Vectra']kiedy odbierasz doga :cool3: masz jakiegoś blogaska :razz: Ona juz ma doga :evil_lol: A Blogasa ma tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19917 [quote name='jo-jo']Kochana, następnym razem spodziewam się Was i Ciućków u Koronki albo na Kabatach :mad: A kiedy będzie nastepny raz? :razz: Z pseskola zrezygnujemy na ten jeden dzien :razz: [quote name='jo-jo'] Ciuciek przyjechał w trakcie smażenia naleśników :evil_lol: wiedzial kiedy przyjechac :evil_lol: Quote
jo-jo Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='moon_light']POST SPONSOROWAŁA LITERKA "R", jak REKLAMA:lol: Literko R witamy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Aga K']super focie :loveu: Dzięki :multi: [quote name='moon_light']ahahahahahhahhah:evil_lol::evil_lol: Jezeli patrzec na to z tej strony, to dogi powinni przeniesc do 6/7/8 grupy :cool3: To w takim razie jak tak patrzymy, to dogi powinny być we wszystkich grupach :evil_lol: :evil_lol: [quote name='PIKA']Ona juz ma doga :evil_lol: A Blogasa ma tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19917 Kolejna reklamuje, co to się dzieje :shake: :evil_lol: [quote name='PIKA']A kiedy będzie nastepny raz? :razz: Z pseskola zrezygnujemy na ten jeden dzien :razz: A to nie wiem, trza pogadać i się umówić ;-) [quote name='PIKA']wiedzial kiedy przyjechac :evil_lol: Tiaaa, bardzo mu smakowały :evil_lol: Nasze palce chyba też :evil_lol: Kolejne: Quote
PIKA Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='jo-jo'] Tiaaa, bardzo mu smakowały :evil_lol: Nasze palce chyba też :evil_lol: A to chyba rodzinne jest :roll: :evil_lol::evil_lol: Quote
moon_light Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='jo-jo'] To w takim razie jak tak patrzymy, to dogi powinny być we wszystkich grupach :evil_lol: :evil_lol: wszechstronne psy. dog dobry na wsystko.:multi: [quote name='jo-jo'] przypomina mi "buzie" konia:evil_lol: Jak się nazywa BUZIA KONIA? KUFA?:roll::oops: [quote name='PIKA']A to chyba rodzinne jest :roll: :evil_lol::evil_lol: nie nie, to specyfika rasy :eviltong: Quote
jo-jo Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='moon_light']wszechstronne psy. dog dobry na wsystko.:multi: No ba :loveu: [quote name='moon_light']przypomina mi "buzie" konia:evil_lol: Jak się nazywa BUZIA KONIA? KUFA?:roll::oops: Hihi, wkońcu to coś z kunia ma, chociaż wczoraj Pan w autobusie stwierdził że to cielak :evil_lol: [quote name='moon_light']nie nie, to specyfika rasy :eviltong: Tiaaa, bo taki mały niebieski critcher też mi palce obgryzał :lol: [quote name='paula_z'] Hahaha :D Super :multi: Hihi ciesze się ze się podoba :loveu: Na dzisiaj a właściwie na chwilę obecną to tyle fotek, bo reszte musze oborbić, a jest tego baaaaaaaaardzo duzo jeszcze.. Wkońcu wiosna przyszła a ja wykorzystuje mój ulubiony aparacik :loveu: Quote
e.v.a Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 witanko jojeczki:multi: buahhaha niezla fota :grin::evil_lol: Quote
anea Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 moon_light napisał(a):wszechstronne psy. dog dobry na wsystko.:multi: przypomina mi "buzie" konia:evil_lol: Jak się nazywa BUZIA KONIA? KUFA?:roll::oops: nie nie, to specyfika rasy :eviltong: buzi anie wiem ale to co widac to pod konskie chrapy da sie podciagnąć :D JoJek jak zwykle uroczy ;) Quote
simbik Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Jakie powietrzne ewolucje ćwiczycie :evil_lol: . Quote
jo-jo Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='evaxon']witanko jojeczki:multi: buahhaha niezla fota :grin::evil_lol: WItamy Witamy :multi: :multi: :multi: Też ją lubię :lol: [quote name='anea']buzi anie wiem ale to co widac to pod konskie chrapy da sie podciagnąć :D JoJek jak zwykle uroczy ;) Hihi, Bardzo Dizękujemy :multi: [quote name='simbik'] Jakie powietrzne ewolucje ćwiczycie :evil_lol: . Tiaaa, typowe dla doga :evil_lol: Quote
AlKil Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 dzień dobry! Jaka to przyjemnośc obejrzeć taaką furę zdjęć! Zwłaszcza to na manualu...:cool3: :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Jaka ciapa z tego Jojka :evil_lol: :loveu: Quote
Recommended Posts