matinestka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Boski Kajtek "odprawia" wieczorny pochód :loveu: cium :) :bluepaw: Quote
Guest Reyes Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Pierwszy skok dzisiaj - a nuż nocny Marek bedzie szukał sobie takiego ładnego pieska jak ty :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Kajtuś wspaniale czuje sie w schroniskowej recepcji... Quote
grazyna9915 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Bo jeszcze ten Kajtuś się za bardzo przyzwyczai do tej recepcji.:razz: Ale on ma błogą minkę.:p Quote
ewatr Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='grazyna9915']Bo jeszcze ten Kajtuś się za bardzo przyzwyczai do tej recepcji.:razz: Ale on ma błogą minkę.:p ja to tak myśle , ze on sie juz przyzwyczaił do recepcji ,:lol: jest tam szanowany przez psowych małolatów :eviltong: i głaskany ile wlezie przez wolontariuszy i pracowników ...........on tak naprawde to nie zna za bardzo innego życia jeszcze lepszego życia ..... po latach dramatu na ciemnym i zamknietym strychu ,,,,,trafił do miejsca gdzie jest wolnośc / dla niego to jest wolnośc bo chodzi gdzie chce i kiedy chce / daja dobrze zjesc , ma towarzystwo innych zwierzat i ludzi a , że jest przespokojnym i miłym psiakiem to nikt go nie zaczepia i wszyscy tu LUBIA Kajtusia i on to czuje :lol: spacerek Kamyczka : błogi sen Kamyczka pobudka !!! i szelmowskie oczko do odwiedzających go Cioć :evil_lol: czy on nie jest piękny ? Quote
grazyna9915 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Nie wiem czy mi się wydaje, ale Kajtuś nam młodnieje! Quote
matinestka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 błogi sen Kamyczka CUDNY JęZOREK NASZEGO SZEFA :loveu: ciekawe o czym tak zacięcię śnisz Kamyczku :loveu: czyzby o popołudniowym obchodzie schronka??? i sprawdzeniu ze wszsytko jest ok ?/ :loveu: Kochany ..... :) i szelmowskie oczko do odwiedzających go Cioć :evil_lol: Kajtus Bestyjo jedna...... :eviltong: Oczkiem jeszcze kłapiesz do Cioteczek ... no ładnie ładnie :loveu: a my za to do Ciebie maślanymi oczami trzepiemy a co :loveu: :) czy on nie jest piękny ? Ewus piekny to chyba za mało powiedziane co nie??? :loveu: :bluepaw: Quote
evita. Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Albo mi sie cosik zdaje albo nasz Kajtunio młodnieje i pięknieje z dnia na dzień :loveu: Quote
paros Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Kajtuś szuka domku w necie :lol: eoferty 4lapy ale.gratka psy kupiepsa bono-polska forum gazeta :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
ewatr Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='matinestka']Ewus piekny to chyba za mało powiedziane co nie??? :loveu: :bluepaw: tak jest za mało powiedziane bo Kamyczek jest baaaaaaaaaaaaardzo piękny i coraz młodszy :eviltong: a co :mad: taki dziw natury ;) :evil_lol: prosze oto nowe dowody jeszcze ciepłe : a moze ktoś chce buzi ? Kajtuś i to potrafi :eviltong: on naprawde zrobił sie bardzo fajnym i otwartym psiakiem ........ no moze troszke wszystko robi wolniej od innych narwańców ale za to ma to wieksza wartość bo to od Psiego Prezesa ;) Quote
Zosia4 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Ewatr - wkładasz masę (dosłownie) ciepła w robienie tych zdjęć i komentarzy do nich. Ech - wzruszyłam się. Quote
ewatr Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Zosia4 napisał(a):Ewatr - wkładasz masę (dosłownie) ciepła w robienie tych zdjęć i komentarzy do nich. Ech - wzruszyłam się. Zosiu :loveu: musze powiedzieć , że te zdjecia to praca zespołowa bo fachowcem od dobrych ujęć jest nasza Gonia :loveu: a ja juz tylko wstawiam i cos tam napisze :eviltong: a nie sprawia mi to problemu bo psiaki widuje często i bardzo jestem do nich przywiazana i z wzajemnością -stąd nieco prywatny ton wypowiedzi ;) i ta doza uczucia !!! nasze psiaki rzeszowiaki są naprawde fantastyczne :multi: to tacy moi prywatni dogoterapeuci ;) Quote
Zosia4 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Gonia - dziękujemy Ci za piękne ujęcia. Te zdjęcia to naprawdę balsam na duszę. Prezes jest piękny, jest jedyny w swoim rodzaju. Czy ktokolwiek chociaż pyta o niego, czy jest w ogóle jakiekolwiek zainteresowanie psiakiem ? Pies z taką historią jest ewenementem na właściwą sobie skalę. Quote
ewatr Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Zosia4 napisał(a): Czy ktokolwiek chociaż pyta o niego, czy jest w ogóle jakiekolwiek zainteresowanie psiakiem ? Pies z taką historią jest ewenementem na właściwą sobie skalę. Kajtuś ma robioną co jakiś czas akcje propagandową z różnym skutkiem niedawno znalazł nawet dom :oops: ale to nie było to niestety .......... to jest Prezes i trzeba mu pewne rzeczy wybaczyć i przyjąć go takim jaki jest - a jest świetny :loveu: tyle , że to pies po przejsciach i to niebyle jakich - potrzebuje przede wszystkim spokoju i wolnosci ... o starsze psiaki , jak sama wiesz , rzadko kto pyta w schronisku :-( a co do Kajtusia to mam mieszane uczucia bo naprawde on juz teraz jest zadowolony mieszkając - wsród psiowej mlodzieży i ludzi - w recepcji jakby go ktos wziął do domu i znowu potem oddał dlatego , że Kajtek mu nasikał w pokoju ? no sama nie wiem co myśleć ? bo z drugiej strony są na świecie takie Zosie ;) które umia uszczęśliwić psiaki po przejsciach oby i nasz Kajtuś trafił tak dobrze :multi: Quote
Recommended Posts