Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pierwszy skok dzisiaj - a nuż nocny Marek bedzie szukał sobie takiego ładnego pieska jak ty :multi:

Posted

[quote name='grazyna9915']Bo jeszcze ten Kajtuś się za bardzo przyzwyczai do tej recepcji.:razz:

Ale on ma błogą minkę.:p

ja to tak myśle , ze on sie juz przyzwyczaił do recepcji ,:lol:

jest tam szanowany przez psowych małolatów :eviltong: i głaskany ile wlezie przez wolontariuszy i pracowników ...........on tak naprawde to nie zna za bardzo innego życia jeszcze lepszego życia .....

po latach dramatu na ciemnym i zamknietym strychu ,,,,,trafił do miejsca gdzie jest wolnośc / dla niego to jest wolnośc bo chodzi gdzie chce i kiedy chce / daja dobrze zjesc , ma towarzystwo innych zwierzat i ludzi a , że jest przespokojnym i miłym psiakiem to nikt go nie zaczepia i wszyscy tu LUBIA Kajtusia i on to czuje :lol:

spacerek Kamyczka :

błogi sen Kamyczka

pobudka !!!

i szelmowskie oczko do odwiedzających go Cioć :evil_lol:

czy on nie jest piękny ?

Posted

błogi sen Kamyczka

CUDNY JęZOREK NASZEGO SZEFA :loveu: ciekawe o czym tak zacięcię śnisz Kamyczku :loveu: czyzby o popołudniowym obchodzie schronka??? i sprawdzeniu ze wszsytko jest ok ?/ :loveu: Kochany ..... :)

i szelmowskie oczko do odwiedzających go Cioć :evil_lol:

Kajtus Bestyjo jedna...... :eviltong: Oczkiem jeszcze kłapiesz do Cioteczek ... no ładnie ładnie :loveu:

a my za to do Ciebie maślanymi oczami trzepiemy a co :loveu: :)

czy on nie jest piękny ?
Ewus piekny to chyba za mało powiedziane co nie??? :loveu: :bluepaw:

Posted

[quote name='matinestka']Ewus piekny to chyba za mało powiedziane co nie??? :loveu: :bluepaw:

tak jest za mało powiedziane bo Kamyczek jest baaaaaaaaaaaaardzo piękny i coraz młodszy :eviltong:
a co :mad: taki dziw natury ;) :evil_lol:

prosze oto nowe dowody jeszcze ciepłe :

a moze ktoś chce buzi ? Kajtuś i to potrafi :eviltong:

on naprawde zrobił sie bardzo fajnym i otwartym psiakiem ........
no moze troszke wszystko robi wolniej od innych narwańców
ale za to ma to wieksza wartość bo to od Psiego Prezesa ;)

Posted

Zosia4 napisał(a):
Ewatr - wkładasz masę (dosłownie) ciepła w robienie tych zdjęć i komentarzy do nich.

Ech - wzruszyłam się.

Zosiu :loveu: musze powiedzieć , że te zdjecia to praca zespołowa
bo fachowcem od dobrych ujęć jest nasza Gonia :loveu: a ja juz tylko wstawiam i cos tam napisze :eviltong:
a nie sprawia mi to problemu bo psiaki widuje często i bardzo jestem do nich przywiazana i z wzajemnością -stąd nieco prywatny ton wypowiedzi ;) i ta doza uczucia !!!
nasze psiaki rzeszowiaki są naprawde fantastyczne :multi: to tacy moi prywatni dogoterapeuci ;)

Posted

Gonia - dziękujemy Ci za piękne ujęcia.

Te zdjęcia to naprawdę balsam na duszę. Prezes jest piękny, jest jedyny w swoim rodzaju.
Czy ktokolwiek chociaż pyta o niego, czy jest w ogóle jakiekolwiek zainteresowanie psiakiem ?

Pies z taką historią jest ewenementem na właściwą sobie skalę.

Posted

Zosia4 napisał(a):

Czy ktokolwiek chociaż pyta o niego, czy jest w ogóle jakiekolwiek zainteresowanie psiakiem ?

Pies z taką historią jest ewenementem na właściwą sobie skalę.

Kajtuś ma robioną co jakiś czas akcje propagandową z różnym skutkiem niedawno znalazł nawet dom :oops: ale to nie było to niestety ..........

to jest Prezes i trzeba mu pewne rzeczy wybaczyć i przyjąć go takim jaki jest - a jest świetny :loveu: tyle , że to pies po przejsciach i to niebyle jakich - potrzebuje przede wszystkim spokoju i wolnosci ...

o starsze psiaki , jak sama wiesz , rzadko kto pyta w schronisku :-(

a co do Kajtusia to mam mieszane uczucia
bo naprawde on juz teraz jest zadowolony mieszkając - wsród psiowej mlodzieży i ludzi - w recepcji

jakby go ktos wziął do domu i znowu potem oddał dlatego , że Kajtek mu nasikał w pokoju ?

no sama nie wiem co myśleć ?
bo z drugiej strony są na świecie takie Zosie ;) które umia uszczęśliwić psiaki po przejsciach
oby i nasz Kajtuś trafił tak dobrze :multi: